KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kayıp aranıyor!

05 Ekim 2016 | 09:49

5 yorum

8334 okunma

Bursaspor'da birçok sakat ve cezalı var fakat onlar hala ortalıklarda yok. Yeni transferlerden Sinan Bakış tam bir hayal kırıklığı yarattı. Kubilay Kanatsızkuş formayı alıp giderken, gurbetçi futbolcu 18 kişilik kadroya giremedi. Sane ise şuan takımın 4.stoperi konumunda.

Spor Toto Süper Lig'in ilk 6 haftalık bölümünden 4 galibiyet, 2 mağlubiyet çıkaran ve hanesine 12 puan yazdıran Bursaspor'da bazı isimlerin takıma katkısı hemen hemen hiç olmadı.

Listede bu futbolcuların başında ise yeni transferlerden Sinan Bakış ve Vieux Sane geliyor.

Kadroda Deniz Yılmaz, Tomas Necid ve Kubilay Kanatsızkuş varken forvete rekabet getirmesi için transfer edilen Sinan, pek ortalıklarda gözükmedi.

29 DAKİKA OYNADI

Deniz'in sakatlığında Kubilay Kanatsızkuş formayı alıp giderken, Sinan Bakış 18 kişilik kadroya girmekte bile zorlandı. 22 yaşındaki forvet ligde sadece Adanaspor ve Başakşehir karşılaşmalarında 29 dakika görev yaptı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kendisinden çok şeyler beklediği Sinan'ın son durumundan dolayı hayal kırıklığı yaşadığı belirtildi. Bir diğer yeni transfer Sane ise takımın 4.stoperi konumunda.

HEPSİNE GEÇİLDİ

Son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımdan uzak kalan Senegalli stoper, şuana kadar yeşil beyazlı formayı hiç giyemedi. Tomas Sivok, İsmail Konuk ve Ertuğrul Ersoy'un oldukça gerisinde kalan Sane'nin ne zaman şans bulacağı merak ediliyor. Yine yeni transferlerden Furkan Özçal sakatlığı nedeniyle forma bulamazken, Bursaspor ligde kadar daha çok eski futbolcularının özverisi ve gayretiyle puanlara uzanabildi.

 Olay Gazetesi

    • Çöp  
    07 Ekim 2016 | 03:51
    En baba çöp transferlerimizden birisi.
    • Orhan 1963  
    05 Ekim 2016 | 21:49
    Lütfen artık kayıp aramıyalım. 10 tane transfer değil 2 veya 3 nokta transfer yapalım kulübe maddi anlamda zarar yazmasın lütfen bu paralar tüm Bursa halkı ve Bursasporlu nun dur. çöpe atılacak bir kurusumuz yok bizim unutma başkan saygılar.....
    • mkpaşalı  
    05 Ekim 2016 | 14:38
    mentalite meselesi,üç transfer parasını bir kişiye ver,alternatif oyuncu transferi yapma.bizim alternatifimiz her zaman Vakıfköy Akademisidir
    • emre0147  
    05 Ekim 2016 | 12:26
    12
    Başkanım size çok güveniyordum halada güveniyorum dürüstlük konusunda ama çok övündüğünüz transfer politikasında çok başarısız oldunuz böyle olacagı da gün gibi aşikardı. Hep ucuza aldık bedavaya aldık diye övündünüz ama bu adamların maaşları var işe yaramayan bu kadar adama yattıkları yerden para ödeyerek mi kar edicez biz şimdi?
    • crash1606  
    05 Ekim 2016 | 11:43
    12
    Maliyet ugruna kalitesiz adamlari toplayip maliyeti daha da arttirdik. Su adamlari alana kadar 3-4 tane kaliteli adami ayni maliyete alirdik. Baskani cok seviyorum ama transfer
    konusunda bence sinifta kaldi.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR