KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kasımpaşa 5 - 3 Bursasporumuz

03 Mayıs 2015 | 14:45

33 yorum

15760 okunma

Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen takımımız sahadan 5-3 mağlubiyetle ayrıldı.

Stat: Recep Tayyip Erdoğan Stadı

Hakem: Özgür Yankaya

BURSASPOR: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Ertuğrul Ersoy, Aziz Behich(68'Samuel Holmen), Ozan Tufan, Fernando Belluschi, Volkan Şen, Cedric Bakambu(61'Emre Taşdemir), Filipe Josue(86'Enes Ünal), Jose Fernandao

Yedekler: Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Enes Ünal, Samuel Holmen, Bekir Yılmaz, Süheyl Çetin, Ozan İpek

Teknik Direktör: Şenol güneş

Kasımpaşa: Andreas Isaksson, İlhan Eker, Sancak Kaplan, Ryan Donk, Ryan Babel, Oscar Scarione, Sanharib Malki(79'Eren Derdiyok), Veysel Sarı, Barış Başdaş, Tunay Torun(81'Ferhat Kiraz), Andre Castro(90+1'İsmail Ayaz)

Yedekler: Ertaç Özbir, Eren Derdiyok, İsmail Ayaz, Lasha Dvali, Kubilay Aktaş, Ferhat Kiraz, Erhan Kartal

Teknik Direktör: Önder Özen

Goller: 3' Oscar Scarione, 18'İlhan Eker, 51'Andre Castro, 71'Sanharib Malki, 87'Eren Derdiyok (Kasımpaşa) 9' Bakambu, 32'-56'Volkan Şen (Bursaspor)

Sarı Kartlar: 11' Ryan Babel, 75'Veysel Sarı, 80'Oscar Scarione (Kasımpaşa) 28' Aziz Behich, 40' Josue, 43' Ozan Tufan, 58' Şener, 86' Şamil (Bursaspor)

 Bursaspor.org.tr

    • asd  
    04 Mayıs 2015 | 15:36
    adamlar yürüye yürüye beş attılar, yazıklar olsun şenol hoca ve futbolcular
    • KFC  
    04 Mayıs 2015 | 15:00
    Abi bu maçmi kötüydü bu defans ? Bu takim sivas macindan beri defans sorunu yasiyor hangi takim olursa olsun bize karsi çok rahat pozisyonlar bulur.Serdar şamil ertuğrul bunlar canlı bomba bir tek civelli stoperde biraz iyi o kadar.Kale dersen allaha emanet.Peki sadece stoperdemi sorun var. Orta sahada basan yok koşan yok topu alan savunmaya çok rahat geliyor.
    • taraftar  
    04 Mayıs 2015 | 12:11
    dün takımın defansı ozan tufan'dan başlayarak döküldü! ozan, birkaç pozisyon harici sahada yoktu, inşallah iyi paraya satarız, demir tavında dövülür! uydurma stoper şamil ve tecrübesiz stoper ertuğrul çok yetersiz kaldı. babel, şener'i aptal yaptı! aziz defans yapmayı unutmuş. harun hiç kusura bakmasın, hayatının fırsatını yakaladı bu sene ama değerlendiremedi! rakip takımın kalecisi, serbest vuruşta 5 oyuncuyla baraj kurdururken harun, 2 oyuncuyla baraj kurdurup, barajın arkasına saklanmayı (eren'in golü), diğer köşeyi bomboş bırakmayı ne ile izah edebilir? yan toplarda ve hava toplarında üzerinden atamadığı paniği söylemiyorum bile. eğer Bursaspor kafaya oynayacaksa, harun bu takımda yavuz gibi yedekten başka birşey olmaz! civelli'nin yerine yine tecrübeli, ayağı düzgün, geriden oyun kurabilen yabancı bir stoper, serdara iyi para verirlerse satıp onunda yerine yerli bir stoper lazım. belluschi'de yaşlandı, yerine daha genç, diri bir oyuncu lazım, mümkünse josue'de takımda kalsın, bu sene yedek eksikliğinden çok çektik. orta saha ve defansta kaliteli yedeklerimiz olmadığı için çok sıkıntı çektik bu sene. ama ne olursa olsun Şenol Güneş muhakkak takımın başında kalmalı !!!
    • kralkan16  
    04 Mayıs 2015 | 10:51
    -1
    Daha önceden de dedim yıldız transferinden önce mantıklı hamlelerle takımın eksikliğini kapatmak lazım.;

    1-Civelli'nin yerine Bruno Alves, Chedju tarzı güçlü kuvvetli hava toplarına hakim bir stoper şart!
    2-Fernandao'nun bonservisi muhakkak alınmalı
    3- Başakşehir'in kalecisi
    4- Belluschi(giderse) tarzında oyunun her iki yönünü oynayabilen bir ortasaha lazım
    5- Şener'in yokluğunda sağ bekte oynayacak bir adam yok. Sağ beke de takviye yapılabilir.
    • Arkeolog  
    04 Mayıs 2015 | 00:59
    -3
    Takım 5 gol yemeye alıştı,ne oluyoruz,Sivas`tan 5,Kasımpaşa`dan 5,bu gidişle 4.ncülük hayal olmaya başladı,Allah`tan Trabzon yenildi,Başakşehir berabere kaldı.Futbolcular ve Şenol Hoca sezonu erken kapatmışlar gibi bir görüntü içindeler...
    • furkan  
    04 Mayıs 2015 | 00:13
    -7
    Haruna laf yapalan belediye maçında penaltı kurtaydı diye helal olsun adamsın harun diyordunuz noldu şimdi harun olmaz diiyorsunuz
    • cevahur  
    03 Mayıs 2015 | 20:26
    Haruna yapılan eleştirilerin yanlış olduğunu söyleyen arkadaşlar ne denmesini bekliyorlar. Tamam defans kötüydü sonuna kadar doğru, haklı olarak kalecinin yapabileceği bir şey olmayan goller vardı. Ancak kalecimiz yan toplara çıkmıyor. Hangi kaleci yandan gelen topta kendi altı pas alanından çıkmaz olacak iş değil. (2. gol) Geçen hafta 6-7 kişi haricinde takımda oynayacak adam yok demiştim, sözümün arkasındayım. Bu kadroyla bu kadar...
    • EGAL  
    03 Mayıs 2015 | 20:20
    -1
    Bugün Haruna çatanlar seneye takımda kesinlikle kalmalı diye hayıflanmazlar umarım . Maça gelince bizimkiler Fener maçından sonra işi tiye almaya başladılar . Yeni sezon , yeni sezon diyoruz ama TİMSAH ARENANINDA biteceği yok :(
    • cinaralti16  
    03 Mayıs 2015 | 20:09
    yapa hocam bari enesi harcama
    harun sakatlansa senmi gececeksin kaleye bu israr nedir anlamadik?
    bu adam milli takimda forma giysin bende HEYKELDE ESEK gibi aniracagim
    ebabil bi kusdur sozunden donen pustd dur
    • bal  
    03 Mayıs 2015 | 19:19
    bence Harun kaleci falan degil. birtek karsi karsiya da iyi diger kalan heryerde kötü.
    • Bucalı  
    03 Mayıs 2015 | 18:19
    Harun'a oynasın Carson ve Frey oynamasın diye ne ergenler burda dil döktü,şimdi de Harun oynamasın oldu.Bizim taraftarımızın futboldan anlamadığı yine belli oldu malesef.

    Ozan Tufan için de şunu söylerim bu sene sattık sattık yoksa elimizde patlıcak bu adam da.

    Civelli'yi de her maç sonrası eleştiren ergenler şimdi ağızbirliği yapmış Civelli dön evine diyor,Şamil'i beğenmediniz galiba defansta.

    5 gol yediğimiz bir maçta artık,şu gitsin bu gelsin diye yorum yapmayın,Şenol Hocaya destek verelim,yoksa küme düşmemeye oynayan gereksiz anadolu kulüplerinden biri haline dönüşürüz tekrardan.
    • unitimsah  
    03 Mayıs 2015 | 17:50
    yakışmadı
    • gazcılar  
    03 Mayıs 2015 | 17:47
    İlk TRANSFER kaleci olmalı daha sonra deneyimli (2) STOPER..
    • escobar  
    03 Mayıs 2015 | 16:58
    11
    Şampiyon olduğumuz sezondan sonra tutturduk bir yeni stad! diye. Sanki topu yeni stad oynayacak.

    -Tribün kulüp tarihinin en berbat vaziyetini yaşıyor. Bursaspor tribünleri çöktükten sonra yeni stad taş tuğla yığını sadece! Hiçbir anlamı kalmıyor.
    -Belluschi önümüzdeki sezon yok, yerini doldurabilecek oyuncu alacak mıyız?
    -Fernandao'nun bonservisini alamazsak, B planı nedir? Golcü kimliğe sahip bir oyuncuyu alacak bütçe nerede!
    -Defansın göbeğinde Serdar-Civelli ikilisine alternatif kenar oyuncusu transferi yapılması gerek, bu ekonomik şartlarla nasıl transfer yapılacak?

    Taraftarı ve şehri bir gram havaya sokamayan bir yönetim var... Ne ekonomik açıdan, ne de motivasyon açısından ortaya birşey koyamıyorlar. Birde üstüne ahkam kesiyorlar! Bursaspor Bölükbaşı ve yönetimine mecbur değildir.

    Önümüzdeki sezon bu problemler giderilemezse bizi yeni stad kurtarmayacak!
    Kombineleri satışa çıkarın, şehri azcık havaya sokun diyoruz, tık yok!
    E yeni sponsorlar? Kaynak gelir? Fabrika satışı yapılıyor, oyuncuların ücretleri ödenemiyor! Birde çıkıp pembe tablolar çiziyorlar!
    • mert can  
    03 Mayıs 2015 | 16:47
    bu maç skorunun harun düşmanlığına dönüştürlmesini doğru bulmuyorum. harun kendini geliriten bir kaleci ve bu maçtaki gollerin çoğunda yapacak bir şeyi yoktu. yine il yarı bir tane çok zor topu çıkarmayı başardı. olur böyle maçlar ertuğrul'un ilk maçı, şamil sonradan stoper. ancak defans sadece defans oyuncuları ile olmuyor. yediğimiz son golü bir daha seyredin, belluchi donk'a hiç bir müdahale yapmayınca adam kendini harun'un karşısında buldu. direkten dönen topu boş kaleye attılar. kasımpaşanın kadrosunun bizden bırakın eksikliği çok fazlası var. yeni 35 puana çıktılar. biz elimizdeki kadroyla mucizevi işler yaptık. iş kazaları normal. mevcut yönetim, teknik kadro ve oyuncuları bu sene için çok başarılı buluyorum. umarım kalan maçlarımızıda en iyi şekilde tamamlayabiliriz.
    • cbg  
    03 Mayıs 2015 | 16:25
    ozan tufan son 2-3 mactir yine dokuluyor. rakip yanindan gecip gidiyor hic bir baski yok. dana gibi bakiyor oyle. sener de ayni, kafa yok ki senerde zaten. Seneye en az 4-5 tane iyi transfer sart, zorlu hic bir maci kazanamaz bu takim.
    • MK  
    03 Mayıs 2015 | 16:14
    Cıvelli ve Serdar olsaydı maçın sonucu ya 3-0 ya 3-1 bizim lehimizeydi.Yedeğimiz yok sezon başı takım planlamamız yanlış.
    • escobar  
    03 Mayıs 2015 | 15:51
    12
    Bölükbaşı! Beyanat veriyor: ''Bursaspor'un tozlanmış markasını parlattık''' şeklinde...

    Evet Bursaspor tozlanmıştı, hatta enkaz halde bırakılmıştı! Ancak neyi parlattınız ben anlamadım?

    Sezon başında UEFA Avrupa ligine veda ettik, bir köy takımına elendik.
    Akabinde Şenol Güneş'in elindeki malzeme ile en iyisini yapma gayreti başladı. Ve yetersiz olduğu bariz ortada olan bir kadroyla, olabildiğince mücadele etti.

    Neticede, İstanbul takımlarına karşı tek bir galibiyet alınamadı. Kupada Final oynamak mucizelere kaldı. Ligdeki durumumuz ortada. Bursaspor için başarı bu mudur?!

    Kulübün marka değerini arttırmak ve mali anlamda yeni kalemler oluşturma noktasında ne yaptınız? Kocaman bir SIFIR.
    Ligin sonuna geldik, önümüzdeki sene için planproje nedir? Cevap: ''Elimizden geleni yapmaya çalışıcaz''

    RECEP BÖLÜKBAŞI Bursaspor İÇİN ANCAK ARA DÖNEM BAŞKANI OLUR, ÖTESİ DEĞİL! Bütün üyeler görsün şu gerçeği artık. Bursasporu ileriye taşıyacak hiçbir fikri ve planı olmayan bir yönetime kendimizi teslim ediyoruz.
    Çıkıp boş boş beyanat veriyor: ''Taraftar daha çok storeden alışveriş yaparsa, bizde transfer yaparız'' diye... Bu tip basit açıklamalarla Bursaspor başkanı olunmaz. Taraftara birlik çağrısı yapacaksın evvela, kitleni bir arada tutacaksın! Sonrasında iyi ürünler sunacaksın, reklamını iyi yapacaksın! Boş boş taraftar ürün alsın demekle spor toto 2. lig kırmızı grup takımı başkanı olunur ancak!

    Sabır sabır dedik, bekledik! Ancak görüyoruz ki, kapasitesi ve kabiliyeti bir ölçüye kadar yeten bu yönetimi değiştirmek farz oldu.
    • 1963  
    03 Mayıs 2015 | 15:38
    -11
    haruna sallayanlar futboldan anlamıyodur adam ne yapsın defans olmus koridor şamılden futbolcu olmaz serdar ve ertugrul oynamalı kalan maclarda erturulun pişmesı tecrube kazanması ıcın barajı yanlıs kurdurmus yanlıs yerde durmus olabilir ama hemen gommeyın bu adamı sezon ıcınde yuzde yuz cıkardıklarını duşunun bunu yapmadan once civellının sakatlanması cok kotu oldu civellı olsaydı fener macı 1 1 biter yada yenerdik şamıl hırslı oynayabilir ne yaparsa yapsın benım ıcın Bursasporda forma giyebilcek oyuncu değil ozanada bi haller oldu eskısi gibi değil cok hatalı oynuyor ben oldum havalarında tamam iyisin de kardeşim daha iyi olman lazım piyasanı yaptın vitrin oyuncusu oldun artık fernanandao kafasında bu sezonu bitirmiş gelecek sezon nerde oynarım kac gol atarım belkıde bunları duşunuyor ( takımda tutulmalı ikna edilmelı kafası karışık cok bellı) fener macında stadı dolduran taraftar o alışılmıs baskıyı kuramadı atak yiyoruz Bursa gol gol seslerı boyle olmaz ıslık ve uğultuyla baskı kurulmalı ayrıca eskiyen besteler artık kesınlıkle soylenmemesi lazım (bizim için haydı haydı,Bursa gol Bursa gol Bursaspor gol bunlar rakip takımda baskı yaratmaz taraftar olarak cok formsuz bir durumdayız.bunların dışında soylenecek cok guzel bestelerımız var bizim ) örnek içerde oynadıgımız twente beşiktaş macları bu macları taraftar olarak unuttuk sanırım
    • UET95  
    03 Mayıs 2015 | 15:37
    14
    GÜNÜN ÖZETİ :
    1. Haruna yeteri kadar şans tanıtıldı ve olmuyor.
    2.Ertuğrul daha çok fırın ekmek yemesi lazım bu şansı değerlendirmesi lazımdı.
    3.Şamil gerçekten sadece basit kupa maçlarında oynatılacak bir adam ve çok ağır..
    4. Şenol Hocam ne derse boynumuz kıldan incedir ama Bakambu oyunda kalmalıydı..
    5.Aziz yedeğe çekilmeli emre taşdemir ilk 11 oyuncusu olmalı 2 maçtır sol bek alarm veriyor..
    6.BU TAKIMA HER MEVKİĞE TRANSFER ŞART..
    7. İyi bir haftasonu olmayacak ama herkese iyi haftsonları diliyorum

    SAYGILAR ..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR