KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Karaman TFF'nin ısrarına tepkili.

06 Temmuz 2013 | 08:51

5 yorum

5776 okunma

Hikmet Hoca, ’Federasyonumuz madem kararının arkasında duruyor keşke +4’ü de ortadan kaldırsaydı. Bizim tribünde oturtacak oyuncuya ihtiyacımız yok’ dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolcu sayısı konusunda 6+0+4'te ısrarcı olmasına Avusturya'dan tepki gösterdi.

Futbolcuyu tribünde oturtma lüksünde olmadıklarını belirten Karaman, "Sadece biz değil bir çok kulüp şimdi ne yapacağını düşünüyor. TFF madem bu kadar kararının arkasında neden +4'ü de kaldırmadı. Sadece 6 yabancı yapsalardı daha mantıklı olurdu. Tribünde oturacak oyuncuyu ne yapayım ben" diye konuştu.

'KİM ALDI BUNLARI?'

Bursaspor'un kadrosunda bol miktarda yabancı oyuncu bulunduğunu, yapacakları transferlerin de yabancı ağırlık olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Önce şunu sorgulamamız gerekiyor; Bursaspor'un kadrosunda neden bu kadar çok yabancı oyuncu var. Kim aldı bunları, niye aldı? Sadece Forsel'e ödenen bir rakam var inanılır gibi değil. Bol miktarda para alacaklar ama iş katkı koymaya gelince yoklar" diye konuştu.

'ZAMANIMIZ DARALIYOR'

Transferler konusunda yönetimin çalıştığını yineleyen Hikmet Hoca, "Camiamızın merakla yeni oyuncuları beklediğini biliyorum. Ben de onlar gibi bekliyorum. Zamanımız daralıyor ama biraz daha sabır etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Kampta alternatif oyuncu sıkıntısı yaşadığı gözlenen Karaman'ın, yönetimle yaptığı görüşmelerde, "Avrupa kupası maçımıza çok az süre kaldı. Bir an önce bu işi bitirin" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

 Olay Gazetesi

    • neco  
    08 Temmuz 2013 | 07:57
    karaman hoca bırak bu takımı batırdın iyce
    • haYdut a cevap  
    07 Temmuz 2013 | 16:24
    işin gücün etuğrul olmuş ahde vefa nerde kaldı siz vefayı hala semt olarak biliyosunuz herhalde...
    • haYdut  
    06 Temmuz 2013 | 16:46
    ertugrul hocanin kaziklari bunlar_nunezler staynerler forseller bangura tagoe lan yaz yaz bitmiyor simdi eldende cikartamiyon forselin konrat2017 kadar bangura 2016 kadar taogue 2014 kadar boyle sacma adamlari doldur sonra enden cikarmak icin yirtin,forselli oynatana kadar furkan oynardi ayni yerde hep sacma sacma isler ertugrul bizo smp yapti ok,ama transfer isinden zerre kadar anlamazdi ,ayni sey bjkdede yapti ,allah esese kolaylik versin ))kesin batacaklar amk))
    • Teksas 16  
    06 Temmuz 2013 | 11:15
    -1
    Kardeşlerim çocuk derken 97 doğumlular da olabilir mi arkadaşımın kardeşide
    • muhammed  
    06 Temmuz 2013 | 10:12
    15
    doğru söylüyo forsell tagoe bangura kim aldı bunları

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR