KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Kamp tarihi kesinleşti

28 Mayıs 2013 | 16:05

2 yorum

6940 okunma

Bursaspor’un yeni sezon kampının tarihi de Karaman’ın raporu doğrultusunda dün yapılan yönetim kurulu toplantısında netleşti.

Yeşil beyazlılarda genç ve kiralık olarak forma giyen futbolcuların 10 Haziran tarihinde toplanacağı, A takım futbolcularının ise 20 Haziran'da topbaşı yapacağı ifade edildi. Yeşil beyazlı ekip yurt dışı kampı için 1 Temmuz'da Avusturya Seefeld'e geçecek. Buradaki çalışmalar ise 25 gün sürecek.

 

    • yigit tosun  
    29 Mayıs 2013 | 18:52
    Türkiye de bir ilki gerceklestirip şanpıyon oluyorsak avrupadada bir yerlere gelmeliyiz ki buna inancımız tam yenı yönetim sadece masada oturmaya degil elini tasın altına koymaya gelmeli artık bizde diger büyük külüpler gibi yıldız futbolcuları formamızla birlesmesını istiyoruz 2 3 yerli futbolcu yetmez avrupa ban baska bir pencere umarım önümüzdeki stadyumunda dolulugu düşünülür ve en az 1 yıldız transfer yapılır saygılar..
    • murat saçan  
    28 Mayıs 2013 | 16:38
    11
    transfer istiyoruz (yıldız transfer) hakkımız !
    avrupa istiyoruz
    şampiyonluk istiyoruz
    her sene ilk 3'e girmek istiyoruz
    vs vs istiyoruz da istiyoruz ..
    isteyeceğiz tabi hakkımız o kadar cefa çekiliyor km'lerce yollara gidiliyor insanlar işini gücünü ailesini bırakıp Bursaspor için zaman harcıyor..
    Birde şu var tabi ki şöyle de düşünmek lazım geçen sene kombine sayısı kaç bindi ALLAH aşkına ?
    bu sene öyle bir organizasyon yapılsın ki özellikle mehmet başkanımız bunu organize etsin yoksa herkez kulağının üstüne yatar bu iş yürümez
    herşey den önce her sene kombineleri en azından kapalı kale arkası açık kale arkası kombinelerini tüketelim bitirelim alalım ..
    Hem sabit gelir kaynağı sağlamış oluruz hem gerek transferde gerek ise stad çoğunluğunda ortalamaya gelmiş oluruz
    bunu gelenek haline getirelim her sene kalıcı gelir olarak bizlerde Bursaspor'umuza destekte bulunalım 1 kombine demek 15 20 bin kombine demektir ! (ben alsam ne olacak başka kimse almaz demeyelim damlaya damlaya göl deniz okyanus yaratalım ) ve bunu yıllarca nesilden nesile aktaralım dünya bizi konuşsun
    bu sene ne olursa olsun herkez kombinesini alsın allahın izniyle şampiyonuz veya ilk 3 teyiz

    büyüklerimiz,abilerimiz,reislerimiz el atsın kulak versin.. Bu kombine işini hayata geçirelim

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR