KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"İyi gittiğimizi düşünüyorum"

14 Kasım 2014 | 18:07

4 yorum

5821 okunma

Arjantinli orta saha oyuncumuz Fernando Daniel Belluschi, Özlüce Tesislerimizde medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Önümüzdeki hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak sözlerine başlayan Belluschi, " Önümüzde uzun bir hafta var. Dinlendik. Çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Önümüzdeki haftada çalışmalarımız devam edecek. Zor bir maç olacağının farkındayız. Şehirdeki herkesin bu maça gösterdiği önemi düşünürsek daha da zor bir karşılaşma olacak. Daha önce de bu takımla oynadık. Eş değerde olabildiğimiz bir takım. Son dönemdeki iyi oyunumuz da göz önüne aldığımızda iyi bir şansımızın olduğunu düşünüyorum. Ben iyi gittiğimizi düşünüyorum. Her hafta üstüne koyarak gidiyoruz. Kazansak da, kaybetsek de saha içinde neleri iyi yaptığımızı ve neleri yaptıklarımızı görüyoruz. Böyle gidersek çok daha iyi futbol ve sonuçlar alabiliriz. Son hafta Kayseri'de maçın son bölümü hariç iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Umarım önümüzdeki haftalarda puanları almaya devam edeceğiz " dedi.

Bursaspor ile olan sözleşmesinin sezon sonu biteceğinin hatırlatılması üzerine Belluschi, " Henüz bu konu hakkında kimse ile görüşmedim. Acele edilecek bir konu değil. Çünkü önümüzde çok önemli karşılaşmalar var. Bu maçlar dururken kontratım ne olacak diye düşünmem çok büyük bir haksızlık olur diye düşünüyorum. Mutlaka önümüzde vakit olacaktır ve oturup, şartları herşeyi konuşacağız. Hayatın bize ne getireceğine bakacağız. Benim de düşünmem gerekiyor. Burada kalmanın bana getireceği, götürebileceği şeyler neler veya seçenekleri de görmem önemli. Gitmek bana neler getirir, götürür. Bunları Aralık ayından sonra düşünmem gerekiyor. Şuanda bunlara odaklanmıyorum.

Medya mensuplarının tribündeki taraftar sayısındaki düşüşü sorması üzerine Belluschi, "Benim gibi uzun süredir takımda olan kişiler içinde kendi aramızda oturup konuşuyoruz. Seyircinin bu kadar azalmasını garip görüyoruz. Ama bu sadece bizim değil, Türkiye'deki tüm stadyumlarda seyircilerin azaldığını görüyoruz. Ben biliyorum ki; Bursaspor Türkiye'nin en ateşli en iyi taraftarına sahip. Eminim ki zaman içerisinde geri dönecek ve desteklerini stadyumlarda bize göstereceklerdir.

 Bursaspor.org.tr

    • okanbursa  
    16 Kasım 2014 | 00:21
    adammm..
    • TEK9  
    15 Kasım 2014 | 15:11
    olm bak yemeklerini falan iyi ye kendine iyi bak seni seviyoruz sana bişey olmasın adamın dibii seni
    • crocodile  
    15 Kasım 2014 | 13:31
    10
    Belluschi gibi bi adamın değerini gittiğinde daha iyi anlayacağız
    • cinaralti  
    15 Kasım 2014 | 01:42
    sen iyi oldunmu hepimiz daha iyiyiz senin iyi niyetinden hic supemiz yok
    Daniel BELLUSCIHI

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR