KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

İşte net rakam: 4 bin 840

22 Ocak 2013 | 07:37

24 yorum

13210 okunma

2-1 kazanılan Kayserispor maçında tribünlerdeki boşluk herkesi şok etmişti.

Kayserispor önünde aldığı galibiyetle zirveye tutunma şansı yakalayan Bursaspor'da en çok konuşulan konuların başında taraftarların maçlara olan ilgisizliği geliyor. Bu sezon tribünleri doldurmakta büyük sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, Kayserispor randevusunda ise büyük bir şok yaşadı. Yeşil beyazlı takımın 2-1 kazandığı mücadeleyi kombine sahipleriyle birlikte sadece ve sadece 4 bin 840 kişi izledi.

BUNLARDAN DAHA DÜŞÜK

Bu rakam son yıllarında en az taraftar sayısı. Çünkü yeşil beyazlı takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 1461 Trabzonspor randevusunu bile 7 bin 812 kişi oynamıştı. Bu sezon ayrıca İstanbul Belediye maçını 7 bin 200, Karabükspor randevusu 7 bin, Orduspor maçını 8 bin ve Gençlerbirliği sınavını ise 8 bin 390 kişi izlemişti.

50 BİN TL ZARAR

Bu arada Bursaspor'un Kayserispor maçında toplam stadyum giderinin 80 bin TL, gelirinin ise 30 bin TL olduğu bildirildi. Bu karşılaşmadan 50 bin TL zarar elde edilen yeşil beyazlı kulüpte yöneticilerin ilerleyen haftalarda bu sorunla karşılaşmamak için çeşitli çareler üretmeye çalıştığı ve önümüzdeki günlerde taraftar temsilcileriyle toplantılar yapılabileceği kaydedildi.

 Olay Gazetesi

    • ahmet u.  
    23 Ocak 2013 | 17:34
    -2
    burada hala bilet fiyatları indirilsin diyenler maça bir zahmet gelmesin 10 tl fiyata Bursaspor maçı izleyebiliyorsunuz hala yarı yarıya düşsün diyenler var ayıp be kardeşim.fiyatlar şuan son derece idealdir ve insanların maça gelmemesindeki sorun tamamen yönetimin politikalarından başka bir şey değildir.bilet fiyatları baştan bu şekilde ayarlanıp kombineler ona göre belirlenmeli sezon ortasında değişip durmamalı. bu, yönetimin yaptığı 15-20 yanlıştan sadece 1 tanesi fiyatlarla ilgili kısmı yani.
    • cihan tex  
    23 Ocak 2013 | 15:45
    ya bizim yönetim amma ac be ulan galatasar bile tt arenada kale arkası kombinesini 400 den satıyor hemde öle bir stadda sampiyonlar ligini ayağına getiriyor ayrıca aldığı yıldızları saymıyorum bile bizimkiler kale arkasını hemde işçi kendti burrsada 375 den satıyyorlar ayıptır be günahtır biras kafaları calışsa yada birascvık buraaspor sevgisi olsa iççlerinde kale arkalarını 150 den maratonuda 250 den satısa cıkartılar 20000 kombineyi satarlar ama işte para hırsı arkadas para hırsı Allah kimsenin gözünü para hırsıyla kör etmesin kalbini köreltmesin bunlara cuval cuval para ver doymazlar dahada isterler ac gözlü adamlar ac ayrıca hiç biride Bursasporlu değil ne nyönetim ne baskan nede hoca bunu kabul edin ..
    • brs ex texas  
    23 Ocak 2013 | 15:35
    eskiden olsa amigolar bir organizasyon yapar hemen toparlardı türübün ama şuan ne yaparlarsa yapsınlar kimse sallamaz amogları falan herkes artık bu adamların yönetimin paralı askerleri olduğunu biliyor ve kimse saygı göstermiyor 13 15 yasındaki cocukları korkuturlar anca eski devirler kapandı artık kimse ciddi anlamda arkalarında durmuyor hatta büyük bir kesim resmen düşmanca bakıyorlar türübün liderlerine ilerleyen haftalarda teksas türübünün önde gelenleri sırf kendi cıkarları için yönetime destek cıkarlarsa en büyük zararı kendileri görürler
    • tex's erhan  
    22 Ocak 2013 | 18:21
    hala bilet fltlrı yznden glmylr tafartar başarıya doymuş keşke şampiyon olmasaydık diyenler var inanılır gbi deği ya biz 47 yıl sonra gelen mucizeyi unutmuş değiliz o çok güzel bi duyguydu unutulmazz tamam bilet fiyetları fazla az da indirime gidilmeli taraftarın tek kızdığı önemli konu enayi yerine koyulması müşteri gözüyle bakılması bu durumun tek sebebi ibrahim yazıcı dır kim ne derse desin ibrahim yazıcı ve ekibi nin eseridir bu tablo ne yazık ki uzun bi sürede değişmiyecek artk :((
    • furkan  
    22 Ocak 2013 | 17:04
    ne olursa olsun artık geri dönme zamanı gelmedi mi ?
    • greenpearl  
    22 Ocak 2013 | 15:21
    25
    tribün lideri bu işi nasıl çözecek arkadaş milleti tutup kolundan stada mı getirecek. insanın içinden gelecek yoksa ben özel araçla rizeye gittim 2.ligdeyken 3-4 kişi atıp arabaya o zaman Bursasporluyduk da şimdi hain mi olduk. tribünün bu hali birgünde olmadı damlaya damlaya en son bardak taştı birer ikişer insanlar uzaklaştı tribünden. tsc vardı ne oldu tsc ye maksat güzel tribünse Bursasor menfaatiyse en iyi tribün 2.ligdeydi. kaç sefer şahit olduk ya da yaşadık 5-6 yaşındaki çocukların stad kapısında hüngür hüngür ağladıklarını babalarının da görevliyle kavga ettiğini çocuğu içeri sokabilmek için. bu travmayı yaşayan çocuk bir daha stada gelmek ister mi, baba bu muameleden sonra gelir mi maça. neymiş federasyon kuralıymış yemişim kuralını bedava bilet dağıtırken iyi 5 yaşındaki bebeye geldi mi bilet isteyeceksin yok böyle birşey. şampiyonluk sonrası her transfer döneminde taraftarı ağlattınız be. her avrupa kupası maçında ağlattınız be. valinin emrine başeğip bu taraftarı yem ettiniz beşiktaş maçında. gıkınızı çıkarmadınız sayın valim bakın olaylar çıkacak gelmemesi daha hayırlı olur diyemediniz. 20 bin kişi stada gelmiş tıklım tıklım dolmuş stad takım yenilince taraftarın homurdanması takımı olumsuz etkiledi deyip boku taraftara attığınız gün bile oldu. şampiyonlar liginde valencia 25 euroya bilet satarken siz işçi kenti Bursada 100 tlye maraton bileti sattınız. millet maça geldikçe sırtındaki yükü katmerlediniz taraftarı görmezden geldiniz. şimdi ağlanacak bir durum yok bugünkü durum bir birikimin sonucudur tamiri nasıl olacak bakacaz.
    • tex'' s erhan  
    22 Ocak 2013 | 14:26
    recep bölükbaşı yı üçlü çekmeye davet ediyoruz ;)
    • ZaFeRLii  
    22 Ocak 2013 | 13:55
    -10
    Benim bildiğim Bursaspor taraftarı takımı kümeye düşse bile takımını yalnız bırakmaz ama son zamanlarda görüyorumki stadlar bomboş sonra başka yerlerde Bursaspor taraftarıyım diye gezinenler oluyor madem öle diyenler var hadi gelin maça kimin taraftar olup olmadığını çok rahat bir şekilde anlıyoruz arkadaşlar.
    • berryroad  
    22 Ocak 2013 | 12:30
    20
    hayatında bir kere bile Bursaspor için para harcamamış maç biletine bile para vermemiş adamların burada millete ahkam kesip hayatını bu takımın peşinde hem de çoluğunun çocuğunun rızkından keserek koşuşturan adamlara laf söylemesi komik oluyor. bu tipleri hepiniz çok iyi bilirsiniz mağlup olunan maçın ardından sizin kafanız zonk zonklarken bunlar daha stadı terketmeden arkadaşıyla şakalaşıp gülüşmeye başlayan ne büyüğe saygı ne de küçüğe sevgi gösteren tiplerdir. böyle adamlar buldukları bedava biletle her maç gitseler de Bursaspora gram faydaları dokunmaz, zarar verirler. Bir de herşeye rağmen hala maçlara gitmeye devam eden gerçekten takımın derdiyle dertlenen, kaybedince uyuyamayan, yapılan yanlışları görüp üstüne kafa yoran kesim var ki bunlar bence tarafrımız içindeki ed saygı duyulacak kesimdir. Bir de bu sezon maça gitmeyen ama Bursasporluluğu asla sorgulanamayacak bir grup var ki işte yönetimin kaybettiği ve geri kazanmak zorunda olduğu kesim de bu çoğunluktur. Bunlar hain bunlar nankör demekle anca kafayı başa gömersin, kıçın dışarıda kalır. Ben yaşım yettiğince beyhanlar, biyediçler zamanından beri maçlara devam eden bir Bursasporluyum. elim ekmek tutmaya başladığı ilk günden itibaren yıllarca kombine almış insanım. ben de akhisar maçı sonrası artık dayanamayıp birşeyler değişene kadar bıraktım tribünü. sebebi o kadar ikazlara rağmen yönetimin ve de hocanın ısrarla hatasız olduğunu düşünmesi ve asla taraftarı adam yerine koymamasıdır. bu ruh hali birçok insanda var bunun ne şampiyonlukla ne kupalarla ilgisi var.
    • emin  
    22 Ocak 2013 | 12:04
    Bu kafayla daha cok rezil oluruz.
    • ahmetozdemir  
    22 Ocak 2013 | 11:17
    Allah Belanı Versin Medya .!
    • erkan  
    22 Ocak 2013 | 11:12
    asgari ücretle geçiniyorum masrafımda çok indirim indirim indirim fiyatlar çok
    • ersin  
    22 Ocak 2013 | 11:06
    bilet fiyatlarından dolayı değil bu stadın boşluğu ama biletler düşürülse belki az da olsa stadın biraz daha dolma ihtimali var kesinlikle indirim yapılmalı
    • YILDIRAY  
    22 Ocak 2013 | 10:16
    Ya yönetim vallahi size gülüyorum :))))

    transfer yapmanız için bu şehrin bukadar sitem edip maça gelmemesimi gerekiyosu. Komedi gibisiniz ne pazarlama var ne transfer politikası var basın sözcünüz iki kelimeyi bi arya getiremeyen bir adam. Biz taraftarız hemde cebinden bilet parası veripte gelen taraftar. Derdimiz bilet fiyatları değil sizin bu saçma işleriniz. O statı bir daha dolduramassınız zaten. Tvente maçı sizin bittiğiniz gündü.
    • paipai  
    22 Ocak 2013 | 10:08
    İŞTE SOSYAL MEDYANIN ETKİSİ ARKADAŞLAR.

    Bursa Şehri için MAÇA GİTMEMEK moda olmuş durumda.

    yakında twitterda TT olursa şaşırmam.
    • nazım  
    22 Ocak 2013 | 09:38
    haftaya gs maçı var yönetime tepkimiz var ondan gelmiyoruz diyenler o maça nasıl tıpış tıpış gelcek
    • mehmet tsc  
    22 Ocak 2013 | 09:38
    ben yapılacakları söyleyeyim:
    1-maratonun iki kenarını açık kale ve kapalı kaleye dahil edeceksin. kimse uefa mecburiyeti demesin avrupadan elendin.
    2-bilet fiyatlarını acık:5, kapalı:10, maraton:20 yapacaksın kombine alanlara fiyat farkını iade edeceksin.
    3-numaralı tribünden a-b-c yi 30-40-50 den satacaksın. vıpi protokolü gene 100 den sat istiyosan.
    bu sene kalan maçlarda bir nebze ilaç olur. 1 stoper ve bir sol bek ve de bir sağ açık şart.
    • Mustafa D.  
    22 Ocak 2013 | 09:23
    bu 5bin kişi haricinde kimse ağzını açıpta transfer stat yönetim hoca muhabbeti yapamaz ayıptır be yazıklar olsun hepinize ne güzel bahanelere sığındınız öyle siz anca vicdanınızı rahatlatın bu takım bi kez daha şampiyon olunca bizden önce sevinirsiniz ama dimi
    • Mesuty  
    22 Ocak 2013 | 09:18
    Bu işi trübün liderlerimi çözer, yönetim mi çözer birilerinin çözmesi lazım artık, kombine sahibiyim ama biletlerde indirim bile yapılabilir bence... Gelmeyen taraftara tü kaka demeye devam etmekte doğru değil, insanların küskünlüğü giderilip bir an evvel trübünlere dönmesi sağlanmalı...
    • partizan  
    22 Ocak 2013 | 08:59
    bu yönetime fazla bile..bu arada,ferdinand veya bir başkası..en az bir kaliteli transfer daha istiyoruz..edunun üstüne yatmaya kalkarsanız (ki gidişat öyle) beşyüz kişiye oynarsınız ki,kapatın dükkanı gidin!..bu arada başkanın medyaya vermeye çalıştığı cevaplar seviyesi düşük frekanslı ve bayağı idi..kuru ve adice.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR