KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

İstasyonu'nun adı artık Bursaspor

23 Ağustos 2016 | 15:49

10 yorum

12534 okunma

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, Bursaray Acemler İstasyonu'nun adının Bursaspor İstasyonu olarak değiştirildiğini açıkladı.

Acemler İstasyonunda Başkanımız Ali Ay ve ikinci başkanımız Ali Ademoğlu ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, taraftarlarımızdan gelen yoğun istek üzerine Bursaray Acemler İstasyonu'nun isminin bundan sonra Bursaspor İstasyonu olarak değiştirildiğini açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'mızın marka kent olması yönünde çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. . Hedefimiz her konuda Bursa'nın ismini duyurmak. Bu konuda tüm sektörlerde tarımda, turizmde , sanayide tüm adımların atılması ve hızla gelişen Bursa'mızın kalkınması ne büyük hedefimiz.

Bursa'mızın tüm değerlerine sahip çıkıyoruz. Bursa'mızın tanıtım değeri olarak en önemli değerimiz Bursaspor'umuz. Bizler yerel yönetimler olarak Bursaspor'umuzun gerçek anlamda tüm kesimler tarafından sahiplenilmesi ve Bursa'mızın gururu olması açısından elimizden geleni gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bursa farklı olsun, Bursaspor farklı olsun. Bursaspor tüm şehir tarafından sahiplenildiğini gösterelim. Bursa'mızın her köşesine serpiştirelim ve gerçek anlamda da bu kentin en önemli değeri olduğunu ispat edelim istiyoruz. İstiyoruz ki güçlü bir Bursaspor olsun. Başta mali yapısı ve tüm tesisleri ile Bursaspor her anlamda diğer şehirlere örnek olacak bir sahiplenme olsun. Özlüce ve altyapı tesisleriyle, yeni stadyumuna kadar Bursaspor kentin her köşesinde yer alıyor.

Bursa'mızın diğer projeleri de var. Bursa kamuoyunun desteği ile eğitimde ve kamp alanlarında çalışmalarımız olacak. Bursa'mızın büyük şansı olan değerli başkanımız Ali Ay'ın döneminde Bursaspor güçlü bir yapıya inşallah kavuşacaktır.

BURSASPOR İSTASYONU İSMİ HAYIRLI OLSUN

Bulunduğumuz yer Acemler istasyonu. Bursa'mızın yeni stadyumu dünya çapında yer alıyor. Çevresiyle ilgili bu imajı oluşturmak istiyoruz. Bu stadyuma ulaşımda Acemler Metro istasyonu çok önemli yer teşkil ediyor. Bursasporlular buradan gelip maça geliyorlar. Stadyumumuzun en büyük avantajı ana cadde üzerinde olması. Gece ışıklandırması da yapılıyor. O da bittikten sonra Bursa'nın her yerinden görülecek. Acemler istasyonumuzun ismi Bursaspor İstasyonu olarak anılacak. İstasyonun içerisi de Bursaspor'u yaşayacak. Dizayn edilecek. İçeriye giren Bursaspor'u yaşayacak. Bursa'mızın farklı bir il olduğunu, kulübünün renklerine sahip çıkan il olduğunu herkes görecek. Stadyumuyla, kurumlarıyla akaryakıt istasyonlarıyla Bursa farklı bir yapıya bürünecek. Herşey Bursaspor için. Bursaspor'umuza başarılar diliyoruz. Başkan Ali Ay'a da özellikle mali yönden attığı güzel adımlardan dolayı şükranlarımızı arz ediyorum.

STADYUMUN EKSİKLERİ TAMAMLANIYOR

Yeni stadyumun eksiklerini tamamlamak için çalıştıklarını belirten Altepe, " Stadyumda eksikler gideriliyor. Bakın biz sadece stadyumun iç eksikleri değil. Stadyumun dış aydınlatılması ile çalışmaları belediyemiz yapıyor. Bursa'dan gelen geçen herkes stadyumu fark etsin istiyoruz. Masraftan kaçınmıyoruz. Stadyumun isim hakkı ve tüm haklarını Bursaspor'a devrettik. Bursaspor tamamen güçlü bir Bursaspor olsun istiyoruz. Bursaspor, Bursa'yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesini istiyoruz. Avrupa takım olsun. Güçlü bir şehiriz. Herkes üzerine düşeni kısmen yerine getirse Bursaspor'u kimse tutamaz. İnşallah bu adımlarda Bursaspor'u güzel günlere götürür. Bursa hepimizin. Bursaspor hepimizin" dedi.

PAZAR GÜNÜ STADYUMDA TARAFTARIMIZIN GÜZEL OLMASINI İSTİYORUZ

Medipol Başakşehir maçı hakkında da konuşan Altepe, "İlk maçımızda deplasmanda galibiyetle başlamak inşallah güzel işaret olacaktır. Başakşehir güçlü bir ekip. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yi yendi. İstiyoruz ki güzel bir maç olsun. Bursaspor'umuz ikinci maçını da kazanıp yoluna devam etsin. Pazar günü herkesi maça bekliyoruz. Saat güzel, stadyumumuz güzel. Taraftarımızın da güzel olmasını istiyoruz" dedi.

BAŞKAn ALİ AY: " İSTASYONUMUZUN İSMİ HAYIRLI OLSUN"

Başkanımız Ali Ay, taraftarlarımızdan gelen Acemler İstasyonu'nun isminin Bursaspor olarak değiştirilmesi talebimize olumlu yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'ye teşekkürlerini sundu.

Başkanımız Ali Ay, basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı, "Ben de başkanımızın söylediklerine katılıyorum. Ne kadar büyük bir Bursasporlu olduğunu bir kez daha gösterdi. Dün Gököz'deydik. Eksik olmasın Bursaspor'un geleceği için kamp tesislerinin olacağı yeri de gezdik. Orada konuşmamız esnasında " Başkanım taraftarımız Acemler İstasyonu'nun isminin Bursaspor olmasını istiyor" dedik. Bakın dün konuştuk bugün aniden karar verdik ve buraya geldik. Acemler Bursaray İstasyonu'nun ismi bundan sonra Bursaspor olacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum."

ALEM TARAFTAR GÖRSÜN!

Başkanımız Ali Ay, Pazar günü oynanacak olan Medipol Başakşehir maçına tüm taraftarlarımızı davet etti.

Başkan Ali Ay, " Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Maç önemli ama daha önemlisi biliyorsunuz 15 Temmuz'da çok kötü şeyler yaşadık. Halkımız birleşti ve darbe girişimini bertaraf etti. Biz de güzel organizasyonlar yapıyoruz. Tüm taraftarımızı birlik ve beraberlik içinde maça bekliyorum. Sezon başladı. Taraftarımızdan çok rica ediyorum bahane üretmesinler. Yok stat yetişmedi, yok transfer yapılmadı sözlerini duymak istemiyorum. Bizim için ve Türkiye için çok önemli. Tüm Türkiye Bursaspor taraftarını görecek. Alem taraftar görsün" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • Erdi1963  
    24 Ağustos 2016 | 11:40
    istasyonu timsah kafalı yap başkan !
    • Anıl Uzuntaş  
    24 Ağustos 2016 | 00:10
    Muratsv, mobil sitede reklam yoktur. Aldığınız reklamın ekran görüntüsünü anil@teksas.org mail adresine gönderirmisin.
    • Genç timsahlar  
    23 Ağustos 2016 | 22:39
    Metro ile yolculuk yaparken 1 seneden beri bitmeyen timsah kafası insanlar tarafından alay konusu oldu bitirin bu rezilliğide bizde kurtulalım.
    • Muratsv  
    23 Ağustos 2016 | 21:30
    Ya allah askina su teksas org mobil programindan hic bir yonetici girmiyor mu ? Aldiginiz reklam yuzunden bir tane haber okuyamiyoruz. Kapat butonu bile yok aloooo. Virus girdi diyip duruyo. Duzgun reklam yokmu .
    • Büyük İcraat  
    23 Ağustos 2016 | 19:54
    Aman ne büyük icraat! Stad bitmemiş. Kafa gelmemiş.Tel örgüler cama çevrilmemiş. Bunları örtbas edip insanların gözünü boyamaktan başka bir şey yapmıyor Sayın Altepe. Bizde aa ne güzel olmuş diyoruz.
    • nilüferteksas  
    23 Ağustos 2016 | 19:52
    Sana da bu yakışırdı Başkan bravo
    • Lefkelii  
    23 Ağustos 2016 | 17:40
    23
    Pistttt siz 3 büyütülmüşü destekleyenler biliyormusunuz bundan sonra isteseniz de istemeseniz de hergün o metroya binecek ve su sesi duyacaksınız
    Bir sonraki istasyon #Bursaspor
    • mkpasali  
    23 Ağustos 2016 | 17:18
    Kombine hazır yeni sezon forması hazır tarih güzel saat güzel haydi stada
    • greenwhite  
    23 Ağustos 2016 | 16:16
    -7
    Stattaki sineklikler yeşile boyanırken, demir kafes direkleri niye beyaz kaldı, anlamış değilim, üst membran ile alt tarafın uyumsuz olması göze hiç mi batmıyor?
    • Veysel  
    23 Ağustos 2016 | 16:12
    Teşekkürler başkan.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR