KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

İmzalar atıldı ve çalışmalar başladı

08 Temmuz 2016 | 22:07

20 yorum

10492 okunma

Yeni sezon öncesi kadromuza kattığımız 7 oyumuz için taraftarlarımız önünde imza töreni düzenlendi.

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonu öncesi kadromuza katılan yeni futbolcular için Özlüce Tesislerimizde imza töreni düzenlendi. Yarın Bursa'ya gelecek olan Vieux Sane ile pazartesi günü takıma katılacak olan Yonathan del Valle'nin dışında 7 oyuncumuz taraftarlarımızın önünde imzalarını attılar.

Merter Yüce, Bilal Kısa, Sercan Yıldırım, Furkan Özçal, İsmail Konuk, Sinan Bakış ve Serdar Kurtuluş kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Kadromuza katılan ve Salı günü antrenmanlara dahil olacak Del Valle ile yarın Bursa'ya gelecek olan Vieux Sane ise önümüzdeki günlerde imzayı atacaklar.

Törende konuşan İkinci Başkanımız Ali Ademoğlu, törende yaptığı açıklamada önemli bir çalışmanın yapıldığını belirterek, Bursaspor'un hedeflerin üstüne çıkacağını dile getirdi. Ademoğlu, ardından futbolcuları tek tek taraftarlara tanıtırken, taraftarlarımız yeni transferlerimize yoğun gösterdi.

Sercan Yıldırım: "Bonservisimle döndüğüm için mutluyum"

Galatasaray'dan kadroya katılan Sercan Yıldırım, "Bu benim üçüncü imzam. Belli sebeplerden dolayı ayrıldım. Yakından takip edenlerin hepsi kimlerle problem yaşadığım biliyorlar. Bonservisimle döndüğüm için mutluyum. Tekrar şampiyonluğa gideceğimize inanıyorum. Ne olursa olsun arkamızda olun" dedi.

Serdar Aziz'in transferine karşılık Galatasaray'dan alınan Bilal Kısa da, "İstediğimiz sonuçları alıp herkesi mutlu edip inşallah sonunu hedeflerimizin doğrultusunda bitireceğiz" diye konuştu.

Serdar Kurtuluş: "Yuvama döndüğüm için mutluyum"

Beşiktaş'tan transfer edilen Serdar Kurtuluş da, "Benim için çok güzel bir gün. Tekrar yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. 7 yaşında bu kulübe girdim. 12 sene oynadım. 2 sene profesyonel olarak A takımda oynadım. 19 yaşında kulübümün menfaatleri doğrultusunda transferim gerçekleşti. 10 yıl sonra yuvama döndüm. Sizler tribünde bizler saha içinde gerekli her şeyi yapacağız. Buraya gelen takımlara zorluk çıkaran bir takım olmak istiyoruz. Bazılarının aklında soru işaretleri olabilir. Bursaspor'un yeri ben de her zaman farklı oldu" şeklinde konuştu.

Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Furkan Özçal da, güzel bir sezon geçirmeyi istediklerini söyledi.

Sinan Bakış: "Bu imzadan dolayı çok heyecanlıyım"

Kulübümüze imza attığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Kayserispor'dan transfer edilen genç oyuncu Sinan Bakış ise, "Bursalı olduğum için de bu imzadan dolayı heyecanlıyım. Hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Akhisar Belediyespor'dan kadroya katılan isimlerden İsmail Konuk, hedefleri olan bir kulübe geldiğini belirtirken, Merter Yüce ise, "Biz formanın hakkını vermek için buradayız. Umarım sizlere karşı mahcup olmayız" şeklinde konuştu.

Sporcularımız Bursa Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtiler.

Açıklamaların ardından yeni transferler taraftarlar ile fotoğraf çektirdi.

Takımımız Çalışmalara Başladı

Takımımız bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile 2016 - 2017 sezonunu açtı.

20 Mayıs 2016 tarihinden itibaren sezon sonu tatilinde olan takımımız bugün yaklaşık 700 taraftarımızın önünde yaptığı antrenmanla çalışmalara başladı.

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu nezaretinde yapılan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman tempolu koşularla devam etti.

Takımımız yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

 Bursaspor.org.tr

    • Bilo  
    12 Temmuz 2016 | 12:49
    ali adem bey ilk beş olmassa istifa edermiş bence durma istifa et çünkü bu takım düşer kardeşim,, kimi kandırıyonuz ne yani tranfer yaptığınızımı zannediyorsunuz,,bizleri kandırmayın borçla ağlandınız limitiniz var zannetmeyin bu takımla olmaz batarsınız sayın başkan istifa etmeye kalkmışsınız yönetim izin vermemiş unutmayın gemiyi önce terkederseniz kurtulmuş saymayın kendinizi adam gibi tranfer yapın,,,,
    • Berryroad  
    09 Temmuz 2016 | 20:54
    Millet artık kafasını kullanmayı lüks sayıyor. Birileri karar veriyor diğerleri körü körüne bu kararın savunucusu oluyor. Hiç düşünmeden sorgulamadan kararı verenden bile çok sahip çıkıyor kendisine dayatılana. Karar veren yarın fikrini değiştirip bugün söylediğinin tam tersini söylese bunlar da hemen 180 derece dönüp o fikri savunmaya başlıyorlar. Burada bugün gördüğü yanlışları söyleyen kişiler aynılarını körüstan ve bölükbaşı zamanında da söylüyorlardı ve bugün polyannacılık yapıp yönetimi eleştirmeyi günah sananlar aynı şekilde o gün körüstan ve bölükbaşına toz kondurmuyorlardı. Şimdi en çok küfürü bunlar ediyor. Aklınızı kullanın kardeşim azıcık siyaha beyaz beyaza siyah dedirtmelerine izin vermeyin güdülecek koyun olmayın. Aşağıda tarık arkadaşımız bir yorum yazmış dört dörtlük tespitler yapmış. Bizim içinde bulunduğumuz durum budur
    • Kaos  
    09 Temmuz 2016 | 20:52
    Dortmund iflasın eşiğindeyken stadı full cekiyodu kimseye hikaye okumayın. Bilalmiş hamzaymış recepmiş baskanmış benim umurumda degil. Bu imza atanların yerinde messi de olsaydı ben Bursasporlu olarak yerimi alacaktım bilal geldi yine yerimi alcam. Siz bilalin peşinde misiniz armanın peşinde mi önce ona karar verin. Cok mu yıldız istiyosunuz gidin 3 büyütülmüşler orda onları tutun. Şikeyle hakemle gelen başarıları o başarılarla kazandıkları paralarıyla aldıkları da orda gidin onları destekleyin... Asfaltta oynasan kaldırımdan destekleriz seni, Bursaspor ulan !!
    • Pablobelluschi  
    09 Temmuz 2016 | 13:59
    Bu transferler yeni lige çıkmış takım transferi ancak genç oyuncular içinde önemli, bu oyuncular tecrubelerini aktarırsa onları daha ileri atabilir ve öne çıkarır diye umut ediyorum. Tabi sezon başlangıcı bizim daha kolay fikstürle biraz şans ve geçen yıldan gelen t.direktör faktörleri tutarsa avrupaya zorlarız. Tabi bunun baş aktörü traftarlar gereğini yaparsa.
    • Telekom Mehmet  
    09 Temmuz 2016 | 10:28
    değerli Bursasporlular lütfen herşeye neden sebep suncagımıza 250tl ye şampiyon Bursaspor taraftarı gibi olup kombine alalım bakın bizler 30-35 bin kişi olur isek o stadyum da biter o reklam vermeyenler de veririr sponsorlarda artar takım da şahlanır bu sezon herşey taraftarın ne istediğine bağlı bırakalım onu bunu sen kombine yi 30 bin yaptın mı onu söyle saygılar sevgiler efendim
    • ynseliii  
    09 Temmuz 2016 | 10:16
    -3
    Forvetsiz ve kanatsız kalan bir takımdan ne bekleniyor anlamıyorum. Geçen seneki performansları iyi veya kötü stoch,cucak ve necid hücüm hattı rakipler için tehdit oluşturabiliyorlardı. Ama şimdi kanat ve forvet oyuncusu arıyorum takımda fakat bulamıyorum.
    • crash1606  
    09 Temmuz 2016 | 09:53
    Insallah her sey guzel olur. Ismail konuk ve furkan transferlerini gereksizde gorsem takima destek olacagiz. Keske bu sene emirhani su takimda oynatabilseydik. Bandirmaspor emirhanin gelisimi icin faydali olur ve onumuzdeki sene bu takimin banko oyuncusu olur insallah .Ben sedattan da cok umitliyim. Cok iyi bir oyuncu olacak.

    Karamsar olmak icin cok nedenimiz var. Ama umitli olmamiz icinde nedenlerimiz var. Eger hamza alt yapidaki 3 oyuncuyu bunseneki kadroya dahil edebilirse onumuzdeki sene baska seyler konusabiliriz.

    Ismail ve furkan transferlerinden ziyade bendeki en buyuk sorun isareti hamza hoca.
    • Eser  
    09 Temmuz 2016 | 09:45
    10
    Elia meschack diye afrikali bi forvet katildi takima hem kanat hem forvet oynuyor muhtemelen bu hafta imzayi atar hem genc hemde gelecek vaad eden bi topcu adindan cok soz ettirecek cok hizli teknik parkta gezer gibi adam geciyor ve son vuruslarda harika leblebi gibi gol atiyor yeni bakambu hayirli olsun Bursasporumuza...
    • fatih timsah  
    09 Temmuz 2016 | 09:28
    Takımı beğenmeyen Beyefendiler şu an süperligdeki takımların yarısından fazlası batık durumda,takimi çok seviyorsaniz geçmiş dönem milyon borçları odeyin . yönetimde çok istediğiniz Yıldızları getirsin.
    • MK  
    09 Temmuz 2016 | 08:58
    -6
    Furkan Emre'nin yerine İsmaili Furkan'ın yerine Bilal'i,Zeki'nin yerine Serdar Kurtuluşu,Emirhanın yerine Furkan Özçalı,Mert Örneğin yerine Sercan'ı ,Kubilay'ın yerine Sinan'ı tercih eden zihniyet sadece şov yapar başarılı olamaz.İsmail,Sercan,S.Kurtuluş,Bilal,Furkan Özçal ve Sinan'ın bu forma altında görmek utanç verici.
    • inadına teksas  
    09 Temmuz 2016 | 08:33
    -1
    En iyi trasferimiz Sercan ın göbeği, taraftar çok şey bekliyor.
    • tarık  
    09 Temmuz 2016 | 01:52
    bakıyorum da millet memnun yarasın o zaman.hayatım boyunca ortaya bir görüş attığım zaman akıl ve vicdan yolundan gücümün yettiğince şaşmamaya gayret ettim.transfer aşı meselesi olduğu kadar belli akli ölçülere nesnel kriterlere uyulması gerekli bir konu.kim alıyor bu oyuncuları nasıl alıyor.tek mantık kırıntısı yok gelenlere baktığımda.niçin alındılar özellikleri başarıları neler?bilal ve sercan dışında alayı cacık olur.en fazla bir sürpriz belki çıkar.ille ucuz alacaksan ki gelenler az buz para değil daha az paraya hem genç hem kabiliyetli adamlar alınırdı.scout ekibin kim senin menajerler neden cirit atıyor hem aynı leş yiyicilerle bu dans neden?soru sorun korkmayın ulan yalakalıkla poliyannacılıkla eleştireni eleştirmekle fikir üretmeden eksiye abanmakla gerçek belirlenmez.keçeli ile cimşir ile şampiyon oldukçular yıllardır sürünüyoruz.efsane yönetiminden kestanesine kadar eridik bittik.doğruya doğru eğriye eğri dememekten bunlar.destek çıkacağız karamsarlık değil dediklerim görünen köy klavuz istemez felaket yakın bilinçli teşhisle derim ki ptt liginin bile almayacağı kalitesizlikteki kazma yabancı ve yerlilerle bir yere varılmaz.bu politika kötünün de kötüsü.bunu destekleyen ancak ahmaktır.bana deseki yönetim ve başkan durum belli ağlaşma değil ama projeler hemen hayata geçmiyor destek veren yok küçüleceğiz ki aşağı yukarı demeye çalıştılar ama yaptıkları ne peki?bir kere paran çok olmasa bile kalite scoutun olacak menajer bozuntularını almayacaksın içeri hamza geçen sene batırdı çocukça hatalar yaptı ondan ucuza al irfan buzu madem!alt yapıdaki adamlar akhisardakilerden iyi değil mi güldürmeyin adamı.hamza ve menajer hatta siz yöneticiler mutlu olacak diye tasarruf modu israf modu olmuş anlayacak adam kalmamış.ulan onca çöpü alacağına takastakileri anlarım onlara ilaveten djalmayı al alt yapıdakileri monte et.gurbetçi pazarına yönel.
    • TigresTerrace16  
    09 Temmuz 2016 | 00:48
    -4
    Ayrıca ömrünü fransa 2. Liginden başka bir yerde geçirmemiş bir oyuncunun, Ertuğrul ersoy dan daha fazla verim verebileceğine inanmıyorum.
    • TigresTerrace16  
    09 Temmuz 2016 | 00:47
    -4
    Ayrıca ömrünü fransa 2. Liginden başka bir yerde geçirmiş bir oyuncunun, Ertuğrul ersoy dan daha fazla verim verebileceğine inanmıyorum.
    • TigresTerrace16  
    09 Temmuz 2016 | 00:45
    -3
    Ben yıldız transfer beklemiyorum Caner Karaca. Sadece camiaya yutturulmaya çalışılan transferlerin şişirilmiş birer balon olduğunu düşünüyorum. Umarım sen haklı çıkarsın ve bu takım beni utandırır ve ilk beşi zorlar.
    • mususi  
    09 Temmuz 2016 | 00:38
    -4
    bu kadroda banko oynayacak Emirhan'in Bandirma'ya kiralik verilmesi bile transfer politikasinin kimlerin elinde ve ne kadar yanlis yapildigini gosteriyor.

    O sagdaki GS den gelen elemanin da guresci filan heralde.
    • Caner karaca  
    09 Temmuz 2016 | 00:29
    18
    Ulen tigres şampiyonluğu ölü eşeklerle almıştık

    Yıldız bozuntusu esşoğlueşşeklerle değil..
    • ibrahim  
    08 Temmuz 2016 | 23:47
    19
    Tribünler dolsada maçların tadı çıksa . Futbolcular kaçmasa. Kulup transfer yapacağı futbolcuları 1 maça davet edip tribünleri gösterse . BU heyecana ortak olmak istermisiniz deme şansı olsa ne güzel olur demi ? Nerde büyük Bursaspor taraftarı. yerine ertuğrulspor şenolspor fernandaosporcular doldu.
    • ugur1023  
    08 Temmuz 2016 | 23:38
    En sagdaki arkadasin masaallahi var yani
    • TigresTerrace16  
    08 Temmuz 2016 | 23:12
    -23
    Bir gazete imza şov diye lanse etmiş bu haberi. Şov yıldızlarla yapılır. Ölü eşeklerle değil. Biri onlara hatırlatsın.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR