KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"İlk ve son çeyreği iyi oynamalıyız"

06 Aralık 2015 | 22:33

0 yorum

8316 okunma

Türkiye Basketbol 2.Ligi 6.haftasında karşılaştığı Trakya Üniversitesi Meriçspor maçını 42 sayı farkla kazanan Potanın Timsahları'nda Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş, 1. ve 4.periyottaki kötü oynama hastalığının devam ettiğini vurguladı.

Tofaş Nilüfer Spor Salonu'nda oynanan ve 90-48 Bursaspor'un üstünlüğü ile sonuçlanan Trakya Üniversitesi Meriçspor maçının ardından Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş, basketbolcumuz Onur Sonsırma ile misafir takım yardımcı antrenörü Göksel Yıldız ile sporcu Doğuş Topçu maçı değerlendirdiler.

BAŞ: ''İlk ve Son Periyotlarda Daha İyi Oynamalıyız''

Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi;

"İlk ve son periyodu kötü oynama hastalığımız devam ediyor. İlk periyotta da kötüydü ve 19 sayı yedik. Bugün son sette az sayı yedik ama atamadık. Kaptığımız toplardan sonra boş adamı bulup kolay basket atmalısınız. Kaosun içine girip kolay basket atamazsanız rakipten farkınız olmaz. Cezaları daha erken kesmemiz gerekiyor. Sezon başından beri ikinci ve üçüncü çeyreklerdeki oyunumuz zaten iyi. Bunlarda sıkıntımız yok. İlk ve son periyodu kötü oynuyoruz. Kaybettiğimiz veya diğer maçlara baktığınızda oyuna girişimiz ve çıkışımız sıkıntılı. Farkın verdiği rehavet var ama Avrupalı öyle yapmıyor. Kendi disiplininden taviz vermiyor. Maç 0-0'mış gibi oyununu devam ettiriyor. Bu şekilde gelişiriz ve zor maçlarda avantajlı skorları elde edebiliriz"

SONSIRMA: ''TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Trakya Üniversitesi Meriçspor karşılaşmasında 13 sayı, 2 ribaunt ve 3 asist ile oynayan Onur Sonsırma maçın ardından yaptığı açıklamada her maça kendi oyunlarını yansıtmak için çıktıklarını söyledi.

Onur Sonsırma maçın ardından şu açıklamalarda bulundu;

"Hedefimiz şampiyonluk. Bu parolayla yola çıktık. Takım halinde maç maç düşüyoruz. Her maça final havasında hazırlanıyoruz. Önemli galibiyet aldık. Zayıf takım, güçlü takım ayrımı yapmıyoruz. Her maça kendi oyunumuzu yansıtmak için hazırlanıyoruz. Bugün de onu yaptık. Güzel farklı bir galibiyet oldu. Maça gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Her geçen maç salona gelen seyirci sayımız artıyor. Bu durum bizi çok sevindiriyor. Şampiyonluk yolunda onların desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var. Biz iyi bir takımız. Takımdaki her oyuncunun sayı atma potansiyeli var. Bugün ben çıkabiliyorum, bir maç Kerem çıkabiliyor, Salih çıkabiliyor. Takımdaki skorun dağılması sevindirici. Bir oyuncunun 25 sayı atmasındansa bu şekilde dağılım daha iyi. İyi takımlarda tüm oyunculara dağılır sayı. Bu da bizim iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor."

Trakya Üniversitesi Meriçspor Cephesi

Trakya Üniversitesi Meriçspor'un yardımcı antrenörü Göksel Yıldız maçın ardından yaptığı açıklamada çok kötü bir oyun sergilediklerini söyledi.

Yıldız, "Bursaspor'u tebrik ediyorum. İyi maç oldu diyemeyeceğim çünkü mücadele etmedik. Bursaspor takımı belki 1 belki de 2 gömlek üst düzeyde. Kötü oynadık. 42 sayı gibi büyük bir fark yedik. Yapacak bir şey yok.Herkesin ellerine sağlık" dedi.

Trakya Üniversitesi Meriçspor takımında 2 sayı 1 asistlik performans sergileyen Yasin Doğuş Topçu ise "Bugün bizim için çok kötü bir gündü. Bursaspor zaten bu ligin çok üstünde bir takım. Bunun karşılığında skor ve istatistikler herşey ortada. Kendimizi göstermek açısından önemli bir maçtı. Maç bitti. Bundan sonra önümüzde 4-5 maçlık bir periyot var. Bursaspor'u tebrik ediyorum. Yolları açık olsun" dedi.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR