KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

İlk golü atmak önemli

15 Aralık 2013 | 05:07

1 yorum

4384 okunma

Bursaspor, bu sezon karşılaşmalarda ilk golü attığı maçları kolay kolay kaybetmiyor.

Bursaspor, bu sezon ilk golü attığı maçlarda 13 puan topladı.

Yeşil-beyazlılar, kupa ve ligde ilk golü attığı 7 müsabakada 5 galibiyet elde etti. Bu karşılaşmalarda 1 kez sahadan beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlı ekip, 1 kez de mağlup oldu.

Bursaspor, ligde ilk golü attığı Kardemir Karabükspor, Kayserispor, Torku Konyaspor, Elazığspor ile kupada Adana Demirspor karşılaşmalarından galibiyetle ayrılmıştı.

Yeşil-beyazlılar, bu anlamda tek mağlubiyetini Fenerbahçe'ye karşı alırken, Kasımpaşa ile berabere kaldı. Ayrıca timsah ligde topladığı 19 puanının 13'ünü ilk golü attığı maçlardan elde etti.

KADRODA 4 İSİM TRABZONSPAR'A KARŞI GOL SEVİNCİ YAŞADI

Öte yandan Bursaspor'un şuan ki kadrosunda sadece 4 isim Trabzonspor'a gol atma başarısı gösterdi.

Geçtiğimiz sezon Bursa'da oynanan ve yeşil-beyazlı takımın 3-2 kazandığı maçta fileleri havalandıran Şener Özbayraklı, takımının sahadan 3 puanla ayrılmasını sağladı.

2011-2012 sezonunda Bursa'da oynanan ve 1-1 beraberlikle biten maçta Sestak, yine aynı sezon bordo-mavili takımın kendi sahasında 2-1 kazandığı maçta Ozan İpek gol sevinci yaşamıştı.

Ayrıca Tuncay Şanlı da Trabzonspor'a Fenerbahçe formasıyla gol atma başarısı gösterdi.

Sarı-lacivertli takımla, bordo-mavili kulübe 23 kez rakip olan Şanlı 6, gol atma başarısı gösterdi. Ayrıca Şanlı, 1 kez de hat-trick yaptı.

SAKATLAR CAN SIKIYOR

Bursaspor'da Trabzonspor maçı öncesi sakatlar can sıkıyor.

Geçen hafta oynanan Gençlerbirliği maçında sakatlanan Basser ile antrenmandan sonra kasık ağrısı olduğu söylenen Sebastian Pinto'nun da Trabzonspor deplasmanında oynamayacağı bildirildi. Ayrıca Gençlerbirliği maçında kart görerek cezalı duruma düşen Colin Kazım da bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakacak.

Tüm bu olumsuzluklara karşın, Elazığzpor maçında kırmızı kart görerek 2 maç ceza alan Serdar Aziz, kupa ve lig maçında forma giymeyerek, cezasını tamamladı. Serdar'ın Trabzonspor maçında ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

İKİNCİ YARIYA DİKKAT

Trabzonspor'un bu sezon evinde bileği bükülmüyor. Kendi sahasında oynadığı 7 karşılaşmada 6 galibiyet elde eden bordo-mavililer, sadece 1 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

Ayrıca Trabzonspor, taraftarı önünde 13 gol atarken bunların 10'u ikinci yarıda geldi. Trabzonspor, kalesinde ise sadece 2 gol gördü. İkinci 45 dakikada sonuca giden Karadeniz ekibi karşısında galibiyet arayan Bursaspor ise deplasmanda 8 gol kaydetti.

Bu sezon dış saha maçlarında aldığı puanlarla taraftarını sevindiren yeşil-beyazlılar, bu mücadeleden galip gelip üst sıralara tırmanmak istiyor.

 

    • hakkı  
    15 Aralık 2013 | 14:24
    golün kralını yönetim attı asla galip gelemeyiz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR