KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"İlk 4'e giremezsek çok üzülürüm"

09 Mayıs 2015 | 18:45

14 yorum

9093 okunma

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, 7-1 kazandığımız Kardemir Karabükspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Sözlerine , "Öncelikle bu hafta içinde olan üzüntü verici olaylara değinmek istiyorum" diyerek başlayan Güneş şu ifadeleri kullandı: "2 gün önce sevgili başkanımız İbrahim Yazıcı'nın ölüm yıldönümüydü. Sanat Dünyamızdan benim de çok çok sevdiğim usta sanatçı Zeki Alasya'yı kaybettik. Üzüntüm büyük. Baş sağlığı diliyorum. Yarın anneler günü. Ben annemi yıllar önce kaybettim. Onunla yarın birlikte olamayacağım maalesef. Ama eşimin, kızımın ve tüm annelerimin gününü kutluyorum. Cennet annelerin ayakları altındadır. Maça gelecek olursak Karabük zor durumdaydı. Biz de geçen hafta kaybettik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyun zenginliği olan, kazanmak için futbol adına her şeyi yapan bir takımız. Farklı da bir skor çıktı. Umarım devam gelir. Bütün oyuncularımı kutluyorum.

ÇOK GOL ATTIK AMA ÇOK DA GOL YEDİK

Fernandao'nun bir sakatlığı oldu, acısı vardı. Ama işini ne kadar sevdiğini gösterdi ortaya koyduğu oyunla. Gol atması için sahada tuttum. Ona da moral oldu bize de gol bakımından zengin bir maç oldu. Sakatlığı ciddi boyutta değil. Skor açısından zengin bir maçtı, ligde attığımız gol sayımızı çok daha yukarı seviyeye çektik. Güzel şeyleri söylemek insanı mutlu eder. Çok gol attık ama çok da gol yedik ligde. Bugün de sanki gol yemek için gol yedik. Her maçta 1 gol yiyoruz. Ben bu güzel şeyleri söylemekten ziyade sıkıntılarla uğraşıyorum. Olumlu olan, futbol zenginliğimiz var, futbol oynamaya çalışan bir takımız. 7 oldu ama daha fazla olabilirdi. 4 veya 5. olmak, aynı zamanda da Türkiye Kupası neticeleri Avrupa'ya giden takımları belirleyecek. Avrupa cezamızı doldurmak için ilk 4'te olmak durumundayız. Trabzon, Başakşehir ve biz bu mücadeleyi veriyoruz. Kupayı inşallah alırız diyoruz. CAS ile ilgili bazı bilgiler geliyor. Onu da ayrıca değerlendiririz. İlk 3'ü hak eden bir oyun ortaya koyarken ilk 4'ü kaçırırsak çok üzülürüm. Herkese teşekkür ediyorum."

Yılmaz Vural: "Teknik , taktik konuşacak bir şey yok"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Bursaspor'u kutluyorum çok net galibiyet aldılar. Bizim maç öncesi düşüncemiz buradan alacağımız puan çok önemliydi. Rakipleri beklemek zorunda kalmayacaktık. Rize'nin kaybetmesini bekleyeceğiz. Bitti bu maç. Teknik taktik konuşacak bir şey yok. Erken yedik golü. Bir değişiklik yaptık biraz oyun dengelendi. Rakibi izledik ne yaptıklarını analiz ettik, kendimiz nasıl önlem alabiliriz konuştuk. Maç başladı, 3-5 dakika sonra gol yedik. 4-1'den sonra iyice koptuk. Sonuç olarak bugün istemediğimiz bir sonuç aldık. Konuşacak çok fazla bir şey yok. Biz otobüsle uzun yolculuk yapacağız. Salı günü tekrar maç oynayacağız. Sonra yine otobüs yolculuğu cumartesi oynayacağız. Bu arada İbrahim Yazıcı'nın ölüm yıldönümüydü. Onu tekrar anmak istiyorum. Yarın da anneler günü. Bütün annelerin anneler gününü kutluyorum. Bursaspor'a teşekkür ediyorum bize antrenman imkanlarını üst seviyede sağladılar."

 Bursaspor.org.tr

    • cinaralti16  
    11 Mayıs 2015 | 21:26
    RAMAZAR RAMAZAN bu ne ya kisa kes aydin havasi olsun
    ama yanlis ammada doguru bayma insanlari
    • berryroad  
    11 Mayıs 2015 | 10:27
    fb maçında tribünlerde boş koltuk bırakmayan büyük (!) Bursasporluları dün tarihi maçta tribünde göremedim. kimse bana passolig demesin yarı finale çıkana kadar oynanan kupa maçlarındaki seyirci sayısı da ortada. yalandan Bursasporlusunuz, içinizde hep büyük (!) istanbul takımlarını seyretme sevdası var ki sadece fb maçlarında doldu tribün bu sezon. maça gelirsek söylenecek bir şey yok 7 attık 7 tane daha atabilirdik. yılmaz hoca herhalde rüyasında atak oynayıp Bursadan 3 puan aldığını gördü ki böyle bir intihar taktiğiyle oynattı takımını. futbolda esas olan istikrarlı olmak. bu sezon nereden bakarsan en az 3 maç oynadık böyle sıradışı ama hala ibb nin 1 puan gerisindeyiz çünkü ibb bizim maç hariç hiç bir maçta darmadağın olmadı, hiç 3-4 gol yemedi, kaybedilmeyecek puan kaybetmedi. İnşallah kalan şu 4 maçta istikrarı yakalayıp 4. bitiririz bu ligi.
    • muhammed dalcali  
    10 Mayıs 2015 | 23:39
    Ferdandaoyu alamicaklar sonra fenerde gsde sönüp gidicek..Bursada kalmasından cok kendiside biticek ona üzülürüm.. en azindan karakterli oyuncu pinto gibi artis gorunmuyo
    • Mert can  
    10 Mayıs 2015 | 21:08
    Hocam trabzon maçı çok kritik bir hal aldı. Gerçek bir final olacak
    • mkpasali  
    10 Mayıs 2015 | 20:53
    O bu degil de 7bukle 8tas yanyana cok yakisti beya:)
    • cevahur  
    10 Mayıs 2015 | 19:14
    Gurur duydum takımımızla. Emegi gecen butun oyuncularimiza mutesekkiriz. Sadece üzüldüm bir şey var. Karabük takımına Karabük kümeye demek, top çevirmelerinde Oley çekmek bize yakışmadı. Sebep nedir bilmiyorum ama dogru değildi. Empati kurmak gerekiyor bu durumlarda.
    • cinaralti16  
    09 Mayıs 2015 | 22:08
    fernandoya bi cift sozum var
    bu ilgiyi bu kiyagi hangi kulube gidersen git omru billah goremezsin
    bizde kal Bursada ilk heykeli dikilen futbolcu olursun
    insan daha ne isder ? zaten turk milli takiminin kapilari sana acik
    bu firsat kac kisinin elinz gecer fernando? iyi dusun 78 milyonda teksin
    • hakkı kartalmış  
    09 Mayıs 2015 | 20:50
    takımı bozmasınlar ama hıcbırını satmadan stadda bıtsın sen seneye gor hocam o stadda dolacak sampıyonlugada oynucaz u senenın en keyıf veren takımıydık ınsallah hatalrdan hepımız dersımızı alıcaz hocam futbolcu kardeslerımız allah ın askına butun gucunuzle fenerı parcalayı hepımızı sokaga dokun tekrar Bursa topcular ıskelesıne gelsın
    • unitimsaaah  
    09 Mayıs 2015 | 20:37
    önümüzde trabzon fener maçları var süper moral oldu helal olsun
    • ramazan kirkor  
    09 Mayıs 2015 | 20:05
    kesinlikle ilk 3te yer alması gereken takımların başında yer alıyoruz.gerçekçi olalım bu defans dengesizliği ile şampiyon zaten olamazsın.ama gerekli takviyelerle bu oyun tarzını daha da ilerleterek ilk ikide yer alacak takım taratabiliriz.

    başakşehir çirkin bir futbol anlayışına sahip ts de takım bile olamamışken ilk dördü haketmedikleri gün gibi açık.bizi ilk üçün dışına çıkaran yegane sebep bugünkü oyun felsefemizi oyuncu kalitesi yüksek kontrollü takımlara karşı yansıtamayışımız.eğer oyun felsefemizi üçüzlere ve tsye karşı bozsaydık belki de bu yerlerde olamazdık.çünkü oturmuş sistem sekteye uğrayınca oyuncuların psikolojisi de bozulur.terim nedi diyordu chealseden 5 yediğinde bizi biz yapan cesur oyunumuzdu neden bugün onu bozalım ki?

    şenol hoca futbolu çirkinleştirmiyor ve saygıyı hakediyor.şovmen de değil.keşke kalecimiz ve defansımız daha kaliteli adamlardan oluşsaydı ama seneye gerekenler umarım yapılır.şenol hoca harunda kendini görüyordur. genç bir türk kalecisi.seneye bile vazgeçmeyebilir.ama duygusal davranmak takıma zarar verebilir.iyi kaleci ama yeterli değil öyle anlarda goller yedi ki toparlaması böyle hakemlerle imkansız.civellinin de sakatlığı devreye girince ekstra mağlubiyetler geldi.

    son zamanlarda bu kadar dikine oynayan takım görmemiştim ligimizde.aklıma şu geliyor sadece sanki bizden güçlü veya denk takımlara karşı biraz daha topa sahip olmak adına hiç sevmesem de yan top yapsaydık öldürücü darbeler için sabırlı olsaydık ve defansı biraz daha geride tutsaydık mesele felsefemizi bozmak mantık dışına çıkmak değil aksine mantığın ta kendisi çünkü şartlar bunu gerektiriyor.çünkü eksiklerimiz ortada sakatlıklar meydanda bazı oyuncuların özellikle kale ve defans bölgesi zayıflıkları mevcut işte bundan dolayı daha özenli olunsaydı ilk üç garanti olurdu.

    ama bir de şu var:yukarıda belirttiklerimi yapsak belki de oyuncuların stresi artacak uyumsuzlaşacak ve dandik takımlara karşı daha çok puan kaybı yaşayacaktık. bence meselemiz defansa hızlı ve kaliteli adamlar ve kaleye panter gibi bir kaleci.fernandaoyu elden kaçırırsak bu taraftar stada hiç gelmez.gelecek yönetim bunun hesabını iyi yapmalı.
    • cinaralti16  
    09 Mayıs 2015 | 19:51
    bide suna deginmek isdiyorum bundan daha net penaltilarimiz verilmedi daha onceleri neredeydiniz eeey hakemler neredeydiniz? vuslat kaldi 2016 tiya
    hadi hayirlisi.
    • harranlı murat  
    09 Mayıs 2015 | 19:46
    1-2-3-4-5-6-yalakarabük-sekiztaş-9-10... Yalakalar kümeye!
    • cinaralti16  
    09 Mayıs 2015 | 19:39
    22
    sagilk olsun yilmaz hocam seninde Bursasporlular da yerin bi farklidir
    bizler kadir sinas insanlariz bunu sende bilirsin basarilar dilerim yilmaz hoca
    • scm mekmet  
    09 Mayıs 2015 | 18:52
    17
    senin canın sa olsunbe büyük adam

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR