KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

İlk 11'de oynamayı hedefliyorum

VİDEO

20 Eylül 2012 | 03:04

6 yorum

6692 okunma

Futbolcusumuz Murat Yıldırım, öncelikli hedefinin Bursaspor'da ilk 11'de oynamak olduğunu söyledi.

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Murat Yıldırım, Ertuğrul Sağlam ile çalışmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Sağlam’ın başarılı bir teknik direktör olduğunu belirten Yıldırım, “Bursaspor’a gelmek istememin en önemli sebeplerinden bir tanesi onunla çalışmak isteyişim. Bursaspor’un kimse şampiyon olacağını düşünmezken, Ertuğrul Hoca ile Bursaspor şampiyonluk yaşadı. Başarılı bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu başarıyı hep beraber devam ettiririz” dedi.
 
“BURSASPOR’DA İLK 11’DE OYNAMAYI HEDEFLİYORUM”

Bursaspor’da ilk 11’de oynamak istediğini ifade eden başarılı futbolcu, “İlk hedefim Bursaspor’da ilk 11’de oynamak. Daha sonra her futbolcu gibi milli takıma seçilmek istiyorum. Bu durum başarı ile gelir. Bursaspor’da başarılı olursam milli takıma seçileceğime inanıyorum. Takımda herkesle iyi anlaşmaya çalışıyoruz. Takım arkadaşlarımız iyi. Bekir Sevgi ve Ferhat Kiraz ile daha samimiyiz. Takım arkadaşlarımdan dolayı herhangi bir sıkıntı çekmedim. Beni içlerine aldılar. Aynı onlardan gibi davrandılar. Bu durum Bursaspor için büyük başarı. Bu sezon başarı geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
“OYUNU İKİ YÖNLÜ OYNAMAK EN BÜYÜK ARTIM”

 
Önüne her zaman hedefler koyduğunu söyleyen Yıldırım, “Şu anki hedefim Bursaspor’da ilk 11 oynamak. Devamlılığı sağlamak. Küçük hedefleri yaptıktan sonra daha büyüklerine kilitleniyorum. Geriyi düşünmek önemlidir. Geriyi düşündükçe, hatırladıkça o durum tecrübe oluyor. Oyunu iki yönlü oynuyorum. Bu benim artı yönüm. Defansif oynayarak ta hücuma katılıyorum. Kısa boylu olduğum için kafa toplarında eksi yönüm var. Kafamdan dolayı sıkıntılar yaşadım. O yüzden kafa toplarında sıkıntılarım var. Kendimi fazla eksik görmüyorum” diye konuştu.
 
“EN GÜZEL GOLÜMÜ BEŞİKTAŞ’A ATTIM”
 
Beşiktaş maçında çok güzel gol attığını belirten Yılıdırm, “En iyi golüm Beşiktaş maçındaydı. Uzaktan sert şut atmıştım. Öyle çok gollerim var. Ama o maçta attığım gol ayrı bir duyguydu. Düşme potasındaydık. O maçın mutlak kazanılması gerekiyordu. Benim golümle kazandığımız içim çok mutlu oldum” şeklinde konuştu.
 
Barcelona Stadı’nın hayalinde iz bıraktığını ifade eden Murat Yıldırım, 100 bin kişilik kapasitesi olduğunu, hedefinde orada top oynamakta olduğunu söyledi.

 Olay Gazetesi

    • Teksaslıyız  
    21 Eylül 2012 | 12:52
    Veysel kardeşiminde dediği gibi sonradan girerek maçı hızlandıran bir oyuncumuz. Bizim böyle oyunculara cok ihtiyacımız var.Maçın bitimine 15-20 dakika kala girdiğinde skoru değiştir bu taraftar seni her türlü sırtlar.
    • veysel  
    20 Eylül 2012 | 14:58
    murat çok yetenekli,hırslı ve ahlaki yöndende çok iyi bir oyuncu.takımımızdada birçok ortasaha var ama inşallah şans bulursa elinden gelenin en iyisini yapacaktır.bence ilk 11'i hakediyor ama hermaç 11 de olmasada sonradan girerek maçın seyrini değiştirebilecek bir oyuncu.inşallah Bursasporumuzda uzun süre hizmet eder.
    • HACI VAHİT  
    20 Eylül 2012 | 12:13
    koççum canım kardeşim muratım yaşım 49 ve 49 senelik bu rsasıporluyum genç burasasporlular derneğinin kurucu üyesiyim eğer biraz futboldan anlıyorsa sen ilerde çok güzel yerlre geleceğinden adım gibi eminim senin gibi kısa boylu topçular Bursada hep başarılı grafik çizmiştir allah yar ve yardımcın olsun,,, ama sakın ha sakın şımarma abi tavsiyesiiiiii,,,,
    • Mustafa D.  
    20 Eylül 2012 | 11:22
    11
    çok kaliteli ve bir okadarda düzgün ahlaklı bir adam Bursaspor forması sana çok yakıştı murat umarım o formayla nou camp a da ayak basarsın önümüzdeki yıl:))
    • Levent  
    20 Eylül 2012 | 08:30
    Bu adamın Bursaspora çok faydası dokunacak...
    • Zafer SEVİM  
    20 Eylül 2012 | 08:01
    17
    Murat Sen Zaten Çok İyisinde Neden Oynayamadığını Biz Taraftar Olarak Anlamış Değiliz Zaten.Twente Maçlarında Adem KOÇAK'a Sabrettik.Sonra Sen Galatasaray Maçında 2.Yarı Oyuna Girdin Ve 2 Gol Pozisyonu Yakaladın.Hayırlısı Biz Senden Umutluyuz Sende Biraz Sabrettin Mi Olur Bu İş Kardeşim :)

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR