KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

İkinci yarı hazırlıkları başladı

02 Ocak 2013 | 20:06

2 yorum

5355 okunma

Takımımız, 9 günlük izinin ardından bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla çalışmalara başladı.

Lige verilen arada 9 gün izin yapan takımımız, bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 40 dakika süren tempolu koşularla devam etti. Daha sonra açma germe hareketleri yapan takımımız, antrenmanı sonlandırdı.

Sakatlığı bulunan Tuncay Şanlı takımdan ayrı düz koşu yaptı.

İzinli olan Gökçek Vederson, Sebastian Pinto, Pablo Martin Batalla, Scott Carson, Petteri Forsell, Teteh Bangura, Stanislav Sestak ve Fernando Belluschi antrenmanda yer almadı.

Antrenmanı İkinci Başkanımız Recep Bölükbaşı, İdari Asbaşkanımız İsmet Demirel, Futbol Şube Sorumlumuz Erkan Kamat ve Bursastore'lardan sorumlu yönetimiciz Nejat Çölek'de takip etti.

Antrenman öncesi çocuklarıyla birlikte Özlüce Tesisleri'ne gelen bir taraftarımız takımımıza tatlı ikram etti ve ligin ikinci devresinde başarılar diledi.

Takımımız, yarın yapacağı çift antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

 Bursaspor.org.tr

    • finalist  
    03 Ocak 2013 | 13:18
    Futbolcu kardeşim inanmak başarmanın yarısıdır. Hiç biriniz kabiliyetsiz değilsiniz yeterki inanın, kupaların canı cehenneme yüreğinizi ortaya koyup savaşın taraftarı ateşleyin yeter. Bu taraftar sizin baş tacı yapar göklere çıkarır...
    • Utkan Baştürk  
    03 Ocak 2013 | 02:08
    Yeni yılla birlikte,güzel günler görecek ßursamız..
    Ligin 2.yarısında maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum,Allah'ın izniyle ßursamız yine ligi Şampiyon bitirecek,talihsiz beraberlikler kimsenin umudunu kırmasın,ßursamız ve Ertuğrul Hocamız herşeyin en iyisine layık,tabi futbolcularımızda.. (NOT: RAHAT OL Ankaragücü )

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR