KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

İbrahim Yazıcı kabri başında anıldı

FOTO GALERİ

07 Mayıs 2015 | 13:53

2 yorum

6836 okunma

Şampiyon başkanımız İbrahim Yazıcı aramızdan ayrılışının ikinci yılı dolayısıyla Emirsultan Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Emirsultan Mezarlığı'nda, Rahmetli Başkanımız İbrahim Yazıcı'nın mezarının başında Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi...

Törene, merhum İbrahim Yazıcı'nın eşi, çocukları, ağabeyi Hayri Yazıcı ile yakınlarının yanı sıra Başkanımız Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Divan Başkanlık Kurulu Başkanımız Kadir Şankaya, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve teknik heyetimiz, A takım futbolcularımız, Başkan adaylarımız, eski teknik direktörlerimizden Ertuğrul Sağlam, Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal ve Genel Sekreter Alpay Özalan, eski yönetim kurulu üyeleri, U19 takımımız ile Taraftar Dernekleri üyeleri katıldı...

BAŞKAN RECEP BÖLÜKBAŞI: " BİZLERE ÇOK İYİ AĞABEYLİK YAPTI"

Başkanımız Recep Bölükbaşı anma töreninde yaptığı konuşmada, " Daha öncede söylemiştim. Geç bulduk, erken kaybettik. Gerçekten 2 yıl uzun ama kısa gibi gözüküyor. Kabrinin başından "Yıllar geçse de bu kalp seni unutur mu?" yazıyor. 48 yıl sonra tertemiz şampiyonluğu Bursaspor'a armağan eden Bursaspor'un başında tarihe geçen ağabeyimiz. Sadece spor adamlığı ile değil, devlet ve işadamlığı dışında çok iyi bir aile babası, iyi bir dede ve bizlere de çok bir ağabeydi. Maalesef kaybettik. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Ailesine, eşine, oğluna, kızına, torununa başsağlığı diliyorum. Allah onlara uzun ömür versin" dedi.

SERKAN YAZICI: "KIYMETİ HER GEÇEN GÜN DAHA FAZLA ANLAŞILACAK"

Rahmetli Başkanımız İbrahim Yazıcı'nın oğlu Serkan Yazıcı ise anma töreninin ardından yaptığı açıklamada anma törenine gelen herkese teşekkür etti.

Serkan Yazıcı şu açıklamalarda bulundu: "Sözün bittiği yer. Ben geçen senede söyledim. Bu senede söylüyorum. Her geçen yıl kıymetini daha fazla hissedeceğiz. Kıymeti daha fazla anlaşılacak. Bursa'ya çok emeği vardı. Sadece spor hayatında değil, siyaset hayatında da çok hizmetleri vardı. Böyle anılmak çok güzel. Böyle bir babanın oğlu olmaktan büyük gurur duyuyorum. Buraya gelen herkesten Allah razı olsun" dedi.

İBRAHİM YAZICI HATIRA ORMANINA FİDAN DİKİLDİ

Mezarlıktaki törenin ardından Ovaakça Bereket Ormanı'nda İbrahim Yazıcı Hatıra Ormanı'na 100 adet fidan dikildi.

Fidan dikim törenine Yazıcı ailesinin yanı sıra Başkanımız Recep Bölükbaşı, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, U19 takımımız ve taraftarlarımız katıldı.

 Bursaspor.org.tr

    • Marmaris Kartal  
    07 Mayıs 2015 | 22:22
    Bugün marmariste camilerimizde;
    Bursaspor başkanı ibrahim yazıcının mevlütü okundu.
    Halka yemek dağıtıldı..
    Marmariste esnaflığı sürece sevilen insandı..
    (yazıcı otellerinin sahibi)
    Rahmetli başkan...dükkanlarımıza gelip rahatlıkla tartışabildiğimiz bir başkandı..
    Bir gün ertuğrul sağlamla çarşıya indi..
    Buyur ettik. O yıl " beşiktaş şampiyon".. Sokağımız bayraklarla süslü..
    Ertuğrula bu şampiyonlukta seninde emeğin var buyur hoca dedik..
    Başkan 3 adım geriye gitti ve bizim sohbetimizi bekledi...
    Onuda buyur ettik...
    Mütevazi başkandı...rahmetli..
    Allah rahmet eylesin..
    Mekanı cennet olsun...!
    • Samet Ergül  
    07 Mayıs 2015 | 15:22
    Sevgili Başkanım eğer varsa; ALLAH günahlarınızı affetsin ve mekanınız CENNET olsun. Sizi bu kalpler unutmayacak, Bursaspor sevgisi ile can veren bu değerli Başkan asla UNUTULMAYACAK...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR