KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Hüzünlü veda!

FOTO GALERİ

14 Mayıs 2013 | 09:58

12 yorum

10773 okunma

Atatürk Stadı'ndaki herkes merhum Başkan İbrahim Yazıcı'ya büyük vefa örneği gösterdi. Sezonun son iç saha maçında merhum başkan için görkemli bir anma gerçekleşti.

Atatürk Stadı'ndaki herkes merhum Başkan İbrahim Yazıcı'ya büyük vefa örneği gösterdi. Sezonun son iç saha maçında merhum başkan için görkemli bir anma gerçekleşti.

Yaşamını yitiren İbrahim Yazıcı'nın ardından Bursaspor'da hüzünlü bir hava hakimdi. Eskişehirspor maçı için tribüne gelen taraftarlar merhum başkanlarını unutmadı. Sadece taraftarlar değil, saha içindeki futbolculardan maçta görevli tüm personel de İbrahim Yazıcı'nın anısını yaşatmaya çalıştı. Görevli tüm personel üzerlerinde İbrahim Yazıcı'nın resminin bulunduğu tişörtlerle mesai yaptı. Bursasporlu futbolcular sahaya siyah formayla çıkarken, Eskişehirsporlu oyuncular da ısınma hareketlerini üzerinde 'unutmayacağız' yazılı tişörtleriyle yaptı.

Protokol tribününde İbrahim Yazıcı'nın koltuğuna çiçekler içindeki resmi yerleştirildi. Resmin yanındaki koltuklarda Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve Bursa Büyükşehir Başkanı Recep Altepe oturdu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Maç öncesinde skorboarddan merhum Yazıcı'nın hayatını anlatan bir belgesel yayınlandı. Bu sırada birçok taraftarın gözyaşlarına hakim olamadığı gözlenirken tribünler Yazıcı'yı "Büyük Başkan" tezahüratıyla andı. Bursasporlu taraftarlar maçın 16. dakikasına kadar tezahürat yapmadı. Takımlar sahaya 'Başımız sağ olsun' yazılı pankartla çıktı. Maç öncesindeki seramonide de İbrahim Yazıcı anısını bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 16. dakikaya kadar tezahürat yapılmazken, sadece alkışlandı. Sonrasındaysa tribünler "Tertemiz Şampiyon İbrahim Yazıcı" sözleriyle tempo tuttu. Bursaspor camiası 2012-2013 sezonunun son iç saha maçında efsane başkanlarını adına yaraşır şekilde andı.

Hakemlerden jest

Bursaspor-Eskişehirspor maçının hakemlerinde Bursaspor camiasına jest.

Bursaspor ile Eskişehirspor karşılaşmasının hakem üçlüsü Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın ve Asım Yusuf Öz, mücadele öncesi ısınırken; "Tarih Yazıcı Büyük Başkan" yazılı tişörtle sahaya çıktılar.

Dimdik Avrupa'ya gidiyoruz

Bursaspor taraftarı merhum başkan İbrahim Yazıcı anısına birçok pankart hazırladı.

"Avrupa'ya dimdik gidiyoruz büyük başkan", "Şampiyon başkan" gibi pankartlar açan Yeşil Beyaz sevdalıları 16. dakikaya kadar tezahürat yapmayarak da Yazıcı'ya olan saygılarını ortaya koldu.

 Hakimiyet Gazetesi

    • bursa  
    16 Mayıs 2013 | 03:37
    -1
    Recep altepe bence Bursaspora katkisi buyuktur
    • viski şarapoviç  
    16 Mayıs 2013 | 01:01
    yıldız topçu dediniz,pinti dediniz,hakaret ettiniz.şimdi ağlıyosunuz.siz kendi değerlerinizin kıymetini bilmezseniz bir daha ... şampiyon olursunuz.şampiyon başkan asaletiyle ve Bursaspor sevgisiyle sizin gibi sahte Bursasporluları bıraktı gitti.çünkü gerçek Bursasporluların bu dünyada olmadığını anladı ve kendini feda etti gitti yanlarına.
    bari adam olalım da şu stada ibrahim yazıcı timsah arena yazalımda adamın ruhu huzura ersin.
    • BurakBursa16  
    15 Mayıs 2013 | 21:13
    Bugün 2 hzünlü veda yapıldı, edu ile Ferdinand vedalaşıp ülkelerine döndüler!!!! Yönetim ne yaptın sen iki adamı alamadın mı?
    • bursalı  
    15 Mayıs 2013 | 11:22
    kurtbasan33 doğruları söylemek siyaset değildir senin gibiler doğruları söyleyenleri susturamaz sayhans her dediğinde haklı ,bir de başkanımızın vasiyeti bu stadın tüm gelirleriyle ve adıyla Bursaporun malı olması ,ismi büyükşehir stadı olan ve gelirleri belediyeye gidecek bir stadta Bursapor olarak oynamayalım
    • eski teksas  
    15 Mayıs 2013 | 10:29
    Dakikalar 16 oldugunda stad sampiyon baskn diye inlediginde vip te bulunan herkes ayaga kalkti buna es es baskani dahil fakat bizim bld baskanimiz ayaga kalkmamak icin sekilden sekile girdi ve zorla ayaga kalkip alkisladi
    ayiptir sn altepe ayiptir bu taraftar seni affetmiyecek ! ! !
    • serdar1963  
    15 Mayıs 2013 | 03:34
    -1
    hüzünlü bir maç oldu ama takımın eksikleride gözüktü pinto acilen satılmalı eneramo yada kayseri erciyesin forveti gol kıralı goho alınmalı kanatlarada holosko iyi bir tercih olabilir ama önce başkanı iyi seçmek lazım bu yaz Bursasporun gelecegi için çok önemli
    • greenarmy  
    15 Mayıs 2013 | 03:02
    texasdan ricam besteleri ana sayfaya koymanız bilmeyen o kadar embesil varki rengindir bizi yaşatan , çıldırt bizi bu sene yine utanmamız lazım
    • KURTBASAN33  
    14 Mayıs 2013 | 20:34
    -4
    SAYHANS BURASI SIYASET MEYDANI DEGIL KIMSENIN ATATURKUN ISMINI BIYERLERDEN KALDIRALIM UGRASISIDA YOK SIYASET YAPACAKSAN SITE BURASI DEGIL
    • SAYHANS  
    14 Mayıs 2013 | 12:34
    Ne kadar kızsamda!!! Şehrimin ve takımımın güzel insanları, şapkayı, atkıyı bi önünüze koyun düşünün. 1-Önce şimdiki stad, adı:Bursa Atatürk Stadı, yıkacaz meydan yapacaz diyorlardaha önce yaptıkları meydanları hatırlayalım; Kent meydanı, Hal meydanı, Doğankent fomara meydanı (ulan koskaca Uludağı kapattılar yuh olsun be), Arap parkı karşısı eski SGK meydanı, Heykel Sümerbank meydanı vs. Amaç:Atatürk adı kaldırılsın!
    2-Yeni stad, bu stadı bedavaya yapmadılar, şimdiki stadı yıkıp bir mütahide verip apartman ve avm yapmazlarsa heykelde anırırım, Adı: Adına gelince koskoca demek isterdim ama kendisi söz verip racon kesen Bülent Arınç daha astı konumundaki Recep Altepeye söz geçirememiş olacak ki sonra düşünürüz diyebiliyor Başbakan yardımcısı ve Bakan arınç beyin sözünü yediriyor, gerçi alıştık siyaset gibi olmasın ama bunlar hep böyle:) Yani bedava yapmıyor stadı bunu unutmayın,
    Şimdi genç kardeşlerime söyleyeyim: kapitalizm ve emperyalizm böyledir işte dışarda 100 bin zenci osursalar boğacakları 100 beyaza söz dinletemez ve onların kölesi oyuncağı olurlar.nedenmi çünki 100 beyaz inanmış ve dava adamıdır da ondan asla taviz vermez ideal ve inançlarından.oysa 100 bin zenci çok daha kuvvetli ve istediğini alabilecekken, hiçbir ideal beslemediğinden,nasıl olsa kalabalığız sonra istediğimizi alırız diye düşünerek dağılır,sonra bi bakmışlar ..ötü kaybetmişler haberlari yok.şekil 1-a bknz. Merhum Başkan İbrahim YAZICI cenaze töreni ve Bülent Arınç'ın raconu. Siz Msj' ı Aldınız
    • ölümüne bursaspo  
    14 Mayıs 2013 | 11:20
    formayı çok beğendim
    • Polat  
    14 Mayıs 2013 | 11:02
    10
    Harun ve ibrahimin hakkını vermek lazım ikisi cok kritik kurtarislar yaptılar
    • Burak  
    14 Mayıs 2013 | 10:24
    24
    hakemlerden büyük jest diye haber yapmasını biliyorsunuz, ozaman şunuda haber yapın bir daha hakeme küfür etmeyelim. maç sonunda neden oç. Bülent yıldırım diye bağırıldı? orada resmen utandım ayıp... birkaç çulsuz yüzünden rezil oluyoruz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR