KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Hessen Heyeti Kulübümüzü Ziyaret Etti

04 Ekim 2012 | 15:31

2 yorum

4794 okunma

Almanya'nın Hessen eyaletinden gelen heyet ikinci kez geldikleri Bursa ziyareti çerçevesinde Özlüce Tesislerimizi tekrar ziyaret etti.

Hessen Eyaleti Milletvekili Tharsten Schafer Gumbel ve beraberindeki heyeti İkinci Başkanımız Recep Bölükbaşı karşıladı. Özlüce Tesislerini gezen heyet 2. Başkanımız Recep Bölükbaşı’dan tesislerle ve takımımızla ilgili bilgiler aldı. 2.Başkanımız Recep Bölükbaşı Kulübümüzü ziyaretinizden dolayı onur duyduklarını belirtti ve şöyle devam etti; “Kulübümüzü ziyaret etmenizden dolayı başta Sn Milletvekili Tharsten Schafer Gumbel olmak üzere tüm heyetinizi Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı ve Yönetim Kurulu adına selamlıyorum ve hoş geldiniz diyorum. Bundan birkaç ay önde yine Hessen Eyaletinden misafirlerimiz geldi. Onlarında gelmesinden çok onur duyduk ve onlarla da olumlu görüşmeler yaptık. Onlar Almanya’ya döndükten sonra görüşmelerimiz devam etti. Ortak iş birliği içerisinde neler yapabiliriz diye konuştuk.” 2. Başkanımız Recep Bölükbaşı daha sonra gelen ziyaretçilere kulübümüzün tarihçesi ve takımımızla ilgili bilgiler verdi. Hessen Eyaleti Milletvekili Tharsten Schafer Gumbel ise bizi güzel bir şekilde ağırladığınız için çok teşekkür ederiz dedi ve konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Bizi tesislerinizde ağırladığınız için teşekkür ederiz. Tesisleriniz çok güzel ve modern. Biz bu seferki Bursa ziyaretimizde Bursaspor’un son yıllarda gösterdiği büyük gelişmeyi ele aldık. Sizlerin kulübünüz için yaptığı çalışmaları incelemek ve sizlerden bilgi almak için buraya geldik ve çok samimi ve sıcak bir ortamla karşılaştık. Bize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Daha sonra 2.Başkanımız Recep Bölükbaşı, Hessen Eyaleti Milletvekili Tharsten Schafer Gumbel’e isminin yazılı olduğu Bursaspor forması hediye etti.

 

    • mususi  
    04 Ekim 2012 | 19:38
    -2
    Bu bir vizyondur. Takımımıza da diğer ülkeler için bakış açısı kazandırır. Artık kurtulun düşme potasındaki takımı, 2. ligdeki takımı tutan vizyonsuz taraftar kafa yapısından. Yönetimle de çatışmanın sebebi yönetimin değil taraftarın vizyonsuzluğudur. Kazandırdıkları başarılar ve vizyonlar ağır geldi.
    • Deliahmet  
    04 Ekim 2012 | 16:43
    Almanyanin bir Eyaletinin Milletvekili bizim icin ne faydasi olabir? bizi ziyaret etse ne olur etmese ne olur.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR