KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Helal olsun size

16 Nisan 2015 | 09:39

9 yorum

8509 okunma

Bursaspor bütün maddi imkansızlıklara rağmen kupada yarı finalde, ligde 4.sırada. Alacakların biriktiği ve yine uzun vadeli çeklerin ortada gezdiği bu dönemde teknik heyet ve futbolcular en büyük övgüyü hak ediyor. Timsah'ın şu anda kupadan kazandığı para 871 bin 200 dolar oldu.

Bursaspor bu sezon gerek ligde gerekse Türkiye Kupasında yoluna dolu dizgin devam ediyor. Avrupa'dan 1 yıl men cezası alınmasına rağmen olaya sahip çıkan yeşil beyazlı futbolcular biran önce bu cezanın bitmesi için adeta seferber olmuş durumda. Gerek oynadıkları futbolla gerekse elde ettiği skorlarla taraflı tarafsız herkesi beğenisini kazanan Timsah, tüm bunları maddi imkansızlıklar içersinde yapıyor.

ÇATLAK SES ÇIKMIYOR

Futbolcuların alacakları biriktiği ve yine uzun vadeli çeklerin ortada gezdiği bu ortamda teknik heyet ve futbolcular en büyük övgüye hakediyor. Tüm olumsuzluklara rağmen en ufak bir çatlak sesin çıkmadığı ve iki kategoride de yarıştan kopmayan oyuncuların bu özverisi camia tarafından büyük takdir görüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş bu anlamda büyük fedekarlıklara imzasını atan oyuncularına her fırsatta teşekkür ediyor.

PARALAR GELİYOR AMA

Yarı finale adını yazdıran Bursaspor'da önemli bir gelir de elde edilmiş oldu. Yeşil beyazlılar ilk olarak kupaya katılım için 26 bin 200 doları cebine koydu. Grup aşamasına katılım için de 40 bin dolar alan kulüp, galibiyetlerde 40 bin dolar, beraberliklerde ise 20 bin dolar kasasına yerleştirdi. (3 galibiyet, 3 beraberlik). Son 16 turuna katılımdan da 50 bin dolar alan Bursaspor, maçı kazanan taraf olduğu için de 100 bin dolar kazandı.

İŞTE TOPLAM MİKTAR

Çeyrek finale katılım için 100 bin dolar, ilk maçtaki beraberlik için 75 bin dolar, rövanştaki galibiyet için 150 bin doları cebine koyan Bursaspor, yarı finale katıldığı için de 150 bin doları almaya hak kazandı. Yeşil beyazlı kulübün şuana kadar Ziraat Türkiye Kupasından kazandığı para 871 bin 200 dolar oldu. Statüye göre yarı final maçında galip gelen takımlara 200 bin dolar, berabere kalan ekiplere ise maç başı 100 bin dolar verilecek. Final maçında galip gelerek şampiyon olacak kulübe 2 milyon 525 bin dolar, finalist takıma ise 1 milyon 135 bin dolar ödenecek.

 Olay Gazetesi

    • cinaralti16  
    18 Nisan 2015 | 18:59
    ramazan kirkor oldu olacak kitap yazsaydin bu ne ya?
    • Hidra  
    17 Nisan 2015 | 12:35
    13
    uyusturucu icip saga sola saldıran kufur eden trıbuncu abılerın yerını işinde gucunde futbolu ve Bursasporu seven seyirci arkadaslarımız alsın. Passalig cıktı bedavacılar trıbunde yok ? Neyın ne oldugu ortada kımse kendını kandırmasın
    • ramazan kirkor  
    16 Nisan 2015 | 19:50
    -4
    belediye başkanı altepe sezon başı yıldız alın borçlanmaktan korkmayın diyordu yahu sen kulüp olarak oyuncularının parasını ödemekte zorlanırken fake ronaldinho haberleriyle seçim öncesi boy göstermeye çalışan ve sivas hezimetini unutturma edasındaki bölükbaşını ve taraftarı gazlamakla olmaz bu işler.bilinçli taraftar yemez bunları.

    bölükbaşının seçilmesine konuşmalarından sonra şiddetle karşıydım yine karşıyım.şenol güneş dışında ne yazık ki doğru bir hamlede bulunamadılar. siyaseti takıma soktular. ne yararını gördük alın ortada. parasızlık yine hat safhada.yahu dik durun be dik durun.şartların gerektirdiği şekilde kararlar alın. ne plan ne proje saldım çayıra mevlam kayıra hesabı başkanlık ve yöneticilik olur mu hiç?ya ağlama duvarına çeviriyorlar ortalığı ya da yanlış adamlar alıp paraları menajerlere yediriyorlar.(kırışıyorlarsa paraları haram olsun)

    kötünün iyisini seçmeye zorunlu kılınmışız.plansız projesiz adamlar kulüp yönetecekmiş haydi oradan.diyebilirsiniz ki körüstanı da gördük adam planlı projeli geldi fos çıktı.bakın arkadaşlar körüstan çuvalladı. kabul.ancak nerede çuvalladı bunu tartışalım. benzinlik diye küçümsedik ama yararını da görmüştük.alt yapı projeleri scout çalışmaları da küçümsenmemeli. onu bitiren hal ve tavırları eleştiriye tahammül edememesi diyeceğim ama süha gürsoy denen adamı tıvaytırda bir gözlemledim ki adam az bile yapmış.gs maçından sonra konuşmaları da yanlıştı. hani olay tvde güle güle. yani orta yolu bulmalı.ama aday kalitesi de yükselmeli sayısı da!herkes basamak olarak kullanıyor Bursayı!fenerde gsde bjkde başkan olamayanlar ya da umudu olmayanlar oralara gelmeye Bursasporda takılalım belki başarırsak forsumuz paramız artar modundalar.yani bırakın Bursaspora para kazandırmayı cebinden vermeyi kaynak yaratmayı daha çok indiriganzi yapıyor çoğu.yoksa nedir bu yıllardır parasızlık ve Bursaspor yan yana şaka mı bu?bir sene refaha çıkamadık be bir sene!nerede başarılı yöneticiler gözüm görmesin hiçbirinizi!
    • kero  
    16 Nisan 2015 | 15:21
    10
    Küfürden yediğimiz cezaların haddi hesabı yok. Büyük gelirler beklediğimiz Timsah arenada da taraftar aynı profilde devam ederse vay halimize. Bir an önce kongre yapılıp şu transfer konularının netleşmesi lazım, uyumlu kadroyu minimum seviyede bozarak yolumuza devam etmeliyiz.
    • pntcrl  
    16 Nisan 2015 | 15:14
    sevgili renkdaşlarım fernandao fenere,şener bjkye göz kırptı haberleri istanbul basınında çıkmaya başladı açıkçası şu an bizim kulüpten kim gitse kızmaya hakkım yok şahsen.Bursamızda oynadıkları paranın 2 katına oynayacaklar ve buradaki kadar gecikme yaşamaları mümkün değil,elbette istanbul takımlarıda ekonomik açıdan berbat durumdalar ama bizimki gibi meblaları adamlar bu kadar uzun vadede ödemiyorlar.Elimizde stad var,şehir var ve iyi ya da kötü seve seve olmasada bazı sebeplerle mecbur destek vermekz zorunda olan belediye var.Geriye kalan pazarlama ve ekonomi bilmektir.taiwo,frey takılmış durumdayız ancak bizim gibi camia iki yanlış transferin bedelini kaldıramıyorsa vay halimize.sonuçta futbol bu her oyuncu takımda tutucak diye birşey yok.recep bölükbaşını tanımam ama başarılı olmak gayrimenkul satıp borç kapatmak değildir,bu yazıyı okuyan kardeşlerim hepimiz bu yerleri satıp borçların bir kısmını kapatırdık,başkanın bizden farklı olması lazım vizyonu taraftardan önde gitmeli.Ama sorarsanız bölükbaşı gitsin kim gelsin inanın vericek cevabım yok bu dağa da kötü bir çıkmaz zaten.Allah futbolcularımızdan razı olsun.
    • Acarspor  
    16 Nisan 2015 | 12:03
    Yahu sinirlenmicem diyorum ama elde degil. Kardesim bu kadar amatör klüp yönetilmez. İddia ve yayın gelirleri super ligde cok rahat bir takımı ayakta tutar. Yahu Emre Tasdemir,Enes Ünal,Ozan Tufan,Samil sürekli oynayan oyuncular ve aldıkları para belli. Ozan İpek'in oynamadıgı zaman para almadıgı soyleniyor. Volkan,Serdar,Sener de eminim abartılacak miktarlarda oynamıyor. Sen oynatamadıgın taiwo, Frey i para verip gönder ki uzun vadede zarar etme. Simdi soruyorum bu gelirler nereye gidiyor ? En kızdıgın sey de her yönetimin önceki yönetime bok atması. Ulan bir adam olamadı be klüp. Porto 'nun yaptıgını Turkiye'de yapıcak 2-3 klüpten birisi Bursa ama amatör yönetilme küme düsürmüs zamanında. Umarım bundan sonra adam olur.
    • Kırıkkale-timsah  
    16 Nisan 2015 | 11:08
    -2
    Dağıtın işte bu parayı futbolculara...
    • Pmb 10  
    16 Nisan 2015 | 10:50
    -18
    Onu bunu boşverde bize BATALLA LAZIM..
    • Samet Ergül  
    16 Nisan 2015 | 10:42
    28
    Sağ olsun bilinçli taraftarımız iki küfür eder, bu kazanılan paranın kat ve kat fazlasını ceza olarak öderiz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR