KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

'Hedefimiz zirveye oynamak'

17 Ağustos 2012 | 19:08

10 yorum

6913 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam pazar günü oynayacağımız Kayserispor maçı öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, 2012-13 sezonunu Kayserispor gibi güçlü bir takımla açacaklarını söyledi.
 
Ertuğrul Sağlam, "2012-13 sezonunu Kayserispor gibi güçlü bir takımla, deplasmanda oynayarak açacağız. Bizim antrenörlük dönemimizin çok güzel iki senesinin geçtiği, önemli başarılara imza attığımız bir şehre gidiyoruz. Kayserispor bizim hayatımızda önemli bir yer tutuyor. Kayseri'deki spor severlere, bizi seven insanlara selamlarımızı iletiyorum. Kayserispor sezona çok önemli transferler yaparak girdiler. Zirvenin önemli takımlarından birisi olacaktır. Bizim hedefimiz de ligde zirveye oynamak. Taraftarlarımızı 4 sezondur olduğu gibi mutlu edebilmek. Bu doğrultuda çok güzel, keyifli ve haftanın seyir kalitesi en yüksek karşılaşması olacağına inandığımız maç oynayacağız. Bayramın 1. günü olması maçın anlamını arttırıyor. Avrupa kupası karşılaşması öncesinde moral motivasyonumuzu üst seviyeye çıkaracak sonuçla buraya dönmek istiyoruz. Maça baktığımız zaman Bursaspor'un geleceği açısından katkısı olacak bir maça çıkacağız" diye konuştu.

   ''Twente karşılaşması öncesinde  transferi bitirmek istiyoruz''

Transfer konusunda sorulan soruya cevap veren Sağlam, “Transferde bir hamle yapmak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız sıkı şekilde devam ediyor. İnşallah Twente karşılaşması öncesinde bu transferi bitirmek istiyoruz. Bu transferi yapmak için herkes elinden geleni yapıyor. Olursa takımımıza bir artı motivasyon olur. Olmazsa da elimizde ki futbolcularımızla en iyisini yapmaya, bu yoğun dönemi en güzel şekilde atlatmaya çalışacağız. Elimizdeki futbolcular sorumluklarının bilincinde, bu yoğun dönemi en güzel şekilde atlatacağımızdan şüphemiz yok, oların yeteneklerine ve inancına performansına sonuna kadar güveniyoruz. Bu konuda şüphemiz yok. Ama tabi takımımıza kaliteli bir oyuncu katılırsa bu da takımımız ve camiamız açısından güzel olur” ifadelerini kullandı.
 
"Barış Sinan Ameliyat Olacak"
Takımın son durumu ile ilgili bilgi veren Ertuğrul Sağlam, "Takımımıza baktığınız zaman Vederson ailevi nedenlerle aramızda olamadı. Antrenman eksikliği var. Genç oyuncumuz Barış Sinan sakatlık geçirdi ve yarın ameliyat olacak. Başka sıkıntımızın olmaması bizim adımıza sevindirici. Güzelce hazırlandık. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Antrenman eksiği olan arkadaşlar var onların değerlendirmesini de yapacağız" şeklinde konuştu.
 
"Üzerimize Düşen Görevi Yapacağız"
Sezonun iyi geçmesi açısından da ilk karşılaşmalarda ortaya konacak tavırların ve söylemlerin sezonun bundan sonraki kısmıyla alakalı da mesaj vereceğine inandığını ifade eden Sağlam, "Bursaspor olarak biz üzerimize düşen görevi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türk futboluna kattığımız renkle ve fair play anlayışıyla Türk futbolunun renkli takımlarından bir tanesi olacağız. Camiamızı ve taraftarlarımızı bize destek olmaya davet ediyorum" dedi. 

 

    • nicolas  
    18 Ağustos 2012 | 10:02
    hoca bi tane kanat adamı aldıramadın bak antalya hollanda da assaiti diye bi adam getirmiş psv den demedi demeyin 2 sene sora amrabat gibi olcak izleyen bilir. neden böyle adamları biz alamıyoruz bu kadar mı basiretsiz kaldık bu kadar mı büyük! bu camia ?
    • greenpearl  
    18 Ağustos 2012 | 01:32
    -2
    Bu kafayla bu kadroyla biraz zor o is hocam inşallah zirve hayali kurarken çok farklı yerlerde bulmayız kendimizi. Bu transfer sezonlarindaki kepazelikler yiyecek bu takımın başını.
    • velii  
    18 Ağustos 2012 | 01:10
    -2
    Hocam iyi hoş da bu demecin altını somut olaylarla doldurmak lazım. Zirveye oynayan rakipler ne transferler yaptı.
    • vedat akcakoca  
    18 Ağustos 2012 | 01:04
    Hocam seni sweviyoruz, Ama gecen sezon yaptigin sacmaliklarla bu sezonada baslama lütfen. Saygilarimla.
    • ünitimsah  
    18 Ağustos 2012 | 00:34
    süper ligde ilk 5 haftayı ne kadar kayıpsız geçersek sezon sonu o kadar zirvede oluruz ilk haftalar çok süpriz çıkıyo dikkatli olalım kayseri maçından 3 puan bekliyoruz
    • Holigan Polis  
    17 Ağustos 2012 | 21:41
    Hayırlısıysa 3 puanı bekliyoruz. Ama 1 puanada üzülmem. kayseri iyi transferler yaptı bu sene.Bursasporum gibi değil yani.....
    • Görkem SEZER  
    17 Ağustos 2012 | 21:18
    "Bursaspor" ertuğrul hocanın transferlerle alakası var adam teknık dırektör transferi yapamayan yönetim lütfen arada hocaya laf ileştirmeyin
    • Şeref Gaerçekçi  
    17 Ağustos 2012 | 20:58
    Hocam belliki ekibine güveniyorsun bugüne kadar da seni mahcup etmediler umarım bu yılda başarılı oluruz taraftarında istediği bu zaten
    • Antalya korkuteli  
    17 Ağustos 2012 | 20:19
    Sen hocaya güven zaten taraftar herzaman şampiyon
    • Bursaspor  
    17 Ağustos 2012 | 19:56
    14
    Hocam artık neye inanacağımızı şaşırdık doğrusu...
    Taraftar olarak elimizden geleni yapıyoruz 15 binden aşağı maç oynamıyoruz deplasmanda destekliyoruz ama bu kadar beceriksiz bir transfer komitesi bir daha gelmez bu takımın başına...
    Öyle görünüyor ki Bu Sene Şampiyon Yine TARAFTAR !

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR