KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

'Hedefimiz gruplara kalmak'

09 Ağustos 2012 | 23:08

11 yorum

8207 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımlara maçta büyük destek veren taraftarlarımıza teşekkür etti.

SAĞLAM; “ GÜZEL BİR MORAL OLDU”

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam maç hakkında şunları söyledi; “ Bu seneki hedeflerimizin içerisinde geçtiğimiz iki sezon ki edindiğimiz Avrupa tecrübesini başarıya dönüştürmek ve gruplara kalabilmek vardı. Bu hedefe ulaşmak için turu geçmemiz gerekiyordu. Bu turu geçmenin bir diğer artısı da lig öncesinde takımımıza önemli bir moral kazandırdı. Turu geçmesini başardık. İyi bir oyunla iyi bir mücadeleyle taraftarımızın desteği ile bu turu geçtik. Ama Play –Off turu çok önemli. İnşallah yarın güzel bir kura çekip ve iki güzel maç oynayarak adımızı gruba yazdırmak istiyoruz. Özellikle taraftarımızın maç öncesinde oluşturduğu güzel atmosfer ile oyuna iyi başladık ve istediğimiz skoru aldık. İkinci yarının başında bir gol yiyip paniğe girebilirdik ama biz tam tersini yaptık. Taraftarlarımıza uzun bir aradan sonra rahat bir oyun seyrettirdik. Ozan Tufan ile bulduğumuz gol işin kaymağı oldu. Bizim yapmak istediğimiz altyapıdan oyuncularımızı kadroya katabilmekti. Bu sezon için Ozan önemli bir başlangıç yaptı. Onun adına da çok sevindim. Taraftarlarımız ile çok güzel buluştuk. Taraftarlarımızın stadyumu doldurmaları maç boyunca yoğun destek ve coşkulu tezahüratları sezon öncesinde çok önemliydi. Bugünü iyi geçtik. Bundan sonraki ilk maçımız lig maçı. Özellikle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Geçen sezon kaldığımız yerden devam edebildiğimizi herkese gösterdik” dedi.

Bir basın mensubunun “Bursa’da maç öncesinde negatif bir atmosfer vardı. Yönetim ve size eleştiriler vardı. Ancak bugün stadyum doluydu. Bu konuda neler söylemek istersiniz?” sorusuna Sağlam; “ İnsanların takımımızı ve bizlere eleştirmesini gerektirecek bir durum yok. Bu takım tarihe geçen başarıları yakaladı. Bence suni bir gündem yaratıldı. Gerçek duyguları bu akşam stadyumda gördük. Taraftarımız takımımıza sahip çıkarak bunu gösterdi. Demek ki bu iddia çok doğru bir şey değildi” dedi.

Bir basın mensubunun “Karşıyaka takımının oyuncusu Şaban’ın transferi gündeminizde mi? sorusuna Ertuğrul Sağlam, “ Geçtiğimiz sezon Karşıyakalı oyuncu Şaban’ı kadromuza katmak istedik. Ama ortaya önemli miktarlarda bonservis maliyeti çıkınca transferden vazgeçmiştik. Şuan için Şaban ilgili bir gelişme yok” dedi.

PEKONEN; “ KALİTE FARKI BÜYÜK”

Finn Teknik Adam Pekonen ise Bursaspor’un çok kaliteli bir takım olduğunu ve bu kalite farkının bugün sahaya yansıdığını belirtti. Pekonen maçın ardından şu açıklamayı yaptı; “Bursaspor çok iyi bir takım. Finlandiya’da oynanan maçta da Bursaspor iyi oynamıştı ama biz şansımızın yardımı ile maçı kazanmıştık. Bizim buraya kadar bile gelmemiz başarıydı. Futbolcularımı kutluyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Bursa’da korkmadan oynadık. Ama çok fazla kalite farkı vardı. Skor çok farklı oldu. Bursaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

    • mehmet  
    10 Ağustos 2012 | 21:21
    beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda şimdi sıra geldi uefa kupasını almaya seviyoruz seni ertuğrul hoca:))
    • berryroad  
    10 Ağustos 2012 | 19:51
    -1
    hocam ne sabani ya ortaya batallanin yanına adam lazım hedef kovalayacaksak. Yedek kulübesi zayıf en azından 2-3 adam lazım ama nerde yine bir öyle bir böyle diyerek yediniz transfer sezonunu.
    • hans amk  
    10 Ağustos 2012 | 16:30
    -3
    kalırsın gruplara.
    • hans amk  
    10 Ağustos 2012 | 13:51
    sen bu gazla nereye kadar? ben seni 3-5 maç sonra görecem..özellikle cimri başganını..
    • fikret.  
    10 Ağustos 2012 | 11:15
    Yönetime soruyorum; batalla veya pinto 1-2 maç oynamasa Bursasporun durumu nasıl olur?
    • Tezcan  
    10 Ağustos 2012 | 02:41
    günaydın beyler
    çok güzel bir akşam olduğu ve takımımız bizi yanıltmadı,bu turu daha ilk maçta bitirilmesi gerekirdi. gelelim takıma solda hakanın canı cıktı deyim yerindeyse, ozanın sezon başı adaptasyonu bu senede devam etmekte,gecen yıl 10 hafta sürmüştü benim görüşüm. ilk maçtan farklı bir görüntü çizmedi bu akşamda ve anlamadığım bir şey hocanın sadece kenardan seyretmesi. ya ben hatalı yorumluyorum ozanı ve oyuna girmesini bekliyorum,kısacası sazı eline almasını istiyorum yada hoca bu ozan'dan memnun ve fazla beklentisi yok diye yorumlamaktayım. bu takıma transfer gerekmediğini daha öncede yazmıştım ve alt yapıdan alınacak gençlerimiz bizim en büyük transferlerimizdir. onlara sahip çıkalım ve güvenelim.
    • green army  
    10 Ağustos 2012 | 02:15
    paok gelir inşallah istanbulda yaşananların hesabı görülür :D
    • yasin  
    10 Ağustos 2012 | 01:58
    keşke hapoel tel avıvle eslessek
    • Kestelliler  
    10 Ağustos 2012 | 01:40
    Bu sene kalalım bare gruplara
    • BURAKKKK  
    10 Ağustos 2012 | 00:32
    Diyecek laf yok bu futbola.. birazdan yine girer kalleşler araya, bahane yazarlar buraya :D hişşt. kalleşler; stadyumu gördünüz demi televizyondan? bölemessiniz bu takımı, istanbul kalleşleri!
    • Kastamonulu  
    10 Ağustos 2012 | 00:20
    -2
    Yanlış anlamadıysam muhtemel rakiplerimiz aşağıdakiler;

    Internazionale
    Liverpool
    Marseille
    Sporting CP
    CSKA Moscow
    PSV Eindhoven
    Bordeaux
    Twente
    Stuttgart
    Metalist Kharkiv
    Athletic Bilbao
    AZ
    Club Brugge
    APOEL
    Hapoel Tel Aviv
    Hannover 96
    Lazio
    PAOK
    Steaua Bucure#537;ti
    Sparta Prague
    Rosenborg
    Heerenveen
    Newcastle United
    Young Boys
    Levante
    Genk
    Partizan
    Viktoria Plze#328;
    Dnipro Dnipropetrovsk
    Vaslui

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR