KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Hayalim Atatürk Stadı'nda oynamak"

VİDEO

20 Nisan 2013 | 09:41

5 yorum

6593 okunma

Dünya devlerinin peşinde olduğu genç yetenek Enes Ünal, hayalinde Atatürk Stadı'nda maça çıkmak olduğunu söyledi.

Bursaspor'un alt yapısından yetişen ve Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın isteğiyle A takımla birlikte antrenmanlara çıkan 16 yaşındaki Enes Ünal, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Chelsea başta olmak üzere dünya devi bir çok takımın peşinde olduğu Enes, "Babam (Mesut Ünal) Bursaspor'da oynuyordu. Ben de antrenmanlara gidip gelirken futbola başladım. Futbol okulundan alt yapıya seçildim. Büyüdükçe hedefler arttı. Hedefe göre çalışmalar başladı. Alt yapı çok çalışarak geçti. Çalışmaya devam ediyorum. Sürekli övüyorlar. Yeni bir basamak var önümde. A takıma çağrıldım. Burası çok ciddi bir yer. Çok çalışmam gerekiyor. Alt yapı sayfasını geride bıraktık diyebiliriz. Küçük yaştan itibaren hep hayalimde Bursaspor'da oynamak var. Senelerdir Batalla ve Serdar Aziz'i izledim. Sahaya çıkınca fark olmadığını görüyorsun. Geriye çok çalışmak kalıyor. Rüya gibi günler geçiyor. Antrenmanlarda Batalla'yı, Pinto'yu, Belluschi'yi izliyorum" diye konuştu.

"GELİŞİM EVRESİ"

16 yaşını doldurmadığı için profesyonel sözleşmeyi imzalamayan ve sadece A takımla idmanlara çıkan Enes bunu gelişim evresi olarak değerlendirdi. Enes, "Gelişim evresi olarak değerlendiriyorum. Ekstraya kalabiliyorum. Daha az dinleniyorum. Daha fazla yorulmam maç olmadığı için etkilemiyor. Vücudumu kuvvetlendiriyorum. Avantajı var. Bu bir aşama" şeklinde konuştu.

"BENİM İŞİM SAHA İÇİNDE"

Kendisiyle ilgili çıkan transfer haberlerini değerlendiren Enes, "Mutlu oluyorum, ama düşünmemeye çalışıyorum. Sonuçta 16 yaşımdayım. Sürekli çalışmam gerekiyor. Bunları dikkate alıyorum. Babam çok büyük destekçim. Benim işim sadece sahanın içinde" dedi.

"BAKALIM NASİP OLACAK MI?"

Çocukluğundan beri hep Atatürk Stadı'nda oynamayı hayal ettiğini ifade eden Enes sözlerini şöyle sürdürdü: "Atatürk Stadı'nda oynamak çocukluk hayalim. Bakalım nasip olacak mı? İnşallah imzayı atıp statta oynamak nasip olur. Yıkılma durumu da var. Atatürk Stadı benim için yeri ayrı. Çocukluğumdan beri oradaydım ve oranın hayaliyle büyüdüm."

 

    • Deus Dominus  
    25 Nisan 2013 | 16:05
    Maalesef bu hayaline ulaşamayacak kardeşimiz... Profesyonel sözleşme imzalasa da oynatamayız, yeni transfer olmuş oyuncu gibi görünür. Mümkün değil resmi bir maçta oynatmak. Umarım Timsah Arena'da seni bol bol izleme fırsatı buluruz.
    • Green Army  
    21 Nisan 2013 | 15:14
    İnşallah istediğine kavuşursun kardeşim.
    Bence kulübümüz böylesine önemli bir futbolcusu için,stadı biraz daha geç yıkmalı,bu kardeşimiz hayalini gerçekleştirsin,bu tek temennimiz.
    • Death1963  
    20 Nisan 2013 | 23:15
    insallah kardesım bizimde en buyuk beklentımız o yönde Cimcomlu Yusufun oğlunu görmektense Bursaspor' lu Mesut' un oğlunu görmek cok daha fazla keyif verir bize
    • Bursasporum  
    20 Nisan 2013 | 15:16
    Yahu Mesut abi çocuk değil adam yetiştirmiş ve Enes gayet kendinde mantıklı düşünen zeki ve ahlaklı bir ADAM.
    • enes  
    20 Nisan 2013 | 11:56
    Mayista 16 yasini dolduruyor. Doldurur doldurmaz guzel bir imza toreniyle alalim ve ilk ic saha macinda 10 dakikaligina da olsa efsane stadimizin cimleriyle bulusturalim. Tarihi bir an olacaktir

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR