KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Hasan Bora ziyaret edildi

09 Kasım 2016 | 16:37

2 yorum

11868 okunma

Altyapıdan Sorumlu Yöneticimiz Ali Turan ve Altyapı antrenörlerimiz kulübümüzün efsane antrenörlerinden Hasan Bora'yı evinde ziyaret etti.

Bursaspor Futbol Akademisi'nin geleneksel hale getirmeyi düşündüğü daha önce Bursaspor altyapısında uzun yıllar görev yapmış altyapı direktörleri ve antrenörleri ile bir araya gelerek fikir alışverişi ve tecrübeleri genç kuşaklara aktarmak için hayata geçirdiği hocaların hocasıyla buluşmaların ilki gerçekleştirildi. Duayen antrenörlerimizden Hasan Bora'yı ziyaret eden Altyapıdan Sorumlu Yöneticimiz Ali Turan ve altyapı antrenörlerimiz efsane isme unutulmaz bir gün yaşattı. Bora'nın evinde gerçekleşen buluşmada Bora eski öğrencileriyle yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Hasan Bora'nın herkeste emeği olduğunu belirten Ali Turan, "Bursaspor'un duayen ismini ziyaret etmek hem bizi hem de onu mutlu etti. Kendisine başkanımız Ali Ay ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın selamını ilettik. Kendisini yeni stadımızda bir maçta da ağırlamak isteriz" diye konuştu.

ÇOK MUTLU OLDU

Uzun zamandır düşündükleri projeyi hayata geçirdiklerini ve devamını ilerleyen haftalarda sürdüreceklerini ifade eden Gençlik Geliştirme Sorumlusu Adnan Örnek de "Bursa futboluna bizlere emeği geçen büyüklerimize ziyaretlerimizin startını verdik. Devamı da gelecek. Hasan hocamız inşallah uzun yıllar başımızda olur" dedi. Eski öğrencilerini görmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Hasan Bora ise şunları söyledi: "Çok sevindim. Hepinizle hatıram var. Sevilmesek bu kadar insan bizi görmeye gelmezdi. Benim sizlerle birlikte onlarca çocuğum var. Hepinize teşekkür ediyorum. Bursaspor da ligde oldukça iyi gidiyor. Maçları da takip ediyorum. Daha ne olsun. Çok başarılılar" dedi.

Ziyaretin sonunda Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Turan, Hasan Bora'ya isminin yazılı olduğu 16 numaralı Bursaspor forması hediye etti.

 Bursaspor.org.tr

    • vertblan  
    10 Kasım 2016 | 12:55
    bi vefa ornegi herkezi kutlarim
    • bursabursa  
    10 Kasım 2016 | 12:05
    ayaklarınıza sağlık.altyapımıza hizmet verenler iyi şeyleri hakediyor ben olsam teknik direktör olarak Yılmaz Burul'u getirirdim

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR