KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Harun çıkışta!

23 Şubat 2015 | 09:51

5 yorum

6033 okunma

Bursaspor son dönemde gösterdiği performansla geçmiş haftaları aratıyor. Yeşil Beyazlılar'daki bu gidişat sonuçlara da yansırken, Harun Tekin yaptığı kurtarışlarla adeta kurtarıcı görevini üstleniyor.

Süper Lig'de 21 hafta sonunda 34 puan toplayan ve 4. basamağı Çaykur Rizespor beraberliği sonrası kaybeden Bursaspor'un oyunundaki düşüş dikkat çekiyor. Taraflı tarafsız birçok futbolseverin keyifle izlediği Yeşil Beyazlı takım, son haftalardaki oyunuyla eleştirilirken, bu durum skora da yansımaya başladı.

SIKINTILI DÖNEM

Lig'de Gençlerbirliği karşılaşmasında geriye düşen ve uzun süre öre geçmek için savaş veren Timsah, son dakikalarda attığı gollerle rakibini mağlup etmişti. Bursaspor, Türkiye Kupası'nda İstanbul Başakşehir'i de penaltı atışları sonucunda eleyebilmiş ancak oyun anlamında sıkıntı yaşadığını gözler önüne sermişti.

BJK VE ÇAYKUR RİZE

Yeşil Beyazlılar ardından Beşiktaş'a deplasmanda 3-2 mağlup olurken, oynanan futbol camiayı tatmin etmemişti. Geçmişteki oyununu sahaya yansıtmakta sıkıntı çeken Bursaspor'da sıkıntılı süreç Çaykur Rizespor mücadelesinde de kendini gösterdi. Bursaspor, 31 dakikasını 10 kişi oynadığı karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

HARUN ÖN PLANDA

Timsah'ta oyun anlamında sıkıntı yaşanırken, kaleci Harun Tekin'in performansı ise yükseldi. Bu dönemde kritik kurtarışlar yapan başarılı eldiven, İstanbul Başakşehir ile oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasında seri penaltı atışlarındaki kritik kurtarışlarıyla ön plana çıktı. Harun'un bu performansı ligde de devam etti.

YİNE KURTARDI

Harun Tekin Beşiktaş ile Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede biri penaltıdan 3 golü kalesinde görürken, 6 önemli kurtarış yaptı. Başarılı kaleci, Çaykur Rizespor maçında da çok kritik hamlelerde bulundu. Karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda 4 önemli kurtarışa imza atan Harun Tekin, mağlubiyeti önleyen isim oldu.

ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM

Çaykur Rizespor maçında yaptığı kritik kurtarışlarla takımını adeta sırtlayan Bursaspor kalecisi Harun Tekin, zorlu bir mücadele olduğunu, golü de bulduklarını, kazanamadıkları için ise üzgün olduklarını belirtti. Harun, "10 kişi kaldıktan sonra sonra daha çok yüklendik. Daha iyi oynamaya başladık ama arkada boşluklar da verdik. Maç biraz gidip geldi. 2 puan kaybettik. İnşallah bu hatayı ilerleyen haftalarda telafi ederiz" dedi. Maç boyunca yaptığı kritik kurtarışlar hattında da konuşan Harun Tekin, "Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Penaltı pozisyonu bana doğru gibi geldi ama bilmiyorum" ifadesini kullandı.

 Hakimiyet Gazetesi

    • Bucalı  
    24 Şubat 2015 | 23:13
    -1
    Hiç kendimizi kandırmayalım,Harun çok sıradan bir kaleci.Hatta Bursasporumuzun en zayıf halkası bile diyebiliriz.Kalecilik yetenek işi,yetenek yoksa yok işte Harun 5- 10 sene sonra da bu ayarda olcak.Bizi ne güldürür ne öldürür.
    • emektar teksasli  
    23 Şubat 2015 | 23:22
    -13
    yok kardesim yabanci siniri kalkti kaleci alalim.. Scott Carson gibi kaleci lazim!
    • timsah  
    23 Şubat 2015 | 17:51
    Göre göre bu haftada hakem hatası penaltı mızı yedi
    • Mususi  
    23 Şubat 2015 | 16:11
    12
    Bir de yan toplarda çok sağlam ve güçlü olursa. Bu kaleci uzun yıllar kalemizi korur,milli takımında...

    - Oyun kurması
    - Karşı , karşıya da iyi.
    - Reflexler iyi
    - Çevik ve atik
    - Kafa yapısı da iyi
    • bal  
    23 Şubat 2015 | 10:06
    32
    Helal olsun Harun a önceden çok top sektiriyordu. Şimdi topları daha kuvvetli tokatlıyor. Gitgide daha iyi oluyor.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR