KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Hamzaoğlu'ndan ayrılık sinyali

26 Aralık 2016 | 21:50

84 yorum

28250 okunma

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı açıklamada zor şartlarda 27 puan topladıklarını belirtti.

Gençlerbirliği takımının iyi bir oyun sergilediğini belirten Hamzaoğlu, "Bizim için önemli bir maçtı. İlk yarıyı daha iyi puanda bitirmek istiyorduk. Maça da iyi başladık. Kontrollü başladık. 1-0 geriye düştük. Yanılmıyorsam ofsayttan gol yedik. Daha sonra eşitliği yakaladık. İkinci yarıda biraz daha fazla üstüne koyabilirsek buradan galibiyetle ayrılırız diye düşündüğümüz anda topu kalemizde gördük. Ondan sonra oyun koptu. Oyuncularımda oyundan düştüler. Mağlup olduk. Gençlerbirliği takımını kutluyorum. Haftalardır iyi oynuyorlardı"

BU SEZON İLK 5 HEDEFİNİ YAKALAMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

"Bize gelince aslında söyleyecek çok şey var. Taraftarlarımızın tepkisini bilemiyorum. Bazı şeyleri konuşmak istemiyordum ama artık söylemekte sakınca görmüyorum. Geçen sezon göreve geldiğimiz de Bursaspor 15 puandaydı. Oradan aldık iyi yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. Bu sene her şeyi önümüze koyduğumuzda ödenmesi gereken borçları gördük. Bizler, oyuncularımız her şeyden fedakarlık yaptık. Bizden önceki yapılan borçları ödedik ki kulüp ayakları üzerinde dursun, bu kulüp yaşasın. Daha sonra emin adımlarla yoluna devam etsin dedik. Bu yılı geçiş yılı olarak geçelim dedik. Amacımız hem genç oyuncu kazanmak hem de düşük maliyetle oyuncularla bu sezonu iyi yerde bitirmekti. Hedefsiz olamayacağımız için de ilk 5'i hedef koyduk. Biz bu hedefi yakalamak için yola çıktık. Bu hedefin de yakınındayız. Sezonun ikinci yarısında da yine emin adımlarla bu hedefi yakalayacağımızı düşünüyorduk, düşünüyoruz."

BEN BURAYA GELİRKEN BURSASPOR'UN MUHTEŞEM TARAFTARI İÇİN GELDİM

"Ama bize geldiğimiz günden beri yapılan tepkiler, oyuncularımıza yapılan tepkiler. Ben buraya gelirken Bursaspor'un taraftar için geldim. Bu muhteşem taraftarla, bu kulüple çok güzel işler yaparız diye hayal ederek geldik. Beni hepiniz Galatasaraylı olarak tanıyorsunuz. Buradan tuttular ve vurmaya başladılar. Oyuncularımız üzerinden bizi vurmaya çalıştılar ve onları da yıprattılar. Gerçekten birbirini seven iyi takımımız var. Şuanda bazı şeyleri söyleyemiyorsam, biraz daha düşünüp konuşmak istediğim için. Çünkü bize inanan, güvenen ve beraber yola çıktığımız insanlar var. Onlarla oturup konuşmadan da bir şey yapmak istemediğim için onlara saygıdan dolayı yoksa ben kararımı zaten vermiş durumdayım. Yarın başkanımız ve yönetimle oturup konuşacağız."

BİZ YIPRANABİLİRİZ AMA ÖNEMLİ OLAN KULÜBÜN YIPRANMAMASI

"Ali Ay başkanımız da bu kulüp için yaptıklarından dolayı tebrik etmek lazım. Teşekkür ediyorum. Hepsi canla başla çalışıyor. Hepimiz çalışıyoruz ama maalesef bu yeterli olmuyor demek ki. Bir maçımız daha var. Aydınspor maçını da alnımızın akıyla bitirip, ondan sonra bakarız. Hepsini yönetimle oturup konuşacağız. Tabii ki bizim de yıpranmamız lazım. Yönetim de, kulübün de. Teknik direktörler bedel ödemeye hazırdır. Hakemler hata yapar, mağlup olursunuz ve bizler istifa ederiz. Başkası, eski yönetimler transfer hataları yapar, dünya kadar borç yapar, onların bedelini teknik direktör öder. Kendi alacaklarından fedakarlık yapan bizler oluruz. Hepsini değerlendireceğiz. Biz yıpranabiliriz ama önemli olan kulübün yıpranmaması. Kulübün ayakta durması. Çünkü kulüpler yaşadığı sürece hepimiz varız. Eğer biz engel teşkil ediyorsak aradan çekiliriz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

TEPKİLERDEN DOLAYI ÜZÜNTÜLÜYÜM

Bir basın mensubunun, " İlk kez sizi gözleriniz dolu konuşurken görüyoruz. Tribündeki bugünkü tepkiden dolayı mı?" sorusuna Hamzaoğlu, "Tabii ki bugünkü tepkiden dolayı. Biz her maçımıza acaba bugün mağlup olursak taraftar bize ne yapacak diye düşünecek miyiz? Böyle bir ortamda başarılı olmak mümkün mü? Biz onlar için mücadele ediyoruz. Kulüp için, iyi olsun diye çabalıyoruz. Bizim kendimizde şüphemiz yok. Bizim vicdanımız çok rahat. Ama üzülüyoruz. Karşılık bulmayınca, burada kulüpler içinde çalışan insanların çabaları karşılık bulmayınca ve bu kulübü dışarıdan yönetmeye çalışan insanlar başarılı olunca insan üzülüyor tabi. Başka bir şey değil" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • Umutttt16  
    31 Aralık 2016 | 10:09
    Abi ivan ergiç ne Bursada hamza hocada baska kimse yapamaz tamam degisikler kotu oldu ama adamda ne yapsin sanki yeden kulubesinde messi ronaldo var ne biliyim acilen oyuncu almamiz lazim benim kanaitimce bi sag bek bi stoper lazim garanti bi tanede kanat del valle guzel oyun u fakat cok bireysel son son vurus hic yok bide necidden umuum var hayla fakat arkasinda deniz yilmaz oynamali cift forvet yap koy arkasina batallayi necid karistirsin deniz ol atsin gecen devre oldugu gibi
    • mkpaşalı  
    29 Aralık 2016 | 10:42
    yanlış oyuncu tercihlerin yüzünden bu haldeyiz hocam,elbette daha iyi olabilirdik
    • Pelikan  
    29 Aralık 2016 | 09:29
    -1
    Kusura bakmayın profesyonellikten çok uzak bir konuşma nedenlerine gelince....

    1-Dünyadaki hiç kimse işini muhtesem taraftar için yapmaz... kazancı için yapar ..bunu geçelim...

    2-Hocanın odağının gs de olduğu çok açık

    3-27 puanın başarı olduğunu düşünsem de ben arsen wenger gibiyim kupadan çok ben pazar maça gelirsem o 2 saatim harika geçeçek mi onunla ilgilenirim..ki antalya maçının ilk yarısı hariç çok başarısız olduğumuzu düşünüyorum...(futbol anlamında)

    4-Burası Bursaspor buraya gelen tüm antrenörler kötü futbol oynattığında eleştirilir beyaz mendil sallanabilir...istifa denilebilir ...eğer hakaret edildiyse çok büyük ayıp üzerinde Bursaspor arması taşıyan kimseye hakaret çirkin söz söylenmemeli

    5-Hocanın istifa etmesini devre arasında doğru bulmuyorum ...bir takım yarattı kötü de oynasa mücadele ediyor..istifa doğru karar değil ama aklında böyle bir düşünce varsa 1 dk durmasın Bursaspor benden de hamza hocadan da tüm futbolculardan da büyüktür...

    yeni gelen antrenörün kontratına su maddeyi koymalıyız Bursası basaksehir değil topun arkasına geçip 10 kişiyle rakibi beklemek bu oyun taktiği taraftara zevk vermiyor...burası taraftarı olan bir klup burda oyun izlenir...savunma değil
    • Mey Nur  
    29 Aralık 2016 | 00:23
    Kimseye değil de Batalla'ya acıyorum..Etrafında ilaç için bir tane topçu yok..
    • Oxii  
    28 Aralık 2016 | 13:06
    Messi olmayınca barcayıda görüyoruz
    • bakambu  
    28 Aralık 2016 | 12:15
    -1
    Büyük Bursaspor taraftarı için geldim diyorsun her iki lafından biri galatasaray. Battın çırpınıyorsun. Sen bu takımı şampiyon bile yapsan her an içindeki kirli duyguları hissedeceğiz. Sen bizi asla anlamadın. Bursaspor varsa Beşiktaş'a, Fenerbahçe'ye, Trabzon'a, Galatasaray'a ve onların pis düzenlerine karşı olduğu için var ve bu yüzden şampiyon oldu. Başakşehir şampiyon olacağını mı sanıyor? Unutsunlar böyle bir şeyi isyan ateşini yakmazsan işgalden kurtulamazsın.
    • sas  
    28 Aralık 2016 | 02:07
    batalla olmasa küme düşeriz gerisi yalannnnnn
    • Eser  
    27 Aralık 2016 | 20:48
    -1
    Hamza hoca Bursaspor'un muhteşem taraftarı için geldim diyor bizse nankörlük yapıyoruz yazık çok yazık ! Oynamayan futbolcular üzerinden Hamza hocaya yüklenmek büyük haksızlık beyler kendinize gelin ! Bu bütünlük bir daha zor sağlanır ortada başarısızlıkta Yok ayrıca aksine büyük başarı var takım Avrupa yolunda neyin kafasını yaşıyorsunuz çorba bu beyler beklentiniz ne ? Özür borcumuz var hocaya ve yönetime !
    • Coke_1963  
    27 Aralık 2016 | 15:54
    Bence biraz haksızlık ve empati yapmadan davranıyoruz. Bu kadroyla bu sıralama ve puan gerçekten başarı bana göre. Bilal olayında taraftarımız haklı ama bunu genelleyerek okların hamza hamzaoğluna çevrilmesi yanlış. Gs muhabbeti can sıkıcı ama sonuçta Bursasporumuzn teknik direktörü
    • Ozgrsrgn  
    27 Aralık 2016 | 15:49
    Bahsettiğiniz adamlarin Bursasporun ayarinda topcular olmadığı belli sozlesme fesih bedeli odemeden bu isimleri yollarsanız ne ala ama td değişikliği sezon ortasinda yapilmaz ben bunu söylüyorum hamzayi begensekte begenmesekte parayi mesele yapmamis gibi duruyor gelecek olan adamin yapmayacagi ne malum?Sezon ortasinda hangi iyi td boşta olur? Hamzanin yerine onerebilecegimiz 2 tane adam gibi td varmi?
    • Bursalı Osman  
    27 Aralık 2016 | 14:51
    Sergen okan buruk deli ibo gibi çakallardan hoca oluyorsa Macera aramaya gerek yok Bizde Adnan hocayı getirelim Menejerde Ivan Ergiç olsun bunlardan bin kat daha iyi hemde karakterliler transferdede hata yapmazlar
    • chan1689  
    27 Aralık 2016 | 13:31
    -3
    Hamza - sinan- bilal- sane ne alıyodu gazoz kapağı mı alıyodu ozgrsgn nickli arkadaş ?
    • Ozgrsrgn  
    27 Aralık 2016 | 13:01
    Dere gecerken at degistirilmez.Devre arasinda hangi td gelir Bursaya? Mantikli olun biraz istikrar lazim bu takima.Don degistirir gibi hoca degistirerek buyuk takim olunmaz.Sanki klupte para var gelen adama ne vereceksiniz maydonoz yapragimi?
    • chan1689  
    27 Aralık 2016 | 12:24
    greeny nickli arkadaş kulüp borç batağında diyosun bilale neredeyse batalla kadar belki ondan da fazla para veriyosun sane sinan john gibi üçüncü ligde oynayamayacak adamlara paralar veriyosun kulü bu şekilde borç batağında olmuyor da taraftar daha iyi oyuncular istediğinde mi borç batağında oluyor bu yalakalık yapanlar kendileriyle çelişiyolar haberleri yok.
    • Greeny  
    27 Aralık 2016 | 12:18
    Ertuğrul futboldan anlamaz, Samet Beşiktaşlı, Hikmet Karaman yaramaz, Senol Hoca tü kaka,
    vs, vs. Ne istiyorsunuz siz arkadaş. Klüp borç batağında transfer yapılamıyor, hocanın futbolcuların çuvalla alacağı var. Bu şartlarda ilk 5 bitiriyoruz. Daha ne olacaktı.
    Ben 40 yıldır bu şehirde yaşıyorum. Kimseye hoca beğendiremedik. Bizi şampiyon yapan tarihe geçmemizi sağlayan Ertuğrul Sağlam için bile neler neler söylendi.
    Zarar veriyorsunuz bu takıma...
    • Mustafa D.  
    27 Aralık 2016 | 10:18
    25
    yapılan her haklı eleştiriden sonra böyle oturup ağlayacaksan bilal oğlanınıda al siktir git artık böyle mağdur edebiyatı yapacağın yerde akşam maç 1-1 iken yaptığın bilal sercan hamlesini açıklasaydın ya tatlı su kurnazı TEK ÇARE İVAN ERGİÇ
    • greenworl89  
    27 Aralık 2016 | 10:01
    Hadi inşallah senin takımdan ayrıldığın haberin günün en mutlu insanı yapar beni. Ama seninle birlikte vizyonsuz başkan ve seni körü körüne destekleyen yalakaların da gitsin.
    • Junior  
    27 Aralık 2016 | 09:13
    Ofsayttan bir gol yaptığın değişikliklerden 2 gol yedin hoca
    • yeşilbeyazaşk  
    27 Aralık 2016 | 09:11
    evladı bilale karşı yapılan protestoya dayanamadı demek al oğlunuda git sen derdiini yönetime değil ligtv muhabirine yaptınya tvde şov yaptınya çoktan ayağının altındaki sandalyeye tekme atıldı güle güle gsli yalaka hamza !!
    • teleferiktexas  
    27 Aralık 2016 | 08:38
    -6
    diyelim ki hamza hoca gitti yerine kim gelecek Allah aşkına oturup iki dakika düşünelim

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR