KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Hakem şikesi var"

06 Mayıs 2013 | 17:34

35 yorum

17407 okunma

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, Cumartesi akşamı oynanan Orduspor-Bursaspor karşılaşmasında şike yapıldığını iddia etti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Fenerbahçe'yi yenmesinin ise manidar olduğunu vurguladı.

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, Cumartesi akşamı oynanan Orduspor-Bursaspor karşılaşmasında şike yapıldığını iddia etti.

Orduspor, cumartesi akşamı Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda oynanan Orduspor-Bursaspor maçının ardından Süper Lig'e veda ederken, Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Çiçek, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çiçek, Orduspor-Bursaspor maçını yöneten Özgür Yankaya için suç duyurusunda bulunacaklarının altını çizerken, "Zor günler geçiriyoruz maalesef 26 yıl sonra çıktığımız Türkiye Süper Ligi'nden Bursaspor maçı ile düşmüş bulunuyoruz. Bir takım çevrelere hayırlı olsun. Bakalım bundan sonra ne diyecekler, özellikle yaygın basında gerek sayın başkan üzerinden gerekse kulübümüz üzerinden bir takım ayak oyunları yapılmaya başlandı. Biz bundan on hafta önce bunun sinyallerini almıştık. Çünkü birileri daha lig bitmeden Orduspor'u düşürmek adına, 'Orduspor düşer, Orduspor düşecektir' şeklindeki konuşmaları yapmaya başlamışlardı" dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Çiçek, dün akşam İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Fenerbahçe'yi yenmesinin manidar olduğunu vurgularken, Türkiye'de hakem mafyasının ortaya çıktığını ifade ederek şöyle konuştu:

"Dünkü Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının sonucu çok manidardır. Tüm spor kamuoyunun dikkatine bırakıyoruz. Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe gidiyor İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-0 yeniliyor. Cumartesi akşamı maçı hep beraber izledik. Mükemmel bir hakemdi. Cüneyt Çakır'ın başını çektiği, Fırat Aydunus'la Tolga Özkalfa'nın devam ettirdiği Türkiye'de artık hakemler hangi takımın düşeceğine, hangi takımın kalacağına karar veriyor. Evet Türkiye'de maalesef hakem mafyası ortaya çıkmıştır. Bunu cumartesi günü hepimiz çıplak gözle izlediniz. Özgür Yankaya'dır. Özgür Yankaya, Türkiye'de hakemlik adına Türkiye'de birçok maçta yaptığı skandal kararlarını bir başkasını eklemiştir. Biz Süper Lig'e çıkarken bir önceki sene Karabükspor'da Emenike'nin attığı golü görmeyen Yankaya, bizim birçok maçımızda aynı hataları yapmıştır. Cumartesi akşamı yaptığı hata olmaktan çıkmıştır. Biz yönetim olarak, Orduspor-Bursaspor karşılaşmasında şike yapıldığını düşünüyoruz. Bu maçın kasetini gerekli her yere, göndereceğiz. Bu zamana kadar sesimizi çıkartmamıştık. Sivas maçındaki Cüneyt Çakır'ı düşünmenizi istiyorum. Mazereti hakeme bulmayacağız. Mutlaka biz de hata yaptık hatalarımızı kabul ediyoruz. Yönetim olarak 'Orduspor'u nasıl düşürdüysek, tekrar çıkartacağız' deyip, kolları şimdiden sıvayıp, düştüğü gibi bu sene çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. Ancak bu hakemler, bu MHK ile değil. MHK da, Federasyon da elini vicdanına koysun bir takım lobilerin kurbanı olmuştur Orduspor. En son örneğini de en son cumartesi günü görmüştür. Bursaspor'a yeni bir amigo kazandırdılar. Bursaspor'a Özgür Yankaya hayırlı olsun. Bu sezon 6-7 maçımız Özgür Yankaya gibi hakemler ile elimizden alınarak rakibe verilmiştir."

"Özgür Yankaya için Orduspor Kulübü olarak, maçın kasetini bütün gerekli yerlere, savcılığa Federasyona, UEFA'ya kadar göndereceğiz. Bu kaset ile birlikte suç duyurusunda bulunacağız diyen Çiçek, "Özgür Yankaya'nın mal varlığı ile ilgili savcılıktan bir beyan talebinde bulunacağız. Bu hafta biz bu maçı kazanabilirdik. Federasyon bizi düşmüş gösterdi. Geçen hafta bütün takımlar maçlarını aynı saatte oynadılar. Bu hafta ne oldu. Çünkü maçın sonucu biliniyordu. Çünkü maça Özgür Yankaya atanmıştı. Bu maç bütün maçlar ile aynı saatte oynansaydı Orduspor galip bitirseydi. Tabloda biz 32, diğer takımlar 36 puanda olacaktı. 2 maç daha vardı. Bu maçın cumartesi akşamına verilmesi Orduspor'u gözden çıkarttığının en reel örneğidir. TFF ve başındaki Yıldırım Demirören, MHK beceriksizliklerine devam ediyorlar" şeklinde konuştu.

 

    • ben_özgür  
    07 Mayıs 2013 | 14:06
    11
    Tüpcüye oy atarken iyidi ama herşey
    • BALIKÇI METİN  
    07 Mayıs 2013 | 10:24
    Bu yönetici tam bir salata gönder kasetleri bakalım kime kıyak yapmış hakem.ferhat kiraz ın buz gibi golünü vermei 1.bir pozisyonda faul verdi avantaja bırakmadı pinto kaleciyle karşı karşıya kalmıştı ve kestiği pozisyonda adama sarı kart bile vermedi ki mutlaka vermeliydi o adam 2 dakika sonra sarı gördü onuda vermiş olsaydı kırmızı ve ordu 9 kişi .bu salata daha ne sayıklıyo belkide tarihi fark gelecekti.tüm bunları görmüyo kaset gönderecekmiş salak gönderde rezil ol hıyarağası
    • gurcan979  
    07 Mayıs 2013 | 10:03
    ulan biz zaten adamlarla kanlı bıçaklıyız onlar hiç bizi kayırır mı?oturup bizim ağlamamız lazım ilk yarı öne geçip koparamadığımız maçlara galatasaray maçında serdarın verilmeyen golüne yanalım bu sene şans biraz yanımızda olsa
    • murat saçan  
    07 Mayıs 2013 | 09:56
    (kıçı kırık orduspor) başkanına sorarım neden Türkiye'de şike olayları patlak verdiğinde, kıçının üstüne oturdun da sesin çıkmadı ?
    Takımın ligten düşüncemi acıyı hissettin. BETER OLUN hain yalakalar..
    Bizim başkanımız adam gibi adam.. Herzaman DİK DURUŞ sergiledi..
    Rakip tribünlerden bile (es-es) pankartlar yapıldı sevildi sayıldı..
    Okadar oyunlar oynandığı halde hiç taviz vermedi ve şerefsizler yüzünden şuan hastanede yatmaktadır.. Sırf Bursaspor'u korumak için gecesini gündüzüne verip Bursaspor'u iyi yerlere taşıyabilmek için yıpranmış yorulmuş ama yinede Dik Duruşu'ndan vazgeçmemiştir.. Ve şimdi bu günlerde görüyoruz ki gerek istanbul basını ve spor kanalları gerek onursuz, gurursuz,hassasiyetsiz daha birsürü söylenecek laf var ama buraya yazılmayacak kişiler kurumlar başkanımız adına ne geçmiş olsun nede haber yayını yapıyorlar hepsini ALLAHA HAVALE EDİYORUZ..
    RABBİM onurlu, gururlu, şerefli, DİK DURUŞLU söylenecek bütün güzel cümlelere yakışan başkanımızı HAİNLERE inat bizlere bağışlasın
    • Mustafa D.  
    07 Mayıs 2013 | 09:31
    canları yandığı için böyle konuşmalar normaldir empati yapmak lazım ayrıca maçın diğer maçlardan farklı tarih ve saatte olması konusunda da sonuna kadar haklılar takımımıza herhangi bir iftiraları yok sadece canları yanmış büyütmemek lazım umarım tekrar geri dönerler ibb-kasımpaşa-gençlerbirliği gibi rezillerin düşmesi umuduyla...
    • ahmet_1682  
    07 Mayıs 2013 | 09:11
    bu yönetici.TFF nin Bursasporu sevmediğinin farkında değil herhalde. zamanında bu tff ye oy verenler sizin gibilerdi. o yüzden sen HAKSIZSIN. bak bizim onurlu başkanımız İBRAHİM YAZICIYA adam Türkiyedeki futbol yüzünden neredeyse sağlığından olacak. ağzı olan konuşuyor...
    • ismail yılmaz  
    07 Mayıs 2013 | 08:55
    sayın baskanımız rest cekip oylamaya girmeyerek bize buradan tffye girdirmemizi sagladı saolsun baskanım ey siz oy veren gafiller alın size.işte gorun halinizi şimdi şikayet etmeye hakkınız yok inş 3 lige dusersiniz ama hala akıllanmazsınız yalakalar.
    • sokarca  
    07 Mayıs 2013 | 07:57
    Arkadaşlar Bursasporumuza bir çamur atıldığı yok haberi okuyarak yorum yazın ya da haberin içeriğini iyi anlayın. Hakem ile alakalı bir sorun var burada.

    Bursasporumuz sahaya çıktı şerefi onuru ve haysiyetiyle topunu oynadı ve galip geldi. Hakem istanbul hegemonyasının oyununa geldiyse o bizi ilgilendirmez.

    Belki hakemle alakalı bir sıkıntılar olabilir. bİzanSTANBUL belediye takımına karşı türk hakemlerinin bir sempatisi var. Şampiyon olduğumuz sene belediye ile oynadığımız maçta 2-1 yenilmiştik o maçı hatırlayın maçı katleden bir .... vardı.
    • Panayırlı  
    07 Mayıs 2013 | 02:42
    -3
    s...... g.... davası olmaz ordusporlular, başka kapıya. dört yiyip konuşmakta büyük cesaret ya.
    • Kestelliler  
    07 Mayıs 2013 | 01:19
    Tabi gelen geçen koysun biz sorun yok biz koyunca şike var :) Şike değil FENA KOYMUŞUZ SADECE.
    • İsmail Tayfun  
    07 Mayıs 2013 | 00:47
    La oğlum sen futboldan anlıyormusun.attığınız gol ofsayt penaltı dediğiniz pozisyonda pozisyon bile yok.Bizim ilk gol ofsayt ama ofsayt olmayan gol verilmemiş neyin dalgasındasın sazan.Gol attında golün mü verilmedi,anladık düştünüz ama şerefinle kabul et.Çamur atacağına kendi dersini çalış ben nerede hata yaptım.Adamlar nasıl dört tane attı bir okadarda kaçırdı de.Akılsızlık etme.
    • TEKSAS  
    07 Mayıs 2013 | 00:43
    şerefsiz attınız golünüz ofsayt attımız gol boru gibi gol ofsayt neyin şikesi..fenere düşmanız derler karadenızlıler her maç fnere yatarlar ikiyüzlüler!!!
    • papazçeşmeli  
    06 Mayıs 2013 | 23:31
    ofsayt denilen attığımız 2 golde ofsaytla alakası yok
    • Green  
    06 Mayıs 2013 | 22:24
    Yuh ulan attıgınız ikinci gol ofsayt, ilk yarı pintonun avantaj pozisyonunun kesilmesiikinci yarı 2 metre geriden gelen ferhatın attığı gole çalınan ofsayt var bu yönetici neresiyle seyretmiş maçı acaba. Hakem bugüne kadar gördüğüm en kötü hakemdi ancak sadece orduspor için değil. Bu aynı şapşal yöneticiler daha dördüncü hafta şampiyonlar ligi oynayacağız deyip saçmalıyorlardı şimdi de 8 hafta tek puan alamamışlar bolu başkasına atmaya çalışıyorlar yazık.
    • escobar  
    06 Mayıs 2013 | 21:24
    Saçma sapan konuşuyolar ya.
    Ferhatın golü ney ozaman? 2.5 metre içerde ferhat! antartika kadar soğuk buzz gibi golü yedi! bana ofsatyttan bahsetmeyin!
    • serdar gündüz  
    06 Mayıs 2013 | 21:16
    be hey gafil hakem size çalıştı nizami golü vermedi zaten sen yolcuydun yolculuğunu çabuklaştırdık
    • Death1963  
    06 Mayıs 2013 | 21:06
    YA bi gidin ferhatın golunede konussana serefsiz gol attınızda hakemmi vermedi atsaydınız yenseydınız
    • 1963  
    06 Mayıs 2013 | 20:32
    ferhat kirazın ofsayt diye verilmeyen golü ne olacak.yoksa ben mi yanlış gördüm?
    • bursasporaşkı  
    06 Mayıs 2013 | 19:43
    tam hadi gidin artık 1ligde konuşun
    • Semih  
    06 Mayıs 2013 | 19:16
    Oy veren elleriniz kırılsın!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR