KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Güle güle büyük kaptan

14 Mayıs 2013 | 09:24

5 yorum

7414 okunma

Kaptanımız Ömer Erdoğan bugün son kez Bursaspor forması giyerek aktif futbol yaşantısına noktayı koydu.

Kaptanımız Ömer Erdoğan için ilk organizasyon karşılaşma öncesinde saha kenarında yapıldı. Kaptan'a Bursaspor'a ve Türk futboluna vermiş olduğu katkılardan dolayı 2.Başkanımız Recep Bölükbaşı plaket, Futbol Şube Sorumlumuz Erkan Kamat çiçek takdim etti.

Eskişehirspor maçının 82.dakikasında Şener Özbayraklı'nın yerine oyuna giyen Ömer Erdoğan maçın ardından gözyaşlarını tutamadı. Tribünleri tek tek oğulları Enes ve Arda ile birlikte gezen Ömer Erdoğan'ı takım arkadaşları açtıkları "Her şey için teşekkürler büyük kaptan" pankartı ile uğurladı. Takım arkadaşları daha sonra Ömer Erdoğan'ı omuzlarına alarak havaya attı.

Kaptan Ömer Erdoğan, taraftarlarımızdan gelen 3'lü teklifini de geri çevirmedi. Orta yuvarlakta toplanan futbolcularımız Ömer Erdoğan'ın 3'lüsüne eşlik ettiler.

Kaptanımız Ömer Erdoğan maçın ardından yaptığı açıklamada aktif futbol hayatının son maçını oynadığını ve bugüne kadar kendisine destek olan herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

Kaptan şu açıklamayı yaptı; "Hafta içinde çok üzücü bir olay yaşadık. Keşke bugün bu son maçımda başkanımız aramızda olsaydı ama Allah'ın takdiri. Hepimiz ölümü tadacağız. Allah geride kalanlara sabır versin. Benim için çok farklı bir maçtı. Türkiye'deki 15 yıllık profesyonel futbolculuk hayatımda son maçımı oynadım. Normal şartlarda bugün oynamam imkansızdı. Ayağımda yırtık var. Sağ olsunlar sağlık ekibim bu maçta görev almam için sabah akşam tedavi uyguladılar. Bugün iğne ile oynadım. Seyircimizin önünde oynayıp, futbolu bırakmayı çok istiyordum. 15 sene önce beni Türkiye futboluna Almanya'dan transfer eden ve ilk formayı veren Hikmet Hoca'ydı. Bugün de son maçımda nasip oldu . 15 yıllık profesyonel hayatımda çok çeşitli isimler ile çalıştım. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Ailem bana her zaman destek oldu. Başta annem ve babamın çok büyük emekleri var. Futbolculuğun dışında ahlaklı bir kişi olmam için çalıştılar. Eşime çok teşekkür etmek istiyorum. Zor günlerim de hep yanımdaydı. Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bursaspor camiasında 7 yıllık bir süre vardı. Burada tüm ilkleri yaşadım. Şampiyonluğu yaşadım. Kaptanlık yaşadım. A Milli Takım'da oynama şansım oldu. Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansım oldu. Başarılı bir şekilde geçti. Taraftarlarımız ilk günden bu yana bana destek oldular. Hepsine tek tek çok teşekkür ediyorum. Onların desteği bana güç verdi.Ertuğrul Hoca ile birlikte çok güzel günler yaşadım. Unuttuğum kişiler varsa özür dilerim. Basınımıza çok teşekkür ediyorum. Hep beni desteklediler. Hep güzel şeyler yazdılar. Bunlar futbolcular için çok önemli. Noktayı bugün koyduk. Allah kısmet ederse teknik direktörlükte kendimi geliştirmek istiyorum. Allah nasip ederse Bursaspor'da teknik direktörlük yapmak istiyorum. Bu uzun bir süreç. İnşallah ileri de bunu da yaşarım" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • veli  
    14 Mayıs 2013 | 23:43
    Büyük kaptan Allah yolunu açık etsin.Bursa,spora verdiğin emekler için teşekkürler.Stadta herkes hakkını helal etsin diye konuştun büyük kaptanım,kusurumuz varsa sen bize hakkını helal et.inş,antrenör olarak Bursada şampiyonluklar yaşarsın.o günleri görmek bizlere nasip olur.hoşçakal kaptanım.
    • Zafer male  
    14 Mayıs 2013 | 17:57
    son dakkada kafayla atıyodun ama batalla girdi olsun şimdiye kadar yaptıklarına sayalım :) yolun açık büyük kaptan ömer erdoğan
    • enes  
    14 Mayıs 2013 | 16:52
    bir kuru plaketle bu işi noktalayacağımızı sanma kaptan.şu anda hiçbirimizin düğün bayram edecek hali yok,ama yeni stadımızda sana ve Bursasporumuza yakışır görkemli bir jübile yapacağız inşallah,2010 şampiyon kadromuzla
    • Gazi Üni. Timsah  
    14 Mayıs 2013 | 13:29
    Bursaspor'un kişiliğini ve duruşunu net bir şekilde yansıtan büyük kaptan Ömer ERDOĞAN yolun açık olsun... Bizlere şampiyonluğu yaşatanlar arasında en büyük rolü oynadın. Allah razı olsun, hakkını helal et... Bu kişilik ileride Bursaspor'un başında teknikdirektör olarak da şampiyon olacaktır inanıyoruz..
    • veli ak  
    14 Mayıs 2013 | 10:07
    10
    Yolun açık ve bizimle aynı olsun büyük kaptan ...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR