KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Gözler sınırların ötesinde

21 Haziran 2012 | 09:25

3 yorum

6489 okunma

Tarihi gün geldi çattı. Bursaspor'un UEFA tarafından verilen Avrupa'dan men cezasının görüleceği CAS'taki dava bugün başlayacak. Yeşil Beyazlı camia için hayati öneme sahip kritik duruşma saat 11.00'de start alacak. Kararın 24 saat sonra açıklanacağı tarihi davadan çıkacak sonuca göre Bursaspor Avrupa'da ya 'varım' ya da 'yokum' diyecek.

Bursa'da bugün kalpler duracak. Collins Mbesuma ile düşülen ihtilafın sonrasında UEFA tarafından Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men cezası alan ve bu durumu Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) taşıyan Bursaspor'un duruşmasına bugün başlanacak. İsviçre'nin Lozan kentinde saat 11.00'de görülecek duruşmayı Bursaspor adına Başkan İbrahim Yazıcı, yönetim kurulu üyesi İrfan Koç, hukuk sorumlusu Öztürk Yazıcı ve danışman avukat Nihat Güman takip edecek. Bursaspor'un bu tarihi duruşmada savunmasını yurtdışından profesyonel destek aldığı konusunda uzman hukukçular yapacak.

AÇIKLAMA 24 SAAT SONRA
Bursaspor'da öncelikli hedef UEFA tarafından verilen 1 yıllık men cezasının kaldırılması olacak. Yeşil Beyazlı kulüp aksi bir durum söz konusu olursa bu kez yürütmeyi durdurma formülünü deneyecek ve bu anlamda süre kazanmaya çalışacak. Kararın bu yönde çıkması halinde Bursaspor UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon mücadele etme şansını elde edecek. CAS'taki kazanma oranının düşük olmasına rağmen Bursaspor elindeki belgelere ve kendi davasının diğerlerinden ayrılan birçok yönü olmasına güveniyor. Tarihi duruşmanın sonucu teamüller gereği 24 saat sonra açıklanacak ve Bursaspor'un bu yılki Avrupa rotası netlik kazanacak. 

 

    • Mustafa D.  
    21 Haziran 2012 | 11:38
    king kardeşim malesef burda yazılanlar doğru olabilir çünkü benim anladığım kadarıyla bizim şansımız çok yüksek değil sadece diğer davalara göre çok daha fazla haklı yönlerimiz var ancak bugüne kadar cas tan dava dönmediği için diğer davaların şansı %1 se bizim şansımız %10 civarıymış.Bunlar benim anladıklarım fikirlerim umarım kazanırız dualarımız Bursamızla
    • King  
    21 Haziran 2012 | 11:17
    Cogu yerde davayi kazanma ihtimalimizin yuksek oldugu soylenmisti. Burda aksini soyluyor :(
    • arnavut kemal  
    21 Haziran 2012 | 09:36
    ınslh hayırlısıyla avrupada olucaz bu senede

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR