KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Görev dağılımı yapıldı

18 Mayıs 2015 | 19:29

10 yorum

6584 okunma

51.Genel Kurul’da seçilen ve bugün mazbatasını alan yeni yönetim kurulumuz, Recep Bölükbaşı başkanlığında Özlüce Tesisleri’nde toplandı.

Yapılan toplantıya asil - yedek yönetim kurulu üyelerimiz, asil - yedek disiplin ve denetleme kurulu üyelerimizin yanı sıra başkan adayları olan Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan da katıldı.

Başkanımız Recep Bölükbaşı toplantının açılış konuşmasında şu açıklamalarda bulundu;

“Bildiğiniz üzere geçen yıl yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda 51.Genel Kurulumuzda üyelerimizin teveccühleri ile yeniden görev tevdi edildi. Seçimden sonra istişare toplantısı yapıyoruz. Birbirimizi iyi tanıyacağız. Büyük Bursaspor için çalışmalar yapacağız. Hepinize başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın. İyi bir Genel Kurul geçti. Genel Kurullar hizmete dönüşmesi için yapılan bir yarış. Çekişmeli ve heyecanlı bir kongre oldu. Çok çalışacağız. Amacımız Bursaspor’a hizmet olacak. Vakit kaybetmeden hep beraber çok çalışacağız. Bizlerden çok şey bekleniyor. Hepinize güveniyorum. Tüm Bursa’yı kucakladığımızda ve bütünlük oluştuğunda sezon sonunda 2009-2010 sezonunda oluşan tabloyu yaşatacağız” dedi. Toplantının sonunda Başkanımız Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı açıkladı.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULUMUZUN GÖREV DAĞILIMI

- Recep Bölükbaşı: Yönetim Kurulu Başkanı
- Hasan Gülayan: 2.Başkan
- Mustafa Oran: Başkan Vekili
- Prof. Dr. Nihat Sapan: Genel Sekreter
- Kemal Güler: Mali Asbaşkan
- Hüseyin Akdemir: İdari Asbaşkan
- Necmettin Kocaman: Futbol Şube Sorumlusu Osman
- Malakçı: Federasyon Temsilcisi
- Ali Turan: Altyapı ve Futbol Okulu Sorumlusu
- Faruk Bakgör: Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan
- Mustafa Vardar: Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkan
- Ahmet Eraslan: Bursastore Sorumlusu
- Halil Özyürek: Amatör Şubelerden Sorumlusu
- Ahmet Bozdemir: Tesislerden ve Katlı Otopark Sorumlu Asbaşkan
- Av. Konuralp Yeşil: Hukuk İşleri Sorumlusu

MESTAN VE ÖZKAN'A GÖREV

Başkanımız Recep Bölükbaşı ayrıca Proje ve AR-GE Grup Başkanlığı’na Av.Cüneyt Özkan’ı ve ekibini, kulübümüzde çeşitli dönemlerde yöneticilik yapan Mesut Mestan'ın da Başkan Danışmanlığı’na getirildiğini belirtti.Pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş.’nin başkanlığını ise Kemal Güler yapacak.

KOMİSYONLAR KURULACAK

Başkanımız Recep Bölükbaşı, Hukuk işleri, kadınlar, mali ve denetleme komisyonluklarını kurulacağını belirtti. Taraftar ilişkileri için de Taraftar Komisyonunun yöneticilerimiz Ali Turan, Ahmet Bozdemir ve Ahmet Eraslan’dan oluştuğunu açıkladı.

 Bursaspor.org.tr

    • derbederim  
    19 Mayıs 2015 | 21:54
    ahmet bozdemir sen den taraftar sorumlusu olmas
    • cinaralti16  
    19 Mayıs 2015 | 14:26
    kandavasi haline getirmeyin bu isleri bende mesdani cok elisdirdim biliyorsunuz simdi birlik beraberlik gunudur bekleyip gorelim
    hele yeni sezon acilsin bi bakalim neler olacak zaten sonrasi olumlu veya olumsuz yansiyacak hep beraber gorecegiz biraz sabir panige gerek yok
    • Pislenti  
    19 Mayıs 2015 | 13:39
    -1
    Seçime gel fırıldaklığa gel! Timur Noyan' a da bir görev verseydiniz bari, Sponsorluk Birimi Müdür Yardımcısı!
    • kaos  
    19 Mayıs 2015 | 12:24
    Delikanlı gibi seçim öncesi çıkıp birleştiğinizi neden açıklamadınız da şimdi açıklıyorsunuz ? hani sizin dürüstlüğünüz ? ayıptır bu yaptığınız oy veren herkesi kandırmış oluyorsunuz bu şekilde. Sayın bölükbaşı geçen sene ağzından salyalar çıkarak "kulübü mahkemeye veren şahıs" dediğin kişi değil miydi ya bu mesut mestan ?? ne oldu şimdi neyin diyetini ödedin ?
    • ugur k.16  
    19 Mayıs 2015 | 02:31
    -2
    Escobar ortalığı karıştırma işin yok mu senin herşeye muhalefetsin çok biliyordun aday olsaydın bari bu ne ya her taşın altında sen
    • escobar  
    19 Mayıs 2015 | 00:50
    Bursaspor taraftarını, yönetim kurulu üyelerini kınıyorum...
    Yazıklar olsun ki; Allah hepimize bir tane lider görmeyi nasip etti, İbrahim Yazıcı.
    Bir kulüp nasıl yönetilir, nasıl tüm yönleriyle idare edilir; bunun en iyi örneğini hepimiz gördük. Şimdi, mesele şu ki; yönetim kadrosundakiler başkana riayet etmezse, veyahut başkanın bilgisinin yetersiz kalabileceği durumlar söz konusuyla, o kulüp nanayı yer. Liderin olmadığı yer bitiktir.
    Ben bölükbaşı'nın iyi bir lider olmadığına inanıyorum, kaldı ki; konumsal itibari ile yönetim kadrosu içindeki kişilerden üstün değil. Laf geçirecek, yeri gelecek fırça bile atabilecek!

    Mestan ve Özkan'ı zaten söylemeye lüzum yok... İki gereksiz kişi. Bursaspora ne kattınız be? Devamlı ortalıkta dönüyorlar, başkan adayı olup 50 oy alıyorlar, sonra başkasının yanında ar-ge falan flan ayağına görev tutmaya çalışıyorlar. Ya bırakın gidin! Ar-ge başlı başına bir uzmanlık ister, sen avukatsın. Bu da görev alsın, herkes birşeyler yapıyor görünsün... Bu kafalar kulübü bitirir arkadaşlar. Herkes birşey yapsın der, neticede kimse bir bok yapmaz.
    • harbi teksas  
    18 Mayıs 2015 | 23:42
    bölükbaşına oy verenler görsün
    • yazıkar olsun  
    18 Mayıs 2015 | 23:07
    bu kadar dengesizlik acizlik şerefsizlik adilik hepsi burada mevcut mestan harbiden midesizmişssin cüneyt özkan senin Bursasporluluğun tartışılmazdı ya ne oldu biliyormusun hainsin sayın bölük başı oyumu sana vermiştim hakkımı helal etmiyorum inşallah fazlasıyla çıkar senden nasıl olduda birleşme sağladınız erkekmisiniz siz şüphe duymaya başladım hepiniz fırıldaksınız daha çok şey soylenecek var ama yazmaya tenezzül etmiyıorum bunlar bile çok size YAZIKLAR OLSUN
    • mususi  
    18 Mayıs 2015 | 21:32
    bos isler. Iki gun once borcumuz 90 milyon deyip kongrede 170 milyona cikan bir borc var, kimseden ses yok. Ben bunu kimsede onur,seref yok olarak yorumluyorum. TV'leri izliyorum herkes isin goygoyunda. Herkes Bursaspor icin calissin lakirtisi, bilinen bos laflar.

    Bu arada Mestan ve Ozkan'dan da bir cacik olmaz, icten pazarlikli firildak karakterler. Secime hile karistirmanin alasini yap sonra tirt bi gorev kap kulupte. Bursa'da ya harbiden duzgun adam sayisi yok denecek kadar az, ya da isin bk oldugunu biliyorlar ve hic bulasmiyorlar.
    • pablo16  
    18 Mayıs 2015 | 19:49
    mestan mı ne işi var onun klubte. hem sen bu adamla kavgalı değil miydin başkanımmm

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR