KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Gönlü Bursaspor'da

06 Mayıs 2015 | 10:01

5 yorum

9257 okunma

Gençlerbirliği'ndeki sözleşmesi sezon sonunda bitecek Sırp futbolcuya Beşiktaş, Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir'den teklifler gelmesine karşın, tecrübeli oyuncu Yeşil Beyazlı takımda oynamayı amaçlıyor.

EKLİFLER GELİYOR

Bursaspor'da sözleşmesi bitecek olan Renato Civelli'nin takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından savunmaya arayışlar devam ediyor. Yeşil Beyazlı ekip Gençlerbirliği'nde oynayan Dusko Tosic ile ilgilenirken, görüşmeler de devam ediyor. Sol bek ve sol stoper olarak görev alabilen Sırp oyuncuya Beşiktaş, Trabzonspor ve İstanbul Başakşehir'den teklifler gelirken, deneyimli krampon Bursaspor'da forma giymek istiyor.

TARAFTARI SEVİYOR

Beşiktaş'ın 1 milyon 200 bin Euro + maç başı prim, Trabzonspor'un da 1 milyon 300 bin Euro + maç başı prim önerdiği Tosic'in Bursa'yı ve Bursaspor taraftarını çok sevdiği belirtildi. Oyuncunun menajeri Mehmet Kırkpınar; "Bizim isteğimiz Bursaspor'da oynamaktan yana. Taraftarın performansını artıracağını düşünüyor. Beşiktaş ve Trabzonspor'un teklif ettiği rakamlardan daha uygun bir ücrete Tosic Bursaspor'da oynamayı kabul eder" dedi.

 Hakimiyet Gazetesi

    • ramazan kirkor  
    06 Mayıs 2015 | 17:47
    biraz yaratıcı olun yahu! holmen gibi senelerdir ne tosicmiş arkadaş zorla getirecekler hayrı dokunmuyor bu kadar adı geçen adamın.
    • ramazan kirkor  
    06 Mayıs 2015 | 15:05
    bu da troure mağduriyetine dönmesin.kendi liginden ve daha kötü bir takımdan yaşı başı 30 ve üzeri olmuş yabancı almak ne kadar mantıklı?yaş takıntım asla yok ama satabileceğin kalitesi belli piyasası olan heyecan veren türk futboluna ve oyuncularına bir şey katabiletesi olan, yani sözün özü batırsa bile aynı paraya elden çıkarabileğin ender yeteneklerden alacaksan al almayacaksan koy enes gibilerini ağzımı açarsam.ama çıkar hadisesi futbolda çok revaçta.cebini doldurmaya gelen başkan ve yöneticiler sürüsü ya futbolu bilmiyor ya da kötü niyetli ortası olamaz.aynı hatayı defalarca yapmak neden?hani futbolu bilmiyorsan sportif alana bırakırsın transfer işini ama öyle mi oluyor hayır kafasına göre adam alıp satıyorlar.

    bu arada murat yanıklar en fazla tıvaytır sözcüsü olur demiştim eksiyi basmıştım sonra dönüş yapınca murat yanıklara atarın kralını yaptınız iki yüzlü olduğunuzu daha önce söylemiştim değil mi?bir gün yorumun değerinin artı eksi olmadığını demokrasinin de sifonu çekip atılacak bir şey olduğunu anlayacaksınız bakalım daha ne kadar canınız yanacak anlamanız için!
    • mususi  
    06 Mayıs 2015 | 11:44
    Hollanda ve Belcika liglerinde en cok kazanan oyuncular maksimum 1.2 -1.3 milyon Euro aliyor, benden soylemesi. Aslinda ucuza kaliteli transfer yapmak cok cok kolay, ama bizde yabanci dil bilen, spor piyasasina hakim yonetici olmadigi icin menajerlerin elinde iki katina cikiyor oyuncu maliyeti.

    Bizimkiler sadece otobuse binmeden oyuncunun sirtini sivazlamayi biliyor genelde.

    Yasi gecmis isi bitmis vasat oyuncular icin kazik yemeye yer ariyoruz.
    • der  
    06 Mayıs 2015 | 11:17
    -2
    Menajere teklif: Gencler de ne aliyorsa 2 katina gelsin var misiniz?
    Manipüle ye bakin: 1 250 milyon euro veriyorlarmis 1 milyona bize gazlayacak.
    Yönetimler uyanık olacak...
    • escobar  
    06 Mayıs 2015 | 10:10
    -4
    Civelli ne zaman takımdan ayrılacagını acıkladı

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR