KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Gol atarsam sürprizim var"

01 Kasım 2012 | 09:42

5 yorum

7062 okunma

Timsah'ın cengaverlerinden Hakan Aslantaş'tan, OLAY Spor'a özel...

Geçen sezon devre arasında Konyaspor’dan geldiği zaman pek fazla heyecan uyandırdığını söyleyemeyiz. Hatta görev yaptığı ilk maçlarda hatalarla, “Nereden buldunuz bu adamı” diyenler bile bile vardı. Ancak sonradan takımı bir parçası oldu ve hırsıyla, mücadesiyle takdir toplamaya başladı. Sağda, solda nerede görev verilirse elinden gelenin en iyisini yaptı.
 
DOBRA DOBRA KONUŞTU
 
O artık Bursaspor’un joker isimlerinden biri. Hakan Aslantaş’tan bahsediyoruz. Gerek karakteriyle, gerekse profesyonelliğiyle Bursaspor formasını hak eden isimlerden biri olan tecrübeli futbolcuyla keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Oldukça samimi açıklamalar yapan Hakan’la, birçok konu hakkında konuştuk.
 
Öncelik tabii ki tarihi Trabzonspor zaferiyle başladık...
 
Hakan son saniyelerde yaşadıklarını bakın nasıl anlatıyor:
 
’İNANILMAZ BİR SEVİNÇTİ’
 
“Çoktan beri böyle mutlu olmamıştık. Maçtan önce hocamız bu maçın bir fırsat olduğunu söylemişti. Maç boyunca galibiyet gitti geldi. Sonunda da kazandık. 3 puan aldığımız için çok mutlu olduk. Tarihi bir galibiyet. Trabzon’da ilk kez kazandık. Bunun sevincini yaşadık ancak, fazla abartmamak gerekiyor. Ben İzmir’deki Eskişehir kupa maçını ve bu maçta alınan galibiyeti unutamam. İnanılmaz bir sevinçti.”
 
’İYİ KADROMUZ VAR’
 
Çok iyi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden tecrübeli oyuncu, “Kadromuzda yetenekli isimler var. Mesela Carson, benim çalıştığım en iyi kalecilerden birisi. İbrahim, Ömer de aynı. Pablo’ya zaten bir şey demiyorum. Onunki doğuştan gelen bir yetenek. Bizdeki her oyuncunun bir yeteneği var. Onlara Pablo ve Pinto’yu da ekleyince iyi bir takım oluyor. Bu sene içimde iyi duygular var. Şampiyonluk senesi demeyeyim ama iyi bir sinerjimiz var. Yedek kulübemiz de iyi. Avrupa kupalarına katılmamız gerekiyor. Bunun hiçbir mazereti yok. Bu kadroyla olmalı. İlk 5’e gireceğimize inanıyorum” dedi.
 
’STADYUM DOLU OLUNCA FARKLI’
 
Bursaspor’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Hakan Aslantaş, “Bursaspor’a gelmeyi kendim istedim. Oynadığım için de inanılmaz mutluyum. Burada unutamadığım birçok olay var. Taraftarımız mükemmel. Bizi çok iyi motive ediyorlar. Stadın dolu olmasıyla biz maça 1 gol önde başlıyoruz. Maçlar da bunu gösteriyor. Stat dolduğunda biz her maçı alabiliriz. Ne zaman 2 bin kişi eksik olsun anlaşılıyor. Gaziantep ve İstanbul Belediye maçları bunun en güzel örneği. Bizim takımın en iyi oyuncusu taraftar. Taraftar istesin maçı alıyor. Stadyum dolu olsun, bizim oyunumuz değişiyor. Dolu olunca farklı bir Bursaspor oluyor. Eksik olunca da farklı oluyor” diye konuştu.
 
’O MAÇI UNUTAMAM’
 
Twente maçını hayatı boyunca unutamayacağını da anlatan Hakan, şunları söyledi:
 
“Twente maçında yaşadıklarımız anlatılamaz. Onu asla unutamam. Film gibi. Şimdi düşünüyoruz da neler kaçırdık. Gruplara kalacaktık. Herkes bir şey kaybetti. Sadece kulüp, taraftar değil. Herkes fırsat tepti. Ancak böyle bir takıma sahip olduğumuz için çok üzülmüyorum. Bir daha yaparız ama büyük bir fırsat kaçırdık.” Ertuğrul Sağlam ile çalışmaktan da büyük mutluluk duyduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, “Ertuğrul hoca herkesle ilişkisini iyi tutmaya çalışıyor. Oynayan oynamayan. Benim sıkıntım yok. Onunla çalıştığım için memnunum. Bizi maçlara iyi hazırlıyor. Kötü gidişte de iyi gidişte de bizi ayarlıyor” dedi.
 
’İÇİ TEMİZ BİRİSİ’
 
 Hakan Aslantaş, Ozan İpek’in kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:
 
“Ozan bu takım için önemli bir oyuncu. O da her oyuncu olduğu gibi önemli. Arkadaşım sevdiğim bir kişi. Pek konuşmazdı ama içi temiz birisidir. İyi bir arkadaşımız. Ancak, bizim işimizde bazen anlaşmazlıklar oluyor. Ayrılıklar olabiliyor.”
 
’EĞER GOL ATARSAM SÜRPRİZ BİR SEVİNÇ OLACAK’
 
Hakan, gol sonralarında yaşadığı büyük sevinçle ilgili, “O anda adrenalin tavan yapıyor. Golü ben atmış gibi oluyorum. Bizim işin en güzel tarafı gol. O da olunca bir rahatlama, mutluluk geliyor. Kendi gol sevincimi ben de merak ediyorum. Eğer bir gün gol atarsam özel bir sevincim olacak. Sürpriz olsun. Değişik bir şey olacak. Kimsenin yapmadığı bir sevinç olacak.”
 
’HAKEM DOĞRU KARAR VERDİ’
 
Hakan, Trabzonspor maçının son dakikalarında yaşanan pozisyon hakkında da konuştu. Hakem son saniyelerdeki pozisyonda doğru bir yorum yaptığını belirten Hakan “Pozisyon bence fauldu. Hakem İlker Meral doğru bir karar verdi. Çok tartışıldı ancak iyi bakılması lazım. O karara her hakem faul çalabilir.” dedi.

 Olay Gazetesi

    • bursasporum  
    02 Kasım 2012 | 14:13
    Hakancım sen arkaya adam kaçırma yeter rica ediyorumm :))) bırak golü pinto atar sen kal kaldıgın yerde :)))
    • isim soyisim  
    02 Kasım 2012 | 12:54
    sen eskişehire gol at kardeşim çuf çuf yaparsın:)
    • BURAK!!!!  
    02 Kasım 2012 | 10:46
    Çok güldüm ve bir hoş oldum :) kendi gol sevincimi bende bilmiyorum :)
    • velii  
    01 Kasım 2012 | 23:44
    Yukarıdaki fotoğrafı nerede çekmişler ben de onu merak ettim. Adamı ağaca mı çıkarmışlar , uçan tekme mi atıyor anlamadım :)))
    • Real Love  
    01 Kasım 2012 | 21:50
    ''kendi gol sevincimi ben de merak ediyorum. '' . Hakan yine güldürdün beni yemin ediyorum kahkaha attım :)

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR