KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Genç Timsahlar umut verdi

VİDEO

12 Nisan 2013 | 09:29

3 yorum

6550 okunma

Bursaspor'un genç futbolcuları sabah antrenmanında çift kale maç yaparken, Enes Ünal attığı 3 golle çalışmanın yıldızıydı.

Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan idmanda Yeşil takım, Beyaz takımı 3-1 mağlup etti. Yeşil takımın gollerini Enes Ünal attı. Beyaz takımın tek sayısı ise Aziz Eraltay'dan geldi.

Gençlerin maçını Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Enes Ünal'ın babası Mesut Ünal, Futbol Geliştirme Programı Sorumlusu Faruk Korkmaz ve altyapı antrenörleri de takip etti.

Sen koş ben atarım önüne

Bursaspor'un iki genç futbolcusu Oğulcan Çağlayan ile Enes Ünal'ın Twitter'daki diyalogu dikkat çekti.

Oğulcan gol sevincinin fotoğrafını paylaşarak Enes'e "Sen koş ben önüne atarım" mesajı gönderdi. Genç golcü ise bunun üzerine Oğulcan Çağlayan'a 'Adamsın' diye cevap verdi.

 Hakimiyet Gazetesi

    • cihan  
    12 Nisan 2013 | 17:50
    kahpe bizans 2.tokatı vakıfköy den çıkan timsahlar çakacak inşaallah.
    • karanacı  
    12 Nisan 2013 | 14:06
    11
    su enes tam bir santrafor , fiziği , boyu , tekniği yaşıtlarına göre tartışmasız acık ara onde.

    bu yaş gruplarındaki oyunculardan, fiziksel gelişimlerini yaşıtlarına göre erken tamamlayanlar (bkz: batuhan karadeniz) altyapı gruplarında kendilerinden cüssece küçük oyuncularla oynayarak gol rekorları kırıyorlar. ancak bir üst kademede bu fiziksel üstünlüklerini yitirdiklerinde bocalıyorlar. bundan sebeple, a takımla idmanlara çıkmaya başlaması gereken bir oyuncudur, o kademeye şimdiden hazırlanmalıdır. 5 sene elimizde tutabilirsek bu cocugu iyidir . bize bırakmazlar . zaten alt yapı degerlerine sahip cıkmadıgımızdan , solugu avrupada alacaktır . en kısa zamanda takıma kazandırmalı .
    • bursabursa  
    12 Nisan 2013 | 13:42
    11
    Enesle ogulcanin dayanismasi attigi gollerden de guzel. Iste gelecegin sampiyon timsahlari. Inaniyoruz ki sizin kusaginiz sadece ligi degil avrupayi da silkeleyecek

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR