KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Gelirler ipotek altına alınacak!

25 Şubat 2015 | 09:38

3 yorum

7094 okunma

Timsah Arena'nın kullanım hakkını elde eden Bursaspor Yönetimi'nin yeni stadın gelirlerini maddi sıkıntıları aşma adına kredi kullanmak için ipotek altına almayı planladığı öğrenildi.

Bursaspor yönetimi Timsah Arena'yı daha kullanmadan mali krizden çıkış reçetesini buldu.

İPOTEK KARŞILIĞI KREDİ

Mali darboğazdaki Bursaspor'un kurtuluş formülü olarak görülen Timsah Arena daha hizmete girmeden ipotek altına alınıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ticari alanlarıyla birlikte kullanım hakkı aylık 60 bin TL karşılığında 10 yıllığına Bursaspor'a devredilen Timsah Arena'dan elde edilecek gelirin şimdiden ipotek altına alınacağı öğrenildi. Bursaspor Yönetimi bu konuyu ele alırken, ipotek sayesinde yeni kredi kullanımının önünün açılmasını hedeflediği belirtildi.

BENZİNLİK İÇİN KULLANILACAK

Timsah Arena'nın gelirlerinin ipotek altına alınmasıyla elde edilecek yeni kredinin öncelikle 9 dönümlük benzinlik arazisinin üzerindeki ipoteğin kaldırılması için kullanılması planlanıyor. Kredinin diğer kısmı ise birikmiş futbolcu alacakları için ayrılacak. Benzinlik arazisinin üzerindeki ipotek nedeniyle Bursaspor bu bölgeyi ne kiralayabiliyor ne de satabiliyor. Satışı konusunda daha önce el sıkışılan firmanın da sırf bu yüzden kararından vazgeçtiği ifade ediliyor.

FORMÜL ARANIYOR

Bursaspor Yönetimi Yakın Çevre Yolu Soğanlı Mevkii'nde bulunan 9 dönümlük benzinlik arazisini elinden çıkarmanın formüllerini arıyor. Yönetim, benzinliğin satışı veya kiralanması için görüşmelerini sürdürüyor.

 Hakimiyet Gazetesi

    • Avrupali Timsah  
    01 Mart 2015 | 13:42
    Bosuna heveslenmeyin bize kimse yardim etmez Istanbul gazelerini okumuyor musunuz Bursaspor mali krizden cikamazsa özellikle cincon bütün oyuncularimizi yok pahasina alma pesinde(Trabzon a yaptiklari gibi) belki Senol Hoca ya da talip olurlar...Fernandou ile Serdar i kesin alacagiz Ozan Tufan i kandiramadik ama Arda da Ispanya dan ugrasiyor,Sener i de nasil olsa kandiririz diyorlar...yani seneye yine eskiye dönmeyiz insaallah küme de kalma hesaplarina...
    • mkpasali  
    27 Şubat 2015 | 01:14
    Emektar Teksas-Bursa'nin zenginleri Bizans'in isbirlikcileri hala anlamadiniz mi?
    Ataturk'un sozlerini hatirlayin;"milletin istikbalini yine milletin azim ve karari kurtaracaktir"
    Yani;
    Bursaspor'umuzun istikbalini gercek sahibi olan taraftar kurtaracaktir
    • emektar teksas  
    25 Şubat 2015 | 18:09
    ya arkadas bi tane zengin baskan yokmu su Bursada herkesmi ac !

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR