KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Geçmiş olsun İzzet Vatansever

12 Ocak 2016 | 11:31

yorum

9641 okunma

Tribünlerin sevilen isimlerinden İzzet Vatansever, Balıkesir'de oynanan kupa karşılaşmasında talihsiz bir olay yaşadı.

Pazar günü oynadığımız kupa maçını izlemek için oğlu Baran ile Balıkesir'e giden İzzet Vatansever, yağmur nedeniyle kapalı tribüne alınan taraftarlar arasındaydı. Maçtan yarım saat önce, kapalı tribüne geçerlerken, Baran çok sevdiği Serdar Aziz'in yanına gidiyor. Sonrasında oğlunu tribüne almak için polislerden izin isteyen İzzet Vatansever, saha içindeki polisler tarafından tersleniyor ve itip kakılmaya başlıyor. Ardından "Çocuğumun önünde yapmayın" diye tepkide bulunan Vatansever'i saha içine çeken polisler yere yatırıyor ve vurmaya başlıyor.

Oğlunu alamayan İzzet Vatansever ilk olarak stat nezarethanesine götürülüyor. Orada da sözlü ve fiili şiddet devam ediyor. Ardından sağlık raporu alınması için hastaneye götürülen Vatansever, karakolda alınan ifadesinden sonra serbest bırakılıyor.

Öncelikle, evladının yanında şiddete maruz kalan İzzet Vatansever'in yanında olduğumuzu bildiriyor ve kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yetkililerden, bu keyfi şiddet uygulamasına karşı gereğinin yapılmasını istiyoruz.

TEKSAS.ORG

 Teksas.org

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR