KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Galatasaray 1 - 0 Bursasporumuz

08 Ağustos 2015 | 22:30

149 yorum

45384 okunma

Bursaspor'umuz Süper Kupa maçında Saat 20:45'de Galatasaray ile Osmanlı Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Osmanlı Stadyumu'nda taraftarlarımız saat:19:30'dan itibaren kendilerine ayrılan tribünü doldurmaya başladı.

Gün içinde yaklaşık 33 C olan hava sıcaklığı şu saatlerinde yaklaşık 25 C.

Taraftarlarımız karşılaşma öncesinde tüm futbolcularımızı tribünlere çağırarak alkışladı.

::: MAÇ METRE :::

Stat: Osmanlı Stadı

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göçek, Barış Şimşek, Mustafa Emre Eyisoy

BURSASPOR: Mert Günok, Erdem Özgenç, Tomas Sivok, Serdar Aziz, Aziz Behich (Dk.71 Ozan İpek), Ozan Tufan, Şamil Çinaz, Cristobal Jorquera (Dk.70 Advincula), Emre Taşdemir, Filipe Josue, Cedric Bakambu

Yedekler: Harun Tekin, Aydın Karabulut, Dany, Bekir Yılmaz, Advincula, Ozan İpek, Furkan Soyalp

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam

GALATASARAY: Muslera, Chedjou, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Telles, Yasin, Bilal, Selçuk, Sneijder, Podolski, Burak (Dk.63 Emre)

Yedekler: Eray, Jem Karacan, Umut Bulut, Koray, Olcan, Tarık Çamdal, Emre Çolak

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

Sarı Kartlar: Dk.35 Selçuk İnan, Dk.52 Yasin, Dk.80 Podolski (Galatasaray), Dk.90+3 Ozan İpek (Bursaspor)

Kırmızı Kart: Dk.88 Emre Çolak (Galatasaray)

Gol: Dk.21 Yasin Öztekin (Galatasaray)

 Bursaspor.org.tr

    • sinek valesi  
    10 Ağustos 2015 | 18:52
    Mert'e sallayan su topu falan izlesin, Josue'ye sallayan gitsin oyun oynasın, Bakambu'ya laf etmeyin lan balıkesire 4 gol attı:) zati iki gün önce Bakambu'yu da bir yıl boyunca Anadolu takımlarına karşı artislik yapmanın dışında hiçbir şey yapmayan Josue'yi de yıldız yapan anca bizim bu liseli taraftar topluluğu işte. İyi ki Sneijder, Müslera ya da Podolski bizim takımda değil olsa idi bu liseli topluluğunun aşkını düşünemiyorum. Adamlar Drogba'ya laf edip gönderdi, ötekisi Demba ba gib bi adamı yerin dibine soktu ama bizimkiler topa vurmayı bilmeyen adama nasıl laf edersin sen diye birbirleri ile kapışır halde. E boşuna hiç bir şey kazanamamak geleneğimiz haline gelmedi. Yönetim çok liseli taraftar profilimiz sağolsun.
    • Yeşil79  
    10 Ağustos 2015 | 13:54
    yönetim istifa
    • Unitimsah Konya  
    10 Ağustos 2015 | 09:46
    Mert'e sallayan gitsin su topu falan izlesin futbol ona ağır gelir. Bir kaleci olarak ve golün geldiği açının tam karşısında tribünde bulunan biri olarak söyleyebilirim ki
    1- İlk yarıda takım aşırı yumuşaktı. Topa sert giren basan saldıran oyundan uzaktı (en azından savunma) . Gol baştan sona savunmanın hatasıdır. 2. yarı takım sertlik açısından olması gereken gibi oynadı ve bu pozisyon 2. yarı olsaydı kesinlikle o şut vurulmasına izin verilmez ve bir şekilde o futbolcu tutulurdu.
    2- Şut anında topun önünde 2 + dolaylı 1 Bursaspor'lu futbolcu vardı. Tribünde bile topun nasıl ordan geçtiğini anlamayadık ve gol oldu. Mert son anda topu gördü reaksiyon gösterdi fakat işe yaramadı. Bu toplar en tehlikeli toplardır. Kaleci için başına gelecek en kötü pozisyonlardan biridir. Savunmacı eğer topun önüne geçiyorsa o topu bir şekilde kesmek zorundadır.

    Takım bellushi'yi çok aradı. Bugün o olsaydı ve Volkan kansızlık yapmasa adam gibi takımının başında olsaydı kupa kesinlikle bizimdi. İnsan üzülüyor şu haldeki gayseye yenilip kupayı veriyoruz.
    • mhmt.ahmedinejad  
    10 Ağustos 2015 | 04:04
    -1
    bu takım cok ıyı ısler basaracak,destege ihtiyacı var.. istanbul batacak! cok zaman kalmadı..
    • mhmt.ahmedinejad  
    10 Ağustos 2015 | 03:47
    ya kardesım anlayamıyorum ne oluyo ıkıncı lıgden cıktıgı gunden bu gune ne degıstı... bu taraftar on sene once lıgde olmaya razıydı. hiçbirşeyden memnun olmaz hale ne zaman geldı? passolıge mı proteston var yonetıme mı proteston var gelırsın trıbunde koyarsın tavrını.. ne bagırcaksan gel trıbunde bırlıkte bagıralım.. hocaya kız baskana kız futbolcuya kız maca gelme. dunyanın her yerınde mac ızledım boyle sacma sapan tepkı gormedım.. taraftarsan her turlu tavrını trıbunde koyarsın.net! Bursaspor on tane daha kupa alsa bu taraftar bu kafayla büyük takım taraftarı olamaz..
    • ugur1023  
    09 Ağustos 2015 | 20:19
    Arkadaslar takim 5 haftaya kendini bulur 2 transferle Bursasporun olusu ilk 5 yapar bu sene.gecen sene basinda kac hafa gol atamadık ama ya sonra neler oldu bu sezon o kadar atamayiz ama saglam defansla 2-1 1-0 kazanirz cogu maci uefaya kaliriz.
    • bursalı  
    09 Ağustos 2015 | 18:49
    sinek valesi josue yi bütün sene seyrettik biz yeni bir adam sanki bütün tespitlerin yanlış gitsen bilgisayarda oyun oyna erdem süpermiş şamile de sanırım mükemmeldi dersin sen advincula sağ bek adamın kaç senedir doğru dürüst ne golü ne asisti var onu sağ açık oynatacakmışız bşr maçını izledin mi acaba
    • Karabekir  
    09 Ağustos 2015 | 18:06
    Sinek valesi bir maçla iki maçla değerlendırme yapacak kadar yeteneklıysen sen geç başınada kurtar bizi bu eziyetten öyle ordan yazmak olmuyor dostum . Bence takım iyi olucak ofansif olarak eksıgımız var bır tane saglam orta sag ve ılerde top tutacak forvet olursa bu iş tamamdır.
    • sinek valesi  
    09 Ağustos 2015 | 17:47
    -9
    Öncelikle Mert'den ve Josue'den bi cacık olmaz demiştim önceki yorumumda. Ve sonra bir şey eklemiştim "bakambu ne kadar kendini geliştirirse geliştirsin tek forvet oynayacak adam değil ve topa vurmayı bilmiyor" diye. Eksi 19 lardaydı en son beğeni durumu. Dün maalesef haklı çıktım. Kaleye adam gibi biri alınmalı. Josue yedek külübesine yerine Jorquera oynamalı. Ozan Tufan kendi mevkisine ve yeni transferlerden biri orta sahaya. aziz behic paf takıma onun yerine Emre mevkisine dönmeli. Aydın karabulut takıma kazandırılmalı. defansta problem yok gibi. Ve Erdem Özgenç'e burda sallayanlar utansın. Yok bilmem kaç yaşında, düşmüş takım filan adam on numara top oynadı. Ve yerinde kalmalı. Advincula ise Erdem'in önünde oynamalı. ileriye de yırtıcı ve "becerikli" topa vurmasını bilen bir forvet olabilir. 4-4-2 ye de dönebilirsin Hoca ananın karnından tek bi sistemle çıkmadın. Hangi topçuyu alırsan al herşey hocada bitiyor. Ve artık yardımcımı alırsın birilerine mi danışırsın ama ne yaparsan yap şu kısırlıktan bir an önce çık. Yoksa bu oyun anlayışı ve bilgisi ile Bursa'dan öteye gidemeyiz.
    • bursasporlubiri  
    09 Ağustos 2015 | 14:50
    Ya beyler ne kadar bos yorum yapan var okudukca icim aciyor yemin ederim. Ertuğrul hoca dun aksam daha ne yapabilirdi bunu aklim almiyor bir turlu benim adamin elindeki malzeme bu napsin yani baska bazilari demişki aydin neden oynamiyor arkadas sen antremanlarda nasil oynadigini biliyormusun ki yorum yapyorsun ayrica gecen sene aydın a bir ton kufur eden siz degilmiydiniz? Yonetim yanlısı biri degilim ama Ertugrul Saglamin sonuna kadar bu takimda desteklenmesi gerektigine inaniyorum hatta bir Alex Ferguson gibi yillarca bu takimin başında kalmalı kesinlikle sacma sapan yorumlar yapanlar eger tepki gostermezsek yarin obur gun stadta da kufur seklinde kendini gostererek bosu bosuna bu insanlari yipratmamaza neden olacaktir bu adamin arkasinda olun ki bu insanlarda islerini severek yapabilsinler bu tamamen bizim takimimizin menfaatinedir.
    • Bursasporluu  
    09 Ağustos 2015 | 14:11
    Ozan gercekten oynadigi oyun ile futbolunda aşama kaydetmiş. Bu futbolcuyla ve yaşı itibariyle 10 m euro'dan az fiyata satilmamalıdır.Volkan'in yerine atıf mutlaka alınmalıdır
    •  
    09 Ağustos 2015 | 14:06
    yeşil Bursa isimli arkadaş mert fiyasko diyorsunya sana ne desem az gelir futbol bilgin 2 yasındakı cocuktan bile beter git baska yerde yorum yap burda yorum yapma ben aksam statdaydım canlı izledim mert hakkında yorum yapma ok
    • paipai  
    09 Ağustos 2015 | 12:40
    E.Sağlam böyle top oynatıyor işte yapacak birşey yok.Ozan,Bakambu,Emre topu aldımı 5.vitese takıp ilerlemek istiyor ama oyun sistemi müsade etmiyor.

    Benim öngörüm geçen sene kadar golcü takım olamayacağız ama geçen sene kadar da gol yiyen takım da olmayacağız.

    Eğerki Volkan gider yerine Atıf gelirse (Cuenca kapalı kutu ,olumlu işler yapar inşallah) kanat olarak daha da istikrarlı sezon geçiririz.

    Bizim lig standartlarında GS maçı gibi saçma sapan gol yemeyip,futbol şansı da yanımızda olursa seneye avrupa kupalarındayız inşallah.
    • hasan  
    09 Ağustos 2015 | 12:37
    macla ılgılı yorum yapmayacagımm
    ama tam bolukbasının ıstedıgı yere geldık
    hareket bereket transfer satıs alıs muthıs ya
    aksam bellı oldukı daha volkan ozAn ve bakambu gıdecek
    4 tane ne ıdugu belırsız oyuncu alınacak
    sonramı bılmem borsada ıslem gorse bolukbAsı hısselerını takıp ederım ama neyse hadı gunaha gırmeyelım
    okadar guzel bır kumpasa geldıkkı keske serdar azızde soyleseydı bıtekokaldı baksanıza
    NE YAZMISTI AMCANIZ GECEN SENE
    ACIN BUSITEDE HARFI HARFINE BULABILIRSINIZ
    BUSENE TARIHININ EN IYI TAKIMINI SATANLAR
    SENE SONUNDA BASTA SENOL HOCA FERNANDAO SENER OZAN BELLUSHI TARAFINDAN SATILACAKTIR VE
    BOLUKBASI BASKANIN KALACAKTIR NEREDEYIZ OGUN DEYIZ DEGILMI
    SIMDI BIZE DUSEN SABIRLATAKIMIN YANINDA OLMAK VEHOCANIN BUTAKIMI AYAGA KALDIRMASI BAKINTRABZONDNDATEK FARKI MAGLUBIYET GELEBILIR GECEN YILKI GIBI ILK 5 HAFTA KAYIP GOZUKUYOR YAPACAK BISEYYOK TOPYEKUN ISTANBULA SATILAN S EHIRDE FUTBOLCUDA SATILIYOR
    • alidor  
    09 Ağustos 2015 | 11:48
    Bu kadar ağır, bu kadar yan ve geri pas, yaparak rakibe nasıl yükleneceğiz..sayın hocam ALLAH aşkına, başka takımları rakiplerin kasetlerini oyunlarını inceleme..SADECE GEÇEN YIL OYNADIĞIMIZ BİZE ÖZGÜ FUTBOLUMUZU OYNAT oynatamıyorsan otur BursasporUN geçen yılki kasetlerini izle..ve ne lazım ise gerekeni yap..ama ne olur bu yan pas ve geri pas olayını kaldır.
    • Ali can  
    09 Ağustos 2015 | 05:19
    taraftar da en çok buna üzülüyor. gerçekten karşında rezil bir takım var ama sen pozisyona dahi giremiyorsun çünkü hücumda en fazla gözüken orta saha adamın şamil. acaba ne bekliyor hoca şamilden ?jorquera fizik olarak hazır değildi ama 8 numarayı kaldıracak gibi durmuyor acilen bir defansif bir de 8 numara orta saha almalıyız diğer bölgeler halledilir
    • Yeşil Bursa  
    09 Ağustos 2015 | 02:54
    -3
    Eksiklerimizin ne olduğu ortaya çıktı. Advincula az oynadı ama bence çok iyi bir transfer. Forvet arkası dikine gidebilen oyuncu eksikliği var. Volkan ve bakambu olmazsa, iki adam bu bölgeye lazım. Kaleci mert bence fiyasko. Verilen paralara yazık. Harun varken mert neden alındı anlamadım. Fernandao tarzı bir forvet ihtiyacımız var. Ertuğrul Sağlamın bu maçta yapabileceği bir şey yoktu. Takım eksik. Bence bakambu ve ozan satılmalıdır. Bu sene satılmazsa seneye yarı fiyatına alıcı bulamayız.
    • Zeki  
    09 Ağustos 2015 | 02:05
    Takım umut verici ancak klasik ertugrul defansif korkak futboldan kurtulmalıyız
    • 16 bursa  
    09 Ağustos 2015 | 01:24
    17
    maraton avrupaya tamamen katılıyorum çok doğru yazmışsın kardeşim yaşım 49 benden büyüksende ağabey derim.özellikle şenol güneş için yaptığın yorum çok doğru tespit ..trabzon maçını 1-0 gerideyken daha maçın 65'inci dakikasında volkan ve josueyi oyundan alan şenol güneşti. Ertuğrul hocayı sevmeyen ve destekelemeyenlerin Bursaporluluğundan şüphe ederim.fakat ertuğrul hocada eleştirlebilir.eğer yanılmıyorsam 3'üncü oyuncuyu değiştirmedi.ayrıca ozan ipek bu takımda kesinlikle oynayamaz.bu takıma pivot bir santrafor ve bir ön libero (oyunun her 2 yönünü oynayan)(beluşi geri gelme durumu var.) birde kanata BİA gelirse bu takımın tadından yenmez. herzaman top üçüzleri sevecek değilya??eyyt Bursasapor taraftarı eğer timsah arenayı doldurursak yakalanack hava ile bu takım şampiyon olabilir veya ilk 3'e kesin girer.
    • onur kahraman  
    09 Ağustos 2015 | 01:02
    Yine uykusuz bir gece

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR