KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Futbolun içinde olan şeyler"

07 Ekim 2012 | 18:15

95 yorum

24693 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam maçın ardından yaptığı açıklamada deplasmanda 2-0 öne geçip son dakikalarda yenilen 2 golle sahadan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Sağlam şöyle konuştu; “Son haftalarda Sivasspor’un form durumuna baktığımız zaman deplasmanda alınan 1 puan iyi gibi gözükse de karşılaşmada 2-0 öne geçip son dakikalarda goller yiyerek sahadan bir puanla ayrılmak bizim adımıza hoş bir durum değil. Sonuçta futbolun içinde olan şeyler.

Bu kadar avantajlı konuma gelmişken oyunu berabere getirmeyi kabul edemiyorum. Zaman zaman böyle olumsuzluklar oluyor. Yapılan hataları ortaya koyacağız. Bu dakikaya kadarki iyi performansı değerlendireceğiz. Sonuçta daha iyi yerlerde olmaya çalışacağız Bu şekilde kaybedilen 2 puan bizi üzdü” dedi.

 

    • Alemdar TAyfa  
    09 Ekim 2012 | 15:12
    Ertuğrul hocam, sen kendini batman petrolspor'da ya da çorumspor da mı sanıyorsun ? Burası Bursa hocam, kolay değil bu camiada teknik adamlık yapmak, elbette eleştiren olacak.
    ÇOk çok rahatsın be hocam, o kadar kolay maç ve puan kaybediyoruz , ama hem maç öncesi ve sonrası, hem de maç içerisinde çok çok sakin ve rahatsın,pasifsin...2-0 lardan, 3-1 lerden tur verdik, maç verdik, puanlar verdik ama nedense çok rahatsın.....Ee,yalakalar sağolsun.
    • Utkan Baştürk  
    09 Ekim 2012 | 02:45
    -5
    Bakın tekrar yazıyorum,şampiyon oldugumuz sene ile puan farkı ya 1-2 ,aynı haftalardan bahsediyorum,sabredin,sabretmezsiniz de geçin takım kurun oynatın cm 'de ! Çok kolay değil mi herşey!!
    • Utkan Baştürk  
    09 Ekim 2012 | 02:42
    -6
    Seni seviyoruz ERTUĞRUL SAĞLAM,aldırma çatlak seslere,bu takım şampiyon oldugumuz seneden çok daha fazlasını yapıcak,yapmasa da CAN FEDA ! Arkandayız..
    • İnegöl Cemal Uran  
    08 Ekim 2012 | 20:01
    baha ; bir çektir git arkadaşım, kendini daha fazla ''sevdirmeden ''

    Ertuğrul sağlamı , Bursaspor'un menfaati için eleştirenler Bursasporlu değil bi sen yalaka Bursasporlusun değil mi ? Şaka mısın sen arkadaşım?
    • Orhangazi Teksas  
    08 Ekim 2012 | 19:57
    Oyunu okuyamıyorsun, kadro tercihlerin hep yanlış

    5.sezonunu geçirdiğin bu klüpte onca topçu geldi gecti 2-3 ü haric isabet sağlayamadın

    Bu fedakar , kadirbilir taraftarın inancını , itimadını da suistimal ediyorsun,üstelik bu taraftar sayesinde şampiyon oldu bu takım, ama senin hanene yazıldı tüm başarı.
    3 sezondur sürekli aşağı giden bir performansa rağmen ,hatalarında ısrar ediyorsun
    Altyapıya önem vermiyorsun, bir yetenek keşfedip çıkartamadığın gibi eldekileri de heder ettin
    Senin emrinde olması gereken topçu ( Ozan ) aylardır bu kadar sorumsuz ve disiplinsiz iken ,sen otorite sağlayamadığın için hala aynı tavırlarda.

    Hocam , futbolun içinde ne kadar çok şey varmış, pes doğrusu.
    • Talip Çakmak  
    08 Ekim 2012 | 19:49
    Futbolun içinde ; dersini iyi çalışmak ta , rakibi hatta başında bulunduğun kendi takımı iyi tanımak ta , aynı hatayı haftalarca tekrarlamamak ta var Ertuğrul Sağlam !!..
    Ama bazı yalakalar sayesinde çok kebap bir hayat sürüyorsun Bursa'da , üstelik bu ülkenin en pahalı teknik adamısın.

    Bakalım nereye kadar gidecek bu böyle.
    • Remzi Kocatürk  
    08 Ekim 2012 | 19:42
    Ertuğrul hoca önce sen heyecanını yitirdin, taraftarı da bitirdin.Kimse artık bu takımın pasif, geri oynayan, korkak futbolunu seyretmek istemiyor .
    Çok acele kendine gelip, 3 sezondur sürekli tekrarladığın hatalarını gözden geçirmen gerekir, yoksa hiç te iyi değil bu gidişat .
    • Gemlik Teksas  
    08 Ekim 2012 | 19:37
    11
    Taraftarın çok büyük katkısıyla alınan 2010 sezonu şampiyonluğunu sadece kendi hanesine yazılmasına ses çıkarmayan ve ikide bir ( sanki aldığı para karşılığında başarı sağlamak yükümlülüğü yokmuş gibi ) onuda başımıza kakan Ertuğrul Sağlam unutmasın, sonsuza dek yaptığın yanlışlara , inatçı olumsuz tutumuna sessiz kalacak yalaka sürüsü değiliz.
    Gün gelir sana da sepet havası çalar bu taraftar , eğer her şeyi en iyi ben bilirim tavrından vazgeçmezsen
    • Alacahırka Tayfa  
    08 Ekim 2012 | 19:31
    Alpaslan yalakası , ona buna laf atmışsın, yönetime , futbolculara vsye.
    Tamam onlar hatalı ,doğru, , ama takımın başında duran e.sağlam bostan korkuluğu mu ki sesini çıkarmıyor,ha? Bütün bu yanlışları görüp çorbası kaynasın, maaşı gelsin diye çıkarmıyorsa o da ahlaksız, adam gibi adam falan değil,işgüzarın teki demekki.....
    • alpaslan  
    08 Ekim 2012 | 16:56
    -18
    Hocaya sallayan arkadaşlar,geçmişinizi ne cabuk unuttunuz? Ligi ilk 10 da bitirdiğimiz zaman başarılı sayılırdık. Takım şampiyon olduktan sonra beklentıler arttı tabı. Beraberlıkte bıle moralımız bozulur oldu. Bana kalırsa bu istikrarsızlıgın tek sorumlusu yonetım. Neden dersenız, şampiyon oldugumuz seneden sonra adam gıbı nokta transfer yapılmadı. 100 trılyon ve hatta daha fazla bır para klubun kasasına gırdı. Bızım yonetıcıler ne yaptı,borcları odedı,gercı onu bıle yarım yamalak yaptılar. Bazı eskı futbolcularla mahkemelık dahı oldular. Kardesım sen nokta transferını yap,borcunu her turlu odersın.klup bır yere kacmıyor ya. Hangı klubun borcu yok sorarım sıze? Bızde bu borcları taxıtle odeyebılırdık. Sen ıyı transfer yap,her hafta galıp gelsen ıddaadan ve tff den toplam 700-900 mılyar arası para alıcaksın. Ama cebe para ındırmek varken,futbolcu transferıne ne gerek var dımı sayın yonetım.. Her ne olursa olsun hocanın arkasında durmakta fayda var beyler. Hoca gıdınce kım gelıcek sanıyorsunuz? Zıya dogan mı hakan kutlu mu? Yoksa guardıola yımı beklıosunuz!!!
    • partizan  
    08 Ekim 2012 | 16:11
    12
    yok ya? sen 3-1 lik avantajı koruyama,1 dakkada 2 gol yiyen ilk takım ol twenteye elenip rezil ol,2-0 ı koruyama 5 dakkada 2 gol ye..ondan sonra futbolda olan şeylermiş! hade ordan! git aynaya bak! ben nerede hata yaptım de! senin korkaklığın futbolculara sinmiş ertuğrul efendi! heyecanını yitirmiş bir komutan, o savaşı başlamadan kaybetmiştir! ben taraftar olarak yerimde duramıyor,sinirden duvarları yumrukluyorsam maçta,sen kulübede elini çenene dayamış maça bakıyorsan! sen ruhunu hırsını yitirmişsin arkadaş! senin karşında kayseri seyircisi yok! koskoca Bursaspor taraftarı var! yeri gelir futbolu senden bile iyi biliriz! bilemeyenimizde de inan ki sendeki hırstan çok daha fazla hırs vardır! çünkü biz Bursalıyız Bursasporluyuz! herkes gider biz kalırız! yürütemeyen gider!
    • cihan aydogdu  
    08 Ekim 2012 | 15:35
    Takım geçen seneden beri çok kötü. ikinci devre pinto gelmeseydi 10 unc bitirirdik ligi. ve tabiki batallanın performansını unutmamak lazım. Ertugrul hoca Bursaspor a zarar vermeye başlamıştır. Şampiyonluk kredisi bitmekte. geçen sene Fener kupa maçı ile başlayan düşüş Tevente maçında tavan yapmış elağız gaziantep ve sivas maçı ile devam etmektedir. Takımda çok kötü bir hava var. Ozan ipek saha içinde arkadaşlarına kafa tutuyor. başkan desen hocanın adeta yardımcısı olmuş. Takıma gelen bütün kötü futbolcuları hoca aldı. Ertugrul hocam son sözüm sana. Bursaspor seni unutmayacaktır..... ama Süren ne yazık ki dolmuştur... 275 BİN TL AYLIK ALAN BİR HOCANIN TAKIMI BU ŞEKİLDE OYNAMAZ.
    • junior  
    08 Ekim 2012 | 15:14
    11
    ertuğrul sağlamı hala iyi bir teknik adam olarak gören arkadaşlara sormak istiyorum. Sestak ı çıkarıp ferhatı sokmak nedir? ozana 90 dakika nasıl sabrediyorsun? ozandaki disiplinsizliği ben mi çözeceğim? belluchi ve batalla oyundan düşünce neden alternatifini oyuna almıyorsun? musanın tribünde forsellin kulübede işi ne? 2-0 dan sonra geriye çekilmenin anlamı ne? ne zaman taktiksel bir değişiklik yapılacak? 2 yıldır 4-5-1 sisteminde battalla merkezli oynamaktan başka bir sistem yok mu? 2 stoperi gönderdikten sonra stoper niye alınmadı? sakatlığın futbolun doğasında olduğunu biliyorsun da neden önlem almıyorsun? madem Bursasporumuzun geleceğisin, gençlerimiz niye kadroya giremiyor? yönetimin adamı olmayı bırakıp ne zaman mesleğine dönecek? bu işi bedavaya yapıyor da bizim mi haberimiz yok? her kaybedilen maçta alınan derslerden sonra neden hala ilave ders alınıyor? ne zaman adam gibi çıkıp ben hatayaptım arkadaş özür diliyorum demeyi öğrenecek? arkadaşlar ertuğrul hoca ayda 275 bin lira para alıyor, bu işi bedava yapmıyor. O zaman bu şekilde hatalar silsilesi yapma şansı yok. Ya bırakıp gidecek, yada saplantılarından kurtulup özür dileyip adam gibi işini yapacak. Karakterine bir lafımız yok ama ertuğrul hoca işini yapmıyor
    • Kestelspor  
    08 Ekim 2012 | 13:44
    Her hafta aynı açıklamalar bir kerede Özür dilemesini bil . Bir kerede deki bizim defans salaktı 2 gol gördük kalemizde ama nerde bu taraftarı kanser ettiniz be gururlanın artık!
    • ölümüne bursaspor  
    08 Ekim 2012 | 13:07
    seni seviyoruz hocam evet, sonsuza kadar ertuğrul hoca buna da evet.

    ama bir insan kendini hiç mi geliştirmez. aynı hatayı yıllardır tekrarlıyoruz! gerçekten maç içinde mudahalelerde eksik kalıyorsun hocam. oyuncular ayrı havalarda. gençleri öldürüyorsun.

    hocam artık lütfen kendini sorgula. butun şehir arkanda silkelen artık hocam.
    • baha  
    08 Ekim 2012 | 12:39
    -17
    Arkandayiz hocam bunlar Bursasporlu degil seni seviyoruz
    • Teksas_nl  
    08 Ekim 2012 | 12:03
    12
    zorunda kalmadığı sürece altyapı oyuncusu bile oynatmayan birisi Bursaspor'un geleceği olamaz. Oradan buradan toplam oyuncuarla kurulan takımlar istanbul işi takımlardır. Ertuğrul'un en büyük becerisi bizi istanbula benzetmek olmuştur. Yol alsın gitsin yoksa 100 kişi gelecek maçlara.
    • veli  
    08 Ekim 2012 | 10:49
    maçın 85.dakisı 2-o öndeyiz.bizim türk futbolunun geleneği maalesef tüm türk takımlarının yaptığı gibi defansa çekiliyoz.bunu hiç bir hoca istemez.en iyi defans hucumdur.bunu becerebilen takımlar zaten kazanıyor.Ertuğrul hocamıza sallayan arkadaşlar Batalla üç maçtır dökülüyör.bence 60 dakikalık oyuncu,belluşhiyi onun yerine kaydırması lazım.adem koçak neden gittiğini anlasın.kimse belluşhinin golünü konuşmuyor.helal olsun.kavgalar yüzünden inş.adamı kaçırmayız.



    • Zafer Eski Teksas  
    08 Ekim 2012 | 10:40
    11
    Kendini fazla ''sevdirmeden '' güzelce git, gitmesini bil Hoca.
    Hala ( taraftarın çok çok büyük desteğiyle alınan ) şampiyonluğun kredisini yiyorsun, ama bitmek üzere.
    Böyle akla ziyan maç sonu açıklamaların da sanki taraftarla dalga geçermiş gibi. Yapamıyorsan , kapasitem bu de, özür dile.
    • Kemal Demirkan  
    08 Ekim 2012 | 10:20
    12
    figo kardeş, e sağlam'ın gitmesi sezon sonunu da bulmayacak , freni boşalmış kamyon gibi sağa sola çarpa çarpa gidiyoruz. Bu ayı zor çıkartır e.sağlam

    Zaten taraftar da soğumuş takımdan, onun oyun anlayışından, kadro tercihlerinden. Taraftar takıma küsmüşse , e sağlam gitmiş, be sağlam gelmiş çok ta onemli değil. sonuçta o bu işi para için yapıyor.

    O değil de hic bir şeyin farkında da değil, en ufak bir samimi eleştiriyi kaale almıyori yanlışım ne acaba diye oturup düşünmüyor.

    Yoksa, hep aynı senaryoyu , aynı sonuçları almazdık .

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR