KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Futbolcumuza özel antrenman

14 Temmuz 2013 | 23:13

2 yorum

5748 okunma

Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman bu çalışmaların bundan sonraki dönemde daha sık yapılacağını ve futbolcularının kondisyonlarını ve dayanıklılıklarını ölçeceklerini belirtti.

Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman, genç oyuncularımız Batuhan Altıntaş, Emre Pehlivan, Enes Ünal, Furkan Soyalp, Süheyl Çetin, Doğanay Kılıç, Okan Koçuk, Ozan Tufan, Muhammed Şengezer ve kamp çalışmalarına sonradan katılan Sebastian Pinto ve Taye Taiwo'ya ise sabah saatlerinde özel bir antrenman programı uyguladı. Diğer oyuncularımız ise günü izin yaparak geçirecekler.Antrenmanda gruplar halinde 5'er kez 1000 metrelik koşular yapıldı ve futbolcuların dereceleri yardımcı antrenörlerimiz tarafından tek tek kayıt altına alındı.

 

 Bursaspor.org.tr

    • Cephe 1963  
    15 Temmuz 2013 | 13:38
    Şu batuhan altıntaş denen çocuk sırf babadan torpilli olduğu için takımda oynuyo yoksa hiç bi halt olmaz bundan yazık diğer alt yapıdaki mükhemmel çocuklara ..
    • Mey Nur  
    15 Temmuz 2013 | 11:07
    Yeşil beyazlıların, ön elemede Metalist Karkiv, Lyon, PSV Eindhoven, PAOK ve Zenit’ten biriyle karşılaması bekleniyor. Bursaspor’u, tur atladığı taktirde play-off’ta Arsenal, Milan ve Schalke 04 gibi takımlar bekliyor.
    (Olay)

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR