KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Futbolcularımızın maç sonu görüşleri

12 Mayıs 2012 | 18:56

3 yorum

7108 okunma

İstanbul BBSK maçının ardından futbolcularımız Adem Koçak, Ozan İpek ve Yavuz Özkan'ın açıklamaları şöyleydi;

Adem Koçak; "Final için moral oldu"
Tecrübeli orta saha oyuncumuz Adem Koçak maçın ardından yaptığı açıklamada; "Maçtan galip geldiğimiz takdirde 5. olacağımızı biliyorduk. Bu bize ekstra motivasyon sağladı. Hem ligi iyi bitirip, hem de kupa finali için moral olmasını istiyorduk. Biz kazanmaya alıştık. Ama artık bu maçı unutup, finale konsantre olmalıyız. Çarşamba günü en iyi şekilde bitirip sezonu kupayla bitirmek istiyoruz" dedi.

Ozan İpek; " Kazanmamız gerekiyordu"
Sol kanat oyuncumuz Ozan İpek kazanılması gereken maçtan galip ayrıldıklarını söyledi. İpek; "Maçtan önce hocamız bizi çok iyi motive etti. Her şey istediğimiz gibi oldu. Sezon başında hedefimiz ilk 4'tü ama inişli, çıkışlı bir grafik çizdik. Çarşamba günü için güzel bir prova oldu" dedi.

Yavuz Özkan; " Türkiye'nin 5.büyük takımıyız"
Kalecimiz Yavuz Özkan maçın ardından yaptığı açıklamada Türkiye'nin 5 şampiyonundan birisinin Bursaspor olması nedeniyle, grubu lider bitirip Türkiye'nin 5.büyüğü olduğunu kanıtlamak açısından galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi. Yavuz; "Bugün çok iyi oynadık. Hocamıza çok teşekkür ediyorum, bizi çok iyi motive etti. Karşımızda İstanbul Belediyespor takımı vardı onlarda iyi konsantre olmuşlardı. Ancak biz daha iyi motive olduğumuzu sahada oynadığımız futbol ile gösterdik. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi. 

 

    • Serdar 1963  
    12 Mayıs 2012 | 22:33
    Yönetim kombinede iyi bir kampanya yaparsa fiyat konusunda uygun rakamlar kombine alana forma hediye etse. Şehrin her yerine reklamlar asılsa şehir havaya sokulsa en az 20 bin kombine satılır yönetim sesimizi duy size güveniyoruz basarılısınız fakat taraftarı anlama ve organize etme konusunda eksikleriniz var
    • Bravo  
    12 Mayıs 2012 | 21:26
    Helal olsun çok güzel oyun oynadılar inşallah ziraat Türkiye kupasınıda alıcaz ama şuanda taraftarlar için yeterli otobüs sağlanmadı kulübün buna el atması gerek on bin taraftarlık konvoy istiyoruz belediye iş adamları kulüp buna çözüm bulmalııı.
    .
    • Mkpaşalı  
    12 Mayıs 2012 | 19:17
    Bekle bizi şikebahçe geliyoruz
    Bursa karşısında bitti efsane
    git halıda oyna sen şikebahçe

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR