KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Futbol oynamayı özledim"

06 Temmuz 2013 | 09:37

16 yorum

8271 okunma

Ozan, 'Ben kötü futbolcu olsaydım hala Bursaspor'da olmazdım. Özel hayatımı öne sürenlere istatistiklerime bakmalarını tavsiye ediyorum' dedi.

Geçen sezonu en çok konuşulan ismiydi Ozan İpek... Önce Bursaspor'da kadro dışı kaldı, ardından da kiralık verildiği Mersin İdmanyurdu'nda... Bu sezon başında gönderilecek futbolcular arasında yer alıyordu ama Bursaspor yönetimi kendisine bir şans daha verdi... Futbolundan çok özel yaşantısıyla son döneme damgasını vuran Ozan'a Avusturya kampında merak edilenleri sorduk... Şu ana kadarki performansıyla kampın yıldızları arasında yer alan gözde oyuncu, birbirinden önemli açıklamalar yaptı... İlgiyle okuyacaksınız...

'SEBEBİNİ AÇIKLAMADILAR'

Bir futbolcunun başına gelmesini istemediği olaylar yaşadığını söyleyerek konuşmasına başlayan Ozan İpek, "Bursaspor'daki kadro dışı kararı benim isteğim dışında gerçekleşti... Mersin de ise, arkadaşlarımı korumak adına ben oynamayacağımı söyledim. Ayrıca, Mersin'de bazı sorunlar da vardı. Takım kötü gidiyordu. Yani oradaki kararı ben verdim. Tabii şunu da belirtmek istiyorum; Bursaspor'da neden kadro dışı bırakıldığımı kimse gelip bana söylemedi" dedi.

'KALMAM İSTENDİ KALDIM'

Bursaspor'dan gönderilişiyle ilgili haklı olup olmadığı konusunda bir yorum yapamadığını çünkü sebep olarak kendisine bir şey gösterilmediğini yineleyen yıldız oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Bu sezona erken başladım. İlk önce gönderilecekler arasındaydım. Yönetimle görüştüm, başka kulüplerle görüşebilmek için izin kağıdı bekliyordum sonra beni kulübe çağırdılar. Başkanımızla olumlu bir görüşme yaptık ve takımda kaldım."

'UMURSAMIYORUM'

Özel yaşantısıyla gündeme gelmekten de artık sıkıldığını ifade eden Ozan İpek, "Benim için kötü yaşıyor diyorlar ama istatistiklerime bakan yok. Her sezon 30 maçın altına inmiyorum. Özel yaşantısı kötü olan bir futbolcu bu kadar maç oynayabilir mi? Daha önce kafama takıyordum ama artık umursamıyorum. İşime bakıyorum. Çünkü bazı insanlar beni anlamak istemiyor. Onlara da kendimi anlatmaya çalışmayacağım" şeklinde konuştu.

'FUTBOL OYNAMAYI ÖZLEDİM'

"Neredeyse 1 sezon futbol oynamadım" diyen Ozan, kampın kendisi adına çok faydalı geçtiğini söyledi.

Futbol oynamayı özlediğini ifade eden Ozan İpek, geçtiğimiz sezon yaşadığı talihsizliklerin acısını bu yıl çıkarmak istediğini söyledi. Kampın yararlı geçtiğini belirten Ozan, "Biliyorsunuz ben sezonu erken açtım. Çok eksiğim vardı onları yavaş yavaş kapatıyorum. Neredeyse 1 sezon futbol oynamadım. Ayrıca, kadro dışı kaldığım dönem dahil futbolumla hiç eleştirilmedim. Çünkü, sahada işimi yapıyordum. Bunun için de hala Bursaspor'dayım" dedi.

'NE KADAR KIZSAM DA BENİ O YILDIZ YAPTI'

Ozan İpek, Ertuğrul Sağlam'la ilgili bu yorumu yaptı.

Genç oyuncu, Bursaspor'un eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'la ilgili sorumuza şu yanıtı verdi: "Ertuğrul Hoca hakkında çok söylenecek bir şey yok. Bazen sinirleniyorsunuz ama beni oynatan ilk teknik adamdır. Beni yıldız statüsüne sokan da o. Bir tek son dönemde biraz sıkıntı oldu. Ama benim onun hakkında konuşmam yanlış olur. Umarım Eskişehir'de başarılı olur" dedi

'MUTLU HOCA'YLA GÖRÜŞÜYORUM'

Mutlu Topçu'yla çok iyi anlaştığını anlatan Ozan, "Kendisinden hiç kopmadım. Zaten bir tek de onunla konuşuyorum. Antalya'da kamptaydı beni aradı görüştük. 10 Haziran'da başlayan çalışmalara mutlaka katılmamı istedi. -Gerekirse ben seni götüreyim kulüpten içeri sokayım sonra ben çıkarım- bile dedi" ifadelerini kullandı.

'HİKMET HOCA KAOSU İYİ YÖNETTİ'

Hikmet Karaman'ı yeni yeni tanımaya başladığını belirten Ozan, "Her antrenörün değişik sistemleri vardır. Antrenman bilgisi çok fazla. Özellikle şunu söyleyebilirim, Ertuğrul Hoca'nın ayrılmasından sonraki kaosu iyi yönetti. Futbolcularla diyalogları çok iyi. Sistemini bize anlatıyor. Mesela -sol bekte oynar mısın- diye sordu. Ben de oynarım dedim" diye konuştu.

'BATUHAN'DAN UMUTLUYUM'

Bursaspor altyapısının çok güçlü olduğunu söyleyen Ozan İpek, kampa gelen genç futbolcuların yi bir gelişim içinde olduklarını ifade etti. Hikmet Karaman'ın savunmanın solunda oynatmaya başladığı Batuhan'dan umutlu olduğunu anlatan Ozan, "İlk kez sol bek oynuyor. Futbol bilgisi çok iyi. Ben de gereken yardımı yapıyorum. Mesela Enes de çok konuşuluyor. Biraz güçlenmesi lazım. Güçlenirse Bursaspor'un 15 yıl değişilmezi olur" dedi.

'TRANSFER ŞART'

Ozan İpek, kadronun güçlenmesi için mutlaka takviye yapılması gerektiğini vurguladı.

Bursaspor'un bu sezon da 3 önemli kulvarda mücadele edeceğini belirten Ozan, kadronun güçlenmesi için transfer yapılması gerektiğini söyledi. Avrupa kupası maçına az bir süre kaldığını dile getiren genç oyuncu, "Oyuncuların biran önce aramıza katılıp adapte olması lazım. Özellikle Şampiyonlar Ligi olursa, değişik olacak. Onun için kadro kalitemizin çok iyi olması lazım. Yapılacak takviyelerle bu kadro çok iş yapar. Artık gruplara kalmalıyız" dedi.

 Olay Gazetesi

    • Hk.  
    08 Temmuz 2013 | 01:09
    Hiç birşey o kadar kolay değil ozan bey daha çok çalışman lazım;o süreç nedensiz yaşanmadı elbet,kendine gel,seni sevenlere layık ol
    • Emre Yen  
    07 Temmuz 2013 | 17:10
    Sigarayida birak ama artik
    • Death1963  
    06 Temmuz 2013 | 23:34
    Boşver sen onları Ozan' ım sen bıze lazımsın Bursa seni sahiplendi cezanda silindi vefa sırası sende göster gucunu Ozan İpek kimmiş tekrar görsünler sana güvenıyoruz
    • *E*B*S*  
    06 Temmuz 2013 | 23:27
    kardeşim ben oğlumun adını ozan koydum sen gittin bunu sitemle eski hocayada söylemiştim iyiki geldin ailecek çok sevinçliyiz Bursaspor dünya devi olacak sende Bursasporla birlikte büyüyeceksin zor zamanlardada kapris yapıp bahanelerle kaçma sakın yarınlar senin sen artık sonsuza kadar bizim kalbimizde Bursasporlu kal
    • utkan.tr  
    06 Temmuz 2013 | 21:46
    -7
    HERYER TAKSİM HERYER DİRENİŞ Ozanım. . .
    • Vedat Akcakoca  
    06 Temmuz 2013 | 18:35
    Sen bizim canimizsin Ozan Ipek! Sen önceden oynadigin futbolu aynen oyna. Sana kimsenin bir sey demeye hakki olmaz, olamaz, ki Bizler bu taraftar senin arkanda durdu. Bak sen kaldin imam gitti! Sen dürüst bir piril piril bir gencsin. Sen Dünyanin en büyük orta sahasi olacaksin. Ama sadece biraz daha fazla extra calis. Sen olmsa idin biz asla sampiyon olamazdik. iyi biliyorumki fenere beraberlik golü attiginda imam sana sakin ceza sahasindan cikma demisti. hele eziktasa oynarken sana söyledigi laflari canli duydum. Senden ricam hikmet hocayi saglaMLA sakin karistirma! O bambaska biri. Kin tutmaz, yüzüne söyler. gol attiginda alnindan öper! Haydi ozan bu sans seni bambaska biri yapacaktir. Bunu iyi kullan. Sans kullaniyorum diyede kisiliginden, karakterinden asla taviz verme!°!!
    • haYdut  
    06 Temmuz 2013 | 18:09
    ozan kardesim senin bs dan gitmeni hic icime sindirememistim,allahin isi geri geldin,hemde daha kuvvetli birsekilde, bundna sonraki ozan ck farkli ve hayat deneyimli bir ozan en yukariyda gordun en asagiyida bol sasn Bursada senin yerin taraftarlar icin tartisilmaz oyun bozann
    • adıgüzel  
    06 Temmuz 2013 | 17:11
    bizde seni özledik kardeşim. eminim en iyi transferimiz sen olacan ... başarılar sana güveniyoruz. ALLAH yardımcn olsun
    • texas lı PaNÇo  
    06 Temmuz 2013 | 15:22
    helal olsun kocum sana aynen böyle devam
    • 10 P.M.B !  
    06 Temmuz 2013 | 13:17
    16
    Uff bizim sol kanata bak Taiwo,Ozan İpek panzer gibi 2 adam bu sene solda sıkıntı olmaz bizde darısı sağ kanatın başına :))
    • tscufuk_16  
    06 Temmuz 2013 | 12:54
    Adamsın ozan ipek adam Bursalı ozan ooooooo Bursalı ozan oooooooo
    • Levent  
    06 Temmuz 2013 | 12:40
    Hani Şampiyon olduğumuz sene kadınköyde son dakika fenere yağladığın gibi bide esese yağlada seni bu takımdan gönderenler ve iki yüzlüler utansın...
    • 16BS1963  
    06 Temmuz 2013 | 12:11
    13
    hadi ozan utandır seni kadro dışı bırakanları.
    • junior  
    06 Temmuz 2013 | 10:24
    13
    bu senenin en bomba transferi ozan olacak. eski hırsına kavuşursa, sol kanat otoban olur
    • Can karakuş  
    06 Temmuz 2013 | 10:12
    11
    bütün olaylara ragmen adam gitmedi kaldı helal olsun yinede takımı satmadı
    • ahmet u.  
    06 Temmuz 2013 | 09:49
    11
    helal olsun ozan arkandayız

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR