KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Formayı çok özledim"

15 Kasım 2013 | 10:21

17 yorum

9397 okunma

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Ozan İpek, sakatlığının son durumu, yaşadıkları ve takımıyla ilgili özel açıklamalarda bulunurken,

Avusturya kampında Eintracht Frankfurt ile yapılan hazırlık maçında sağ diz ön çapraz bağı koptuğu için İstanbul'da ameliyat olan Ozan İpek, tedavisinin sürdüğünü, takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde çalışmalar yaptığını söyledi. DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) özel açıklamalarda bulunan Ozan İpek, sakatlağıyla ilgli olarak şunları söyledi:

"Sahalara bir an önce dönmek istiyorum. O duygu çok farklı. Çalışmalara başladık. Ayağımın vereceği tepkiye göre kademeli olarak koşu şiddeti ayarlanacak. Heyecanlıyım. En kısa sürede takımıma dönmeyi arzuluyorum."

"EVDEN MAÇ İZLEMEK KÖTÜ"

Bursaspor'un maçlarını evden takip ettiğini ve bazen kendisini tutamadığını söyleyen Ozan İpek, "Evden maç izlemek gerçekten kötü bir durum. Ayrıca sonuç kötü olunca insan kendisini daha da kötü hissediyor. Bazen kendinizi tutamıyorsunuz ama yapacak bir şey de yok" diye konuştu.

"ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIM"

Şanssız dönemler geçirdiğini, istenilen bir durum olmadığını vurgulayan Ozan İpek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir anlık olaylar oldu. Buradan gittikten sonra Mersin İdmanyurdu'nda kadro dışı kalmam ise çok daha farklı bir durum. Bir nedeni bile yok. Takım arkadaşlarımın aldığı bir karardı. Döndükten sonra tabii ki kendimi vermeye çalıştım. 6 ay Bursaspor'dan uzak kalmıştım. Bıraktığım gibi dönmek için iyi çalıştım. Kampın son günlerinde çok büyük bir sakatlık geçirdim."

"AYNI TEPKİLERİ VERİRDİM"

Zamanla bakış açısının değiştiğini dile getiren Ozan İpek, "İnsanın zamanla bakış açısı değişiyor. Bazı şeyleri yaşadıkça öğreniyorsunuz. Ama futbolla ilgili, (keşke yapmasaydım) dediğim bir şey yok. Geriye dönsek, yine aynı olaylar olsa ben yine aynı tepkileri verirdim" dedi.

"SANKİ İŞ ARKADAŞLIĞI GİBİ"

"Şampiyonluk sezonuyla kıyasladığında Bursaspor'da ne değişti?" şeklindeki soruya da cevaps veren Ozan İpek, şunları söyledi:

"Bu takım kısa süre içerisinde çok değişti. Biz 3 yıl önce şampiyon olduk. Çok değil. Bence yapılan hata, takımın bir anda değiştirilmesi. Bu yılki takım çok daha yeni bir takım. O dönemde arkadaşlığımız çok iyiydi. Ali Tandoğan ağabeyle Tuna Üzümcü ağabey, bizi hep birlikte tutuyorlardı. Hem bizim hem de ağabeylerin birleştirme çok iyiydi. Şimdiki takımda benim dışarıdan gördüğüm eksik olan bu. Birbirine bağlı olarak arkadaşlık olmuyor. Sadece iş arkadaşlığı gibi görünüyor."

"DAUM BANA İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Teknik direktör Christoph Daum ile sürekli görüştüğünü belirten Ozan İpek, bu konuda şöyle dedi:

"Daum'la neredeyse her gün görüşüyoruz. Ameliyat olduğumda da konuştuk. Almanya'ya gitme durumum vardı. O zaman da görüştük. Döndüğümde benden beklentisinin çok olduğunu, takımın ve kendisinin bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Tamamen hazır dönmemi istedi. Konuşmaları bu yönde. Bu da beni motive ediyor. Takımla anlaştığı zaman sorduğum ilk futbolcu sen oldun, demişti."

"BU KULÜP KABULLENMEZ"

Yeşil beyazlı takımının bulunduğu yeri haketmediğini de vurgulayan Ozan İpek, şöyle konuştu:

"Biz şampiyon olduk, Avrupa Kupaları'na gitmeye alıştık. Şu anki durum iyi görünmüyor ama bunu düzeltecek olanlar da bizleriz. İkinci yarıyla beraber çıkışı yapıp, ligi istediğimiz yerde bitirmemiz lazım. Bu kulüp bundan başkasını kabullenecek bir kulüp değil. Benim hedefim ise Bursaspor'da yeniden bir kupa kaldırmak. Tadı damağımızda kaldı. İnşallah Allah bir daha bu kulüpte kupa kaldırmayı nasip eder."

"TAKIMIN ONA İHTİYACI VAR"

Çok iyi arkadaşı olan Volkan Şen'in Trabzonspor'da kadro dışı kalmasının ardından isminin yeniden Bursaspor'la anılmasını da değerlendiren Ozan İpek, son olarak şöyle dedi:

"Kulüpten ayrılmadan önce onun da benim de transfer görüşmelerimiz vardı. Zaten bu konu gündemdeydi. Ancak sözleşme uzatma durumumuz da vardı. Bir gün Volkan'la birlikte odada oturuyoruz, bana ne yapacağımızı sordu. Ben de, (Gitmeyelim) dedim. O zaman sözleşmesini uzatmaya gideceğini söyledi ve uzattı. Ben de hemen onun ardından sözleşmemi uzattım. Bizim bu kulüpten gitme niyetimiz hiçbir zaman olmadı. İkimiz de sözleşmelerimizi uzattık ama başka sebeplerden dolayı ikimiz de ayrılmak zorunda kaldık. Onun da gönlü burada. Burada Volkan Şen oldu. Takımın da bence ona ihtiyacı var."

 DHA - Emre Koşak

    • MK  
    18 Kasım 2013 | 11:26
    -7
    hk şu anki kadro daha güzel diyorsun.şampiyonluk yılındaki ivankov mu frey mi ali tandoğanmı bassermi ömermi civelli mi,volkan mı murat yıldırımmı ,ozan mı Ferhat mı hatta ergiç mi belluchı mi,kazımmı turgay mı,keçeli mi taıwoomu,zapomu serdarmı daha iyiyidi bi düşün bakalım ?
    • erya t  
    16 Kasım 2013 | 21:51
    -7
    ozan yeter artık futbolunu konuştur sende şampiyon olduğumuz sezondan beri sadece konuşuyon.ne verdin Bursaspora şampiyonluktan sonra
    • ersel  
    16 Kasım 2013 | 21:21
    -3
    GORUYORSUNUZ ISTE GIDIP TE DONENDEN FAYDA YOK.BEDAVA BAKIYOZ BAZILARIDA BEKLIYOR.LIG BITIYO O HALA GELECEKTE FORM TUTACAKTA OYNICAKTA.OLME ESSEGIM OLME)))))
    • junior  
    16 Kasım 2013 | 13:05
    gerçekten isterse, vedersonun da gittiğini düşünürsek, süper bir dönüş olabilir. taiwo ve eski ozan ile sol kanat havalanır kimse durduramaz.
    • Hk.  
    16 Kasım 2013 | 11:28
    -14
    Güzel maziyi hatirlatip hatirlatip sempati toplamaya ccalisma. Suan bu takimda formayı alabileceginimi saniyorsun? Ayrica suanku takımımiz sukurler olsun ki sampiyon takımdan kat ve kat üstün. Pablo fernando kazim civelli ve taiwo ile inşallah daha iyi olacağız. Saygıdeğer ozan ipek geçmiş geçmiştir mazide yaşamayı bırak. Sana ihtiyaç yok. senden âlâ adamlar alabiliriz. Git birader
    • gorkem  
    16 Kasım 2013 | 09:49
    acil şifalar inşallah kampa yetişirsin...
    • bulenttas  
    16 Kasım 2013 | 01:22
    bize aşk nedir diye sordular biz Bursaspor dedik neden dediler çünkü adı aşk bu eziyetin dedik...
    • reyes  
    15 Kasım 2013 | 22:58
    o forma en cok sana yakışıyo 2tane kankan sattı gitti ama dostların halen yanında ozan ;)
    • eskı teksas  
    15 Kasım 2013 | 19:46
    Ertugrul hocanın yerı ayrı artık onun hakkında konusmayı bırakın onumuze bakalım ozanda eskı formunda ya olur ya olmaz yonetımde ıyı bılıyor devre arası ıyı oyuncular alınmazsa bu ıs olmaz saglam transferlerle hersey unutulur yenı stadımızda basarı kesınlıkle gelır.
    • kemerçeşmeli  
    15 Kasım 2013 | 15:00
    -15
    Bursalı osman önce futbolcu olsun avcı sonra olur.
    • Kestelliler  
    15 Kasım 2013 | 14:31
    @bizonun_sevdigi Biz geçtiğimiz sene 5.değil 4.olduk Ayrıca. Ertuğrul Sağlam bu takımı bıraktığındada 12. sıradaydık : )) Birazda Teknik direktör sorgulamak yerine Başkanları sorgula mesela ?
    • serkan  
    15 Kasım 2013 | 13:59
    24
    Madem okadar Ertuğrulcusunuz gidin Ertuğrulun takımını tutun kardeşim. Biz Bursasporuz gidenin arkasından ağlamayız o kadar s.. gitsin. herkez yalan gerçek Bursaspor.
    • ŞİPTAR  
    15 Kasım 2013 | 13:42
    -19
    Ertuğrul sağlam kazandiği kadar bu kulübe vermesini de bildi şampiyon olduğumuz sezon sadece ş.liginden 20 milyon euro geldi şampiyonluk sezonu kombine ve stadin full cekmesi reklam idaa spor toto tff gelirleri toplam 50 milyon euro gelir sağlandi bu kulübe şimdi bir sezondaki gelirimiz 20 milyon euro yu gecmiyor
    Kabuldür transfer hatalari yapti eldeki mevcut kadroyu tutmadi ama Bursasporu başarilara da taşimasini bildi yigidi öldür ama hakkini yeme dememişler boşuna artik o da istenmedigini ve başarisizlik oluştugunu görünce dogru zamanda istifasini sundu kan değişimi için şartti ve gitti şimdi konu Bursaspor e.saglam degil ayrica bu kulübe kimler geldi gecti 50 yillik tarihimizde şampiyonluk yaşatan hocamiz mi geri gelemeyecek zamani gelince bence daumdan sonra tabi ki düşünülebilir ama kim gelirse gelsin bu takimin artik kistasi bellidir ilk 4 te yer aliyosan yada Türkiye kupasi alip uefa ya gidiyosan başarilisin bu kulüpte devam ederisn yok avrupa ya gidemiyosan başarizsin ceker gidersin bu daumun icin geceerli artik başarisizlikta şapkasini önüne koyup gitmeyi bilen hoca ve yöneticiler yönetmeli bu kulübü
    • bizonun_sevdigi  
    15 Kasım 2013 | 12:35
    -17
    Kuştepe,
    Ertuğrul madem sercanı volkanı yedi, bu adamlar neden gittiği takımlarda da dikiş tutturamadı?
    neden İbrahim yazıcı dönemindeki diğer hocalar samet Aybaba-güvenç kurtar- hikmet karaman Ertuğrul kadar başarılı olamadı?
    geçtiğimiz senelerde biz 5'inci, Eskişehir 10'uncuyken bu sene durum neden tersine döndü?
    Ertuğrul dan önce ve ertuğruldan sonra (bu sene) daha iyi mi transferler yapıldı?

    Bu takıma son yıllarda iki hoca gelmiştir. biri nejat biyediç diğeri Ertuğrul sağlam... Ertuğrul hocayla ilerleyen yıllarda yine yollarımız kesişecek. biz de tekrar onu görmek isteriz. haksız ve yıkıcı eleştiriler yapıp durmayın.
    • oğuz  
    15 Kasım 2013 | 10:47
    16
    Volkan ve Ozan seneye bu takımdaki şampiyonluk ruhunu geri getirecek ve yine ligde eseceğiz inanıyoruz sizlere...
    • Bursalı Osman  
    15 Kasım 2013 | 10:43
    35
    Kuş avcısı bizde seni özledik takımın
    sana ihtiyacı var Allah yardımcın olsun
    • kuştepe  
    15 Kasım 2013 | 10:43
    23
    Bu ertuğrul egosu takımın anasını.. .hep kendi başrolde olmak istedi. abuk zubuk transferler yedi bitirdi bizi. kazandiği aylık gelir 400 bin tl cabası. Bursa ovasında deveci armutu tarlaları bile almış .bi kac yıl daha dursa Bursayı satın alcaktı.şükürler olsun gittiğine

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR