KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Formanın yüzünü unuttular

03 Ekim 2012 | 07:31

2 yorum

5055 okunma

Hakan Aslantaş, Ferhat Kiraz ve Petteri Forsell formanın yüzünü unuttular.

Ligde istediği sonuçları alamayan Bursaspor’da bazı futbolcular yedek kulübesi ve tribüne adeta hapsoldu.
 
Finlandiya’nın IFK Mariehamn takımından transfer edilen Petteri Forsell, şuana kadar ligde yeşil beyazlı formayı giyme başarısı gösteremedi.
 
Genç futbolcu sadece Twente ile oynanan Avrupa Ligi ilk maçında 22 dakika görev yapmıştı. Forsell, son oynanan Gaziantepspor maçını tribünden takip etti.
 
FERHAT DA TRİBÜNDE
 
Orta alanda Alfred N’Diaye, Fernando Belluschi, Musa Çağıran ve Murat Yıldırım’la yarışan genç futbolcunun ne zaman istenilen düzeye ulaşacağı tam bir merak konusu. Yeşil beyazlı takımın sezon başında Boluspor’dan transfer ettiği Ferhat Kiraz’da ortadan kayboldu. Sezon başında birkaç maçta görev yapan ve 18 kişilik kadroya giren Ferhat, artık maçları tribünden takip ediyor.
 
HAKAN FORMA BULAMIYOR
 
Hem sağ hem de sol kanatta görev yapabilen, forma giydiği maçlarda ise hırsı ve azmiyle sınıfı geçen Hakan Aslantaş’da son haftalarda yedek kulübesinden çıkamıyor. Ligin ilk haftasındaki Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kartla formasını kaptıran tecrübeli futbolcu teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan kalan haftalar için forma bekliyor. 

 Olay Gazetesi

    • Kestelspor  
    03 Ekim 2012 | 13:44
    Bence hakan hırslı mücadele eden bir futbolcu . Ferhatda twente maçıın son dakikasınada gördüğk açtığı ortayı .. Yinede Türkiye kupası maçlarda şans verilmedi .
    • BUCALI  
    03 Ekim 2012 | 08:04
    forsell den hiç umudum yok ya,bangura desen oda aynı.adamlar bizde futbolu öğrenmeye gelmiş

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR