KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Filenin Timsahları sezona hazır

23 Ekim 2015 | 15:24

1 yorum

8234 okunma

2015-2016 Türkiye Bayanlar 3.Lig sezonuna pazar günü saat:15:00'da Ankara Karşıyaka maçıyla başlayacak olan Filenin Timsahları hazırlıklarını sürdürüyor.

Nilüfer Belediyespor Tesisleri'nde son çalışmasını gerçekleştiren takımımızda Zümra'nın dışında sakat oyuncumuz bulunmuyor.

Başantrenörümüz Emin İmen yaptığı açıklamada ligin genç ekiplerinden birisiyle deplasmanda oynayacaklarını ve galibiyetle sezona başlamak istediklerini dile getirdi.

İmen bu sezon yeni bir yapılanm içerisinde olduklarını belirterek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Yeni katılan arkadaşlarımız var. Geçen yıllara göre daha güçlendiğimizi düşünüyorum. Zümra'nın biraz dizinde problem var. Onun dışında bir sıkıntımız yok. İyi bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Yeni sezona da hazırız. Bu hafta Ankara Karşıyaka maçıyla sezona başlıyoruz. İzmir Karşıyaka Kulübü'nün altyapısı Ankara Karşıyaka. Ligin genç ekiplerinden bir tanesi. Amacımız deplasmanda olsa galibiyetle başlayıp bu sezon hedeflediğimiz 2.lige çıkabilmek" dedi.

Tecrübeli oyuncularımızdan ve takım kaptanımız Bahar Ekinci yaptığı açıklamada ise "Yeni arkadaşlıklar var ve ilk maçımız. Bizim için çok önemli. Çünkü ilk defa birlikte oynuyoruz. Geç katılan arkadaşlarımız var. Lige hazırız. Takımımız çok iyi çalışıyor ve kendimize güveniyoruz. Galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum" dedi.

Voleybol takımımız sezonun ilk maçını 25 Ekim 2015 Pazar günü saat:15:00'da Ankara Beştepe Spor Salonu'nda Karşıyaka ile oynayacak.

 Bursaspor.org.tr

    • Bursabursa  
    24 Ekim 2015 | 18:52
    Başarılar diliyoruz filenin timsahlari

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR