KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ferdinand mutlu!

19 Nisan 2013 | 09:17

2 yorum

5886 okunma

Bulduğu forma şansını iyi değerlendirdiğini belirten İngiliz stoper 'Daha önce oynamadığım takdirde Bursaspor'da durmamın bir anlamı olmadığını söylemiştim. Artık forma giyiyorum. Sezon sonunda tekrar görüşeceğiz' diye konuştu.

Mağlubiyetle sonuçlanan Kasımpaşaspor maçından sonra Serdar Aziz'den formayı kapan ve görev yaptığı iki maçtır başarılı bir performans gösteren Anton Ferdinand, Olay Spor'a samimi açıklamalar yaptı. Kendini gösterme fırsatı bulduğu için mutlu olduğunu belirten İngiliz oyuncu "Benim buraya gelme amacım oynamaktı. Son haftalarda bu şansı yakaladım. Kendimi hem şehre hem de takıma kanıtlama fırsatı buldum. Takım da gayet iyi gidiyor. Benden mutlusu yok bu sıralar" dedi.

HOCA İLE ARAMIZ İYİ

Transferi konusunda sezon sonunda görüşmeler yapacaklarını ifade eden Ferdinand "Daha önce oynamadığım takdirde Bursaspor'da durmamın bir anlamı olmadığını söylemiştim. Artık forma giyiyorum. Sezon sonunda tekrar görüşeceğiz. Oynadığım ve Bursa'da bulunduğum için çok mutluyum" diye konuştu. Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın kendisine güvendiğini belirten tecrübeli stoper "Hocamız bana inandı ve şans verdi. Aramız zaten çok iyi. Bana olan güvenini boşa çıkarmamak istiyorum" şeklinde konuştu.

ZORLU RAKİP AMA

Pazar günü oynayacaklarını MP Antalyaspor maçı hakkında da konuşan Ferdinand şunları söyledi: "Üst üste aldığımız iki galibiyet hem takıma hem şehre bir hava getirdi. İnanıyorum ki kalan maçları da kazanarak Avrupa'ya gideceğiz. MP Antalyaspor zorlu bir rakip. Önemli bir maç olacak. Ancak bizde kilidi açacak çok isim var. Batalla, Pinto, Tuncay her takıma bela olacak cinsten. Kazanıp yolumuze devam etmek istiyoruz."

 Olay Gazetesi

    • ismail kurtt  
    21 Nisan 2013 | 11:08
    Oyna ferdi oyna. Kosmana hastayim :)
    • Ivan Ergic  
    19 Nisan 2013 | 12:34
    13
    KARA BOĞA FERDİ

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR