KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Fener maçı hazırlıkları sürüyor

30 Ekim 2013 | 17:08

2 yorum

6132 okunma

A Takımımız, öğle saatlerinde Özlüce Tesislerimizde yaptığı antrenman ile cumartesi günü karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

İki saat süren antrenmana sakatlığı bulunan Okan Deniz, U17 Milli Takımı'nda bulunan Erturğul Ersoy ile gribal enfeksiyon geçiren Stanislav Sestak katılmadı.

Teknik Direktörümüz Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenman topla yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Ardından hücum çalışması yapan takımımız çalışmasını sürdürdü.

Bu arada, antrenman öncesi tesislere gelen bir grup taraftar, orta saha oyuncumuz Şamil Çinaz'a çiçek verdi. Taraftarlarımız, Bursaspor forması altında başarılar diledikleri Şamil'e güvendiklerini belirttiler. Şamil Çinaz'da taraftarlara, kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek Bursaspor forması için elinden gelen gayreti gösterdiğini, bundan sonra da göstereceğini dile getirdi.

 Bursaspor.org.tr

    • Çetin CAN  
    30 Ekim 2013 | 20:44
    Belki şamil'e maç içinde en çok küfür edenlerden biri benimdir ama onu tribune çağırdığımızda veya top ayağına geldiğinde ıslıklamak çok yalnış haraket çünkü maç başında oyuncuyu kaybedersek 10kişi oynarız o yüzden maç öncesi ve içinde tepki çok yalnış. .
    • cem  
    30 Ekim 2013 | 17:13
    18
    Şamil'e destek çıkmak Bursaspor'un çıkarınadır. Eğer beklenen, sezon sonuna kadar gerçekleşmez ise gereken karşılıklı yapılır.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR