KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi'nin temeli atıldı

VİDEO

03 Temmuz 2012 | 18:50

5 yorum

7189 okunma

Bursa'da yaptırılan Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi'nin temeli, törenle atıldı.

Bursa'da, Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi'nin temeli, törenle atıldı.

Adalet Mahallesi'nde yaptırılan tesisin temel atma törenine, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Bursasporlu yöneticiler ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'da 4 sezonu geride bıraktığını, 5. sezonun hazırlıklarına başladıklarını belirterek, bu sürenin Türkiye'de bir teknik direktör olarak oldukça iyi olduğunu söyledi.

Bursa'nın çok önemli bir futbol ve spor kenti olduğunu vurgulayan Sağlam, ''Bursa'da olmak, Bursaspor'da görev yapmak benim için büyük bir mutluluk, onur ve gurur. Bursaspor 2 sezon önce Türk futbolunda çok önemli bir başarıya imza atıp şampiyonluğa ulaştı. Aynı sene fair-play liginde de şampiyon oldu. Bu da başarı ile fair-play ruhunun bir arada yapılabileceğinin en önemli göstergesi'' dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da belediye olarak tarihi yapıların onarımı, kentin yeniden ''yeşil Bursa'' hüviyetine kavuşması adına ağaçlandırma ve altyapı çalışmalarının yanı sıra gençlerin spor yapabilmesi adına her semte bir spor kompleksi kazandırılması konusunda önemli projeler geliştirdiklerini söyledi.

Tesislere Bursaspor'a önemli başarılar kazandıran Ertuğrul Sağlam'ın adını vermeyi uygun bulduklarını dile getiren Dündar, ''Bu tesislerde de çok önemli sporcuların yetişeceğine inanıyorum. Biz gençlerimizin spor yapmasını istiyoruz. O nedenle her semte bir spor kompleksi kazandırılması konusunda önemli çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Sağlam ve Dündar'a ''Tenis Sporcu Lisans Belgesi'' verdi. Sağlam da Şahin ve Dündar'a tanıtımı dün akşam yapılan Bursaspor formalarından hediye etti.

Sağlam, Dündar ve Şahin temele ilk harcı dökecek butona birlikte basarken, daha sonra tesisin kazasız belasız bir şekilde tamamlanması için kurban kesildi.

 

    • Onur  
    04 Temmuz 2012 | 16:12
    Hocam transfer yapın temel atma sırası değil şimdi....
    • sercan  
    04 Temmuz 2012 | 01:31
    ben en çok hocamizin boydan heykelini yapilmasini istemiştim
    • antalya korkuteli  
    04 Temmuz 2012 | 01:07
    Tek Bursa degil tüm Türkiye seninle gurur duyuyor hocam. . .
    • Utkan Baştürk  
    04 Temmuz 2012 | 00:15
    ADAM GİBİ ADAM!
    • bursabursa  
    03 Temmuz 2012 | 23:07
    her yeni tesis Bursamıza yeni yıldızlar kazandırır.hayırlı olsun,katkıda bulunanlara teşekkürler

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR