KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Erhan Tamiş'in ismi Vakıfköy'de yaşayacak

05 Nisan 2016 | 18:15

2 yorum

8369 okunma

Geçtiğimiz günlerde Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde U15 Ligi müsabakası sırasında geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata gözlerini yuman Bursaspor TV çalışanlarından merhum Erhan Tamiş'in ismi yaşatılacak.

Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar ile Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerimizde bulunan 2 nolu sahamızın ismi, "Erhan Tamiş Futbol Sahası" oldu.

Başkanımız Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerimiz, Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerimize gelerek Erhan Tamiş Futbol Sahası'nın önünde dualar ederek Erhan Tamiş'i andı.

Başkanımız Ali Ay yaptığı açıklamada, "Biliyorsunuz çocuklarımızın Erhan ağabeyi, senelerden beri Bursaspor TV'de altyapı maçları anlatan Erhan Tamiş kardeşimiz bu sahada hakkın rahmetine kavuştu. Yönetim Kurulu olarak onun ismini ebediyen yaşatmaya karar verdik. Bu sahaya da onun ismini verdik. Bursaspor var olduğu müddetçe onun ismi bu sahada kalacak. Bizde görevimizi bu şekilde tamamlamış olduk. Allah'tan kendisine bir kez daha rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileyerek dualarımızı ediyoruz" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • antibizans  
    06 Nisan 2016 | 10:10
    bilvesile Allah rahmet eylesin
    • TÜRK  
    05 Nisan 2016 | 20:29
    Helal olsun sana başkanım.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR