KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"En iyi oynadığımız maçlardan biriydi"

23 Aralık 2018 | 20:10

4 yorum

7052 okunma

Teknik Direktörümüz Samet Aybaba 1-1 biten karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Aybaba şunları söyledi: "En iyi oynadığımız maçlardan biriydi. Çok mücadele ettik rakibe pozisyon vermedik. Anlık hatalar zincirinden gol yedik. Rakip 5 pas yaptı müdahale edemedik. Futbol bu şans faktörü var. Neyi ne kadar doğru yaparsanız yapın oyunun dönmesi lazım. Bize geldi ama biz dönemedik. Oyuncularım çok mücadele ediyor, çok koşuyor, çok istiyorlar. Küçük küçük eksiklikler var. Anlık yapmamız gereken bazı şeyler var, yapamıyoruz. Ben bu kadronun yaptığı işlerden memnunun, performanslardan memnunum ama puan sıralamasından memnun değilim. 4-5 maçı kazanmış olsaydık ilk 5 takım arasında olurduk. Ama futbol bu. Bazı eksikliklerimizi geliştireceğiz, transfer ile ilgili çalışma yapacağız. Lig ikincisini yenip keyifli bir devre arası geçirmeyi isterdik. İkinci yarıya daha iyi hazırlanıp lige devam edeceğiz."

"Performansını iyi bulmadım"

Samet Hoca, VAR ile ilgili yorumunun sorulması üzerine, "VAR ile ilgili yorum yapmıyoruz artık, kim ne yapıyor ne ediyor bilmiyoruz. Kamuoyu bunları tartışıyor zaten. Hakem arkadaşımız oyunu etkiledi bence. Oyunun belli bölümlerinde öne gitmemizi, daha hızlı oynamamızı, oynamak isteyen takımın daha çok desteklenmesi gerektiği hakemliğin gerektirdiği düşünceyi saha yansıtmadı. O arkadaşın performansını iyi bulmadım" yanıtını verdi.

 Bursaspor.org.tr

    • vedatakce  
    25 Aralık 2018 | 14:13
    Hocam valla sen geldikten sonra takımın şekli şemalı değişti. "yaver vera" arkaşımızın dediği gibi illa her maç yeneceğiz diye bir kayde yok. Takiki penaltı gol olsaydı çok daha iyi olacaktı. Ama penaltı tatafında da hoca çok tecrübesiz kişilere attırmayın. Hocam oynattığın takımdan ben bir Bursasporlu taraftar olarak çok memnunum. Hem gençler var, hemde öyle bir şey ki takımın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Standar Bursaspor kalıbından çıktı takım ortadan aralardan falan her yerden çok ciddi ataklarımız oluyor artık. Yeni kurulan kadroya rağmen hocam gerçekten çok başarılı bir teknik adamsınız. Ben bile şahsen kemdim siz gelmeden Samet Hocayla olmaz dedim ama yanılmışım. Başarılarınızın devamını Bursasporumuz'la dilerim hocam. Saygılar.
    • Robinho  
    25 Aralık 2018 | 02:07
    Robinho gelsin ne yapıp edip alın
    • yaver vera  
    24 Aralık 2018 | 13:46
    valla maçtan çok zevk aldım.illede yeneceğiz diye bişey yok. verilmeyen penaltı var verilmeyen gol var kırmızı kart var.penaltı kaçırması var.var oğlu var.çok zevkli bir maçtı
    • ALİVELİİ  
    24 Aralık 2018 | 10:36
    -4
    lima geç girdi hoca. yine yaktın bizi. aytaç 2 gol kaçırdı belli ki gününde değildi ne diye penaltı attırırsın hiç maç okumayı bilmiyon seni de hoca diye başımızda tutuyoz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR