KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Emmanuel Adebayor önerildi

26 Mart 2015 | 09:39

15 yorum

10405 okunma

Gelecek sezon Timsah Arena'ya yıldız bir oyuncu getirmeyi planlayan Bursaspor'da 30 Haziran 2015'te sözleşmesi sona erecek Emmanuel Adebayor ismi gündeme geldi. En kısa zamanda Togolu oyuncu ile maaş pazarlığına başlanması bekleniyor.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Gelecek sezon Timsah Arena'da sahaya çıkacak olan Yeşil Beyazlılar, birçok menajerin de harekete geçmesine sebep oldu. Bursaspor'a son olarak İngiltere'nin Tottenham takımında forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Emmanuel Adebayor önerildi. Adebayor daha önce Real Madrid, Manchester City ve Arsenal gibi önemli takımlarda da oynamıştı.

ÖNCELİK FERNANDAO

An itibariyle transfer görüşmesi yapma hakkına sahip olan Adebayor ile ilgili şu ana kadar herhangi bir gelişme yaşanmamasının sebebi ise Fernandao. Brezilyalı futbolcunun satın alma opsiyonunun Bursaspor'da bulunması ve oyuncunun şehir ile kulübe uyum sağlaması, önceliğin Fernandao'da olmasına sebep oluyor.

Adebayor ile Fernandao'nun sevinçleri bile birbirine benziyor...

METZ KEŞFETTİ

Togo ligi takımlarından Sporting Club de Lome'd forması giyerken 15 yaşında Fransız ekibi Metz tarafından keşfedilen Adebayor, ardından sırasıyla Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid (K) ve Tottenham takımlarında forma giydi. 31 yaşındaki futbolcu Togo milli takımında 52 kez oynarken 27 gol attı.

MİLLİ TAKIMI BIRAKTI

Togo futbol tarihinin en başarılı oyuncusu olarak gösterilen Emmanuel Adebayor, 2010'da Angola'da gerçekleşen Afrika Uluslar Kupası öncesinde yaşanan olayın ardından milli takımı bırakmıştı. Togo Milli Takımı'nı taşıyan otobüse Angola'daki ayrılıkçı gerilla örgütü FLEC tarafından gerçekleştirilen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği saldırı düzenlenmişti.

 Hakimiyet Gazetesi

    • tek9  
    29 Mart 2015 | 19:55
    -1
    :D beyler neyi tartısıyosunuz ya . ronaldinho , adebayor deniliyor . rüya gibi birşey . keşke olsa . ne kadar forma satar ne kadar seyirci ceker tribüne biliyomusunuz ? yeni stadla birlikte Bursa da taraftar kitlesi de artar bu gibi futbolculardan en az bir tanesi bu sayıyı arttırır
    • kahpebizans  
    27 Mart 2015 | 21:18
    Yerli fotomac hakimiyet. tum haberleri rating odakli yalan asparagas
    • okanbursa  
    27 Mart 2015 | 20:44
    yeni statla birlikte yıldız futbolcu almamız şart.klubun marka degeri arttırılmalı..bu tip marka futbolcular sayesinde reklamımız olur..
    • smulukovski  
    27 Mart 2015 | 18:24
    bence bazı taraftarlar local çevreden çıkmak istemiyor ronaldinho vb gibi oyuncular gelecekte yetişen nesilin Bursaspor taraftarı olmasını sağlayacaktır. ronaldinho işe yaramayacak gibi konusuluyo adebayor un oynamama gibi bir ihtimali ne kadar var.
    • ramazan kirkor  
    27 Mart 2015 | 16:49
    fernandao ile bu adam kıyaslanmaz derken zaten asparasas haberlere inandığınızı kanıtlıyor taraftarımız.aldık da kıyaslaması kaldı. Bursaspor elde patlayan transferleri zaten saçmasapan asparagas haberler üreten menajer bile olmayan ve maaş alan meçhul kişiler yüzünden yapmadı mı?işler kötüyse balon haberler yaptırıyorlar ve taraftar gaza gelip büyük başkan moduna giriyor. arkadaşım miller gibi adam da geldi ne oldu 5 gol attı ancak. randımana bakacaksın sadece sivas maçına değil. düşüşlere rağmen attığı gol sayısı ortada fernandaonun!gol krallığında zirveye oynuyor.yetenekli adamları katalım ama nasıl gerçeklerimizi bilelim şov yapmayalım. gelirimiz otursun. sonra gerisi gelir.her habere kanmayun ayrıca!
    • alp  
    27 Mart 2015 | 16:42
    fernandao ile bu adam kıyaslanmaz. Gerçek şuki patlayan bütün trasferlerde hep öneri üzerine yapıldı.
    • ramazan kirkor  
    27 Mart 2015 | 15:44
    adebayoru ya da ronaldinhoyu tartışma meselesi değil işler kötü giderken ya da seçim öncesi ortaya karışık asparagas haber üretme girişimlerinin mide bulandırması meselesi!

    senin borçların var uefaya katılamayacaksın haketsen bile timsah arena dışında hiçbir umudun yok proje üretme konusunda sıfırsın!zaman zaman oyuncuların maaşları problem oluyorken ne demeye ucuz şov transfer haberlerine yeltenip seviyeyi düşürürsün ey Bursa yönetimi!menajer bile olmayan kişiler sanki yıldız transfer bitiriyorum moduna girip utanmadan konuşuyorlar tvde.ronaldinhunun oynadığı meksika takımını bilen var mı?demek ki büyümek için başka şeylere ihtiyaç var mesela gerçekle yüzleşmek gibi!zaten alamayacağınız adamlar olduğu belliyken şov yapmayın. bjk elimizden kerim frei denen çömezi bile kapmıştı o bjk ronaldinhoyu alamadı pahalı diye biz alacağız yersen!

    şahsen ben başkan olsam proje üretirim ve hayata geçiririm. bunun dışında illa adam alacaksan az öz satılabilecek adamlar alırım. yaş takıntım yok ama kulübün gerçekleri var.forma satışı için daha ucuz ve mantıklı batalla transferi yeter de artar bile.fernandao malum üçüzler peşindeyken uyum sağlamışken tarihten silinmiş adebayordan bana ne?ve önce eldeki şamil bekir troure tarzı adamlardan kurtulalım.yabancı sınırlaması da kalktığından atletico madrid gibi çok can yakacak kadro kurabiliriz.hem de çok maliyet olmadan.
    • smulukovski  
    27 Mart 2015 | 10:34
    adebayor u bile tartşıyoruz.
    • Alekey  
    27 Mart 2015 | 09:15
    Bizde Zaten onu vurgulamaya çalıştık. Kaliteli Çalışkan oyuncu aynı zamanda başarıya aç futbolcu'dur. Sen sadece Bursanın ya da Süper Lig'de oynayan takımların altyapılarıyla sınırlı kalırsan zaten bişey bulamazsın. Yabancı transfer olacaksa, Avrupa Kulüplerinin de alt yapılarını çalışmana dahil et, Emenike'nin ilk geldiği zamanki hali, Niasse ya da Bruma gibi adamları kap. Biz Bursanın altyapısından da haberdarız ve kötü örneklerin yanı sıra iyi örneklerini de görüyoruz.
    • chuck  
    26 Mart 2015 | 17:01
    abi şu olaya ayar oluyorum, altyapıdan, altyapıdan bihaber olan arkadaşlar gelip buraya olay yıldızlarda değil altyapıda diyor. evet olay yıldızlarda değil, ama olay altyapıda da kesinlikle değil. ülke olarak yılda kaç tane spor ahlakı olan, çalışkan, hırslı futbolcu yetiştiriyoruz. yılda kaç tane altyapıdan futbolcu çıkarıyoruz? eren albayrak'ı, batuhan altuntaş'ı, sercan'ı hatırlayın.. avrupaya gideceklerdi, yıldız olacaklardı. e ne oldu? aydın, batuhan karadeniz ve nicesi.. hep aynı son. adamlar futbol oynamadan futboldan prim yapmaya başladılar. arabalar, gece kulüpleri, ortamlar.. zaten Türkiye'de disiplin diye bir şey yok. çalışmayı seven futbolcu yok. uzun lafın kısası, altyapıdan hiçbir cacık çıkmaz kardeşim. senelerdir çıkmadı, çıkmayacak da. ülkedeki bazı şeyler kökten değişmedikçe hiçbir şey gelişmeyecek. olay ne yaşı geçmiş yıldızlarda ne de altyapıda.. olay kaliteli futbolcuda, çalışkan futbolcuda..
    • tmrygt16  
    26 Mart 2015 | 15:41
    adebayor kalitesi tartışılmaz bir adam,fernandao'dan da iyi,ama şöyle bir gerçek var..gelecek forvet fernandaoya bağlı ise bir an önce bonservisini alın fernandaonun..sonra fernandao olmaz,adebayor gider baska takıma imza atar..son gün gönül alma transferlerine kalmayalım..her zaman geç kalıyoruz transfer döneminde..ama timsah arenada Bataja olmalı,kesinlikle..bataja,ronaldinho bir de fernandaonun alternatifi yerli bir forvet gerekli..ama stopere de anton ferdinand yıldız değildi ama onun kıvamında güzel adamlar bulmalıyız..biz çok sabrettik yeniden ayağa kalkmak için madem seneye timsah arenadayız..artık herşey güzel olmalı..
    • Alekey  
    26 Mart 2015 | 14:52
    11
    İyide Yıldız Transfer Kim istiyor Allah Aşkına? Frey ve Taiwo Yıldız Değiller miydi? Özellikle Frey Son dönem Kalecilerde hala daha Top 10'da . Bize geldi şimdi 3.Kaleci adam. Timsah Arenaya taraftarı çekmenin yolu bu olsaydı, biz her maç Freyi görmeye giderdik.

    En iyi transfer ALTYAPIDIR. Dünya çapında Genç ve Yıldız adayı oyuncular bakılsın. Türk'de olsa yabancı da olsa bize Başarıya Aç Gençler lazım.. Ederini bulunca da Güzel Fiyatlara satılıp Gelir elde edilmeli. Elde patlayacak adam lazım değil bize..
    • cinaralti16  
    26 Mart 2015 | 12:06
    az once gereken cevabi Suat Pacaci verdi bu utanmazlara
    sana soyluyorum kizim sen anla gelinim dedi.
    • murat saçan  
    26 Mart 2015 | 10:44
    14
    Bursa HAKİMİYET GAZETESİNDEN TİKSİNİYORUM UTANIYORUM
    BU KADAR Bursaspor DÜŞMANI OLUNMAZ
    HER HABERİ KÖTÜMSEME
    HER HABERİ YALAN YANLIŞ
    HER HABERİ YÖNETİME AĞIR DARBE!
    BENCE ÖNCELİKLE HAKİMİYET ALMA ALDIRMA DEMELİYİZ!
    • gerçek bursalı  
    26 Mart 2015 | 10:33
    Adebayor diye okunur. ŞAMİL ÇİNAZ GİBİ BİRİ TRANSFER EDİLİR. Bursaspor taraftarını kandırmaktan vazgeçin.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR