KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Efsane Çubuklu formamızla sahadayız

29 Nisan 2016 | 11:40

3 yorum

5958 okunma

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 31. haftasında bugün saat:20:00'da evimizde oynayacağımız Galatasaray maçımızın eşgüdüm toplantısı Timsah Arena'da yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Nihat Doker, Ali Temiz ve Bülent Fil'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya kulübümüz temsilen Genel Müdürümüz Erhan Başoğlu katıldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda takımımızın müsabakaya "Efsane Çubuklu" forma, beyaz şortuyla, konuk takım Galatasaray ise sarı- kırmızı parçalı formasıyla sahada olacak.

Stadyumun kapıları seyirci girişine saat 18:00'da açılacak. Maç saatinde Bursa'da havanın açık ve sıcaklığın 19 C olması bekleniyor.

Fırat Aydınus'un yöneteceği karşılaşma, saat 20:00'da başlayacak. Mücadele Lig TV ve www.bursaspor.org.tr (yazılı) canlı olarak yayınlanacak.

EFSANE ÇUBUKLU FORMA SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 Bursaspor.org.tr

    • serdal  
    29 Nisan 2016 | 17:09
    Maça ekonomik durumu iyi olmayan birini sokabilirim.
    Kombinem var maça gelemiyecegim birine giriş hakkımı aktarabilirim.
    İletişim bilgisi yada passolig kart No yazın
    • BayBursaspor  
    29 Nisan 2016 | 16:04
    Bu sene hep üzdünüz bu gece sevindirin lan affettirin kendiniziii !
    • antibizans  
    29 Nisan 2016 | 15:49
    inşallah gençlerimizi izleriz,tabii ki onların bir hedefi olur;A takımında yer almayı hakettiğini kanıtlamak.hatırlarsanız Enes Ünal gs maçında -Batalla'nın pasıyla-ilk süper lig golünü atmış ve yükselişi başlamıştı.tarihin tekerrürünü bu maçta Kubilay Kanatsızkuş'tan bekliyorum bileğine kuvvet evlat

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR