KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Efsane Çubuklu formamızla sahadayız

11 Aralık 2015 | 10:40

13 yorum

7152 okunma

Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında bugün saat:19:00'da oynayacağımız Osmanlıspor maçımızın eşgüdüm toplantısı Bursa Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Kerem Fahri Baykalmış, Selim Arıcı ve İbrahim Tan başkanlığında gerçekleşen toplantıya kulübümüzü temsilen Genel Müdür Yardımcımız Erhan Başoğlu katıldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda takımımızın müsabakaya "Efsane Çubuklu" forma, beyaz şortuyla, kalecimizin ise mavi formasıyla çıkması kararlaştırıldı. Misafir takım Osmanlıspor ise mor forması ile sahada olacak.

PFDK'nın vermiş olduğu ceza nedeniyle Beşiktaş maçında Kapalı Kale Arkası ve Maraton tribünlerde bulunan taraftarlarımız bu mücadelede tribünde yer alamayacaklar. Bursa Atatürk Stadyumu kapıları seyirci girişine saat 17.00'da açılacak. Maç saatinde Bursa'da hava bulutlu ve sıcaklık yaklaşık 8 C.

Halis Özkahya'nın yöneteceği karşılaşma, saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Lig TV ve www.bursaspor.org.tr (yazılı) canlı olarak yayınlanacak.

 Bursaspor.org.tr

    • arnvt  
    11 Aralık 2015 | 20:55
    senin hırsların yüzünden şampiyon takımımızı ateşe attın yaaa...defol git Recep Bölükbaşı
    • tankut  
    11 Aralık 2015 | 18:06
    aslında bu maçta şöyle gıcık bir durum var.olası bir galibiyette fırıldak başkan ve yetersiz mazlum ersel saçmasan bir dandik takımı iç sahada yendik diye ileriki haftalar daha başımızda duracaklar.destek sabır ayağına daha da beter olacağız.tabii ki yenelim de öyle bir durumdayız ki Bursasporu yönetenler teknik idari sportif alayı yetersiz ve öylesine adamlar.geleceğimiz ipoetek altında olacak ki zaten de öyle.sonuç ne olursa olsun kesin gitmeliler.yoksa suç taraftarındır açık ve net.çünkü iki kez seçilmiş bir pinokyodan bahsediyoruz.ve yalanı ortaya çıkmasına rağmen o koltukta.
    • Gerçek bursalı  
    11 Aralık 2015 | 16:57
    Eğer bu maçı kaybedip tepki vermicekse taraftar hiç Bölükbaşı'na kızmayalım. Adam s...... yoğurt yedirir bize hep böyle. Teksas - maraton - ve diğer gruplar bu akşam isyan çıkarmamız lazım
    • Alfa TEKSAS  
    11 Aralık 2015 | 16:08
    Sonuç ne olursa olsun bölükbaşı istifa , onu bir şey sanan yönetim kurulu üyeleri istifa .

    Maç dolayısıyla biraraya gelecek kongre üyeleri imza toplama kampanyasına başlamalılar . Madem ki bunlar kongre ile gideceklermiş , olağanüstü kongrede kendilerini test etsinler .
    • Erdi1963  
    11 Aralık 2015 | 16:06
    adam gibi oynayın ulan !
    • ms  
    11 Aralık 2015 | 15:20
    çubuklu forma ile çıksan ne yazar..içindeki adamlar futbolcu olmayınca..bu kadar gereksiz 17 tane transfer yap..birde üstüne sahaya çıkaracak adam bulma...bunlarda ruh yok..kazanma ruh işidir..yoksa sahaya çık 90 dakika yürü, LAY LAY LOM..sonra kazanamıyoruz..adamlara bu işin RUH İŞİ OLDUĞUNU NASIL ANLATACAĞIZ..17 TANE YABANCI ADAM bu adamlara nasıl tercüme yapacağız..savaşın, ruhunuzu ortaya koyun..ŞU cucakı, saçlarını JÖLELEYİP SAHAYA ÇIKIYORYA ADAMIN UMURUNDAMI..NASIL OLSA PARASINI ALIYOR..ADAM TATİLE GELMİŞ HAVASINDA..yenilsek ne olur..yensek ne olur..adam ARTİS.
    • tarık  
    11 Aralık 2015 | 14:57
    orta sahasında musa çağıran kazması olan osmanlısporu da yenemiyorsan kapa kulübü git diyeceğim ama zeki yavru gibi kalasa bile gol attırdık biz o derece üretim kabızlığı var.bir yorum okumuştum adam demiş alt yapıdaki mesut ünalı yediler falan ulan açıklamasını okudun mu mesutun adam itiraf etmişti neredeyse al gülüm ver gülüm seçme yaptığını böyle adamları tabii göndereceksin bu sene alt yapıyı neden kullanamıyoruz?demek ki neymiş işi bilene emanet edecekmişsin.ne bölükbaşı ne ersel kurtaramaz Bursayı.hep oradaydılar izlemekten başka ne yaptılar?

    çok geç olacak.şimdiden işi bilen erdemli kişiler sazı eline alsalar kurtarmak için umut olur ama herkes bölükbaşının daha da batırmasına zemin hazırlıyor.getirdiği sedat berisha makedonyada bile kadro yapamıyor.cueancayı sırf messi yedeği diye aldı.böyle popülist kafa.şimdi bu adama güven transferde ikinci umut bekle.hiçbir hoca gelmez bunlara.bütçe olarak zaten bir şey sunamaz.borç batağına batmışız.onca adam sattılar incelenme yapılmalı suçlular cezasını ödemeli.lacoste yalanı uydurdu gaz ve yalan ile başkan oldu takımı komple sattı resmen baştan çöp toplayarak Bursanın sonunu hazırladı.bence bu adamın hala o koltukta oturması taraftarın suçudur.yalan haber yaptırıp zaman kazanma peşinde.maaşı alsın biraz daha sonra oyuncu transferi yapıp son yolluğu yapsın amacı bu.reklamı da yapılıyor.gariban ersel zaten kuzu gibi ne deseler razı.

    neşteri vurmadıkça dibe daha da batacağız.
    • tarık  
    11 Aralık 2015 | 14:19
    resmi site haberi de anca çubuklu forma haberi oluyor.fizuli haberler sitesi.forma değil içindeki adamlar oynayacak onlarda da çap ve ruh yok.zaten şu maç kaybedilsin ne ersel kalır ne dadaşlar ne de peşkeşçi yönetim.adamlar uyumlu takımı korumak yerine üzerine iki üç takviye yapmak yerine üçer beşer sattılar takımı yerlerine sedat berisha stoch hosagi jorquera cueanca gibi döküntüleri topladılar.17 adet adam bir batalla etmez.takım küme düşecek hala aynı adamlardan transfer bekliyor bazı vandallar.ersel bekiri troureyi jorquerayı oynatıyor futbolun fsinden haberi yok Bursa çocuğu diye destek çıkılma modunda.ulan siz iyi misiniz?yeşil Bursayı çalıştıramayacak adamla bu cadı kazanı ligde nereye varırız sanıyorsunuz? ergenler ve futbol cahili amca ve dayılar sizin bölükbaşı sevdanız Bursalı takıntınız bakın ne hale koydu takımı bugün de ersel diye bık bık yapıyorsunuz ben gs maçını alsak bile ersel Bursanın hocası olamaz demiştim dediklerimin arkasındayım.ama çoğu geçmişte yazdıklarını unutup başka türlü yazmaya yeltendiler dün yazdıklarına sahip çıkamadılar.çünkü içleri boş dediklerinin.fikirler çürük.sonuç odaklı değil ayan beyan gerçek yorumlar yapanlar eksilere boğuluyor.karamsar değil gerçekçiyim ve pttye doğru gidiyoruz tüm tecrübe ve birikimimle söylüyorum bunu.popomun altındaki kanepe bile bu sözlerimi işitince hüzünleniyor ama ne yapim bu çakalların arasında bu yokoluşa tanık olmak zorundayız.taraftar da bitmiş.nerede o baliçli musisili ercümentli dönem bir de beğenmezdik çocukken başka zamanlardı o zamanlar tat vardı şimdi bozuk çürük ıskarta.
    • BERKANT  
    11 Aralık 2015 | 13:18
    -2
    Seko yaz numaranı
    • omerileri93  
    11 Aralık 2015 | 12:34
    sene başında 50 kere alınmasını söylediğim burda eksi yagmuruna tutulduğum torjeyi bugun izleyin eğer kadrodaysa...
    • mevlüt kırmacı  
    11 Aralık 2015 | 11:45
    biz bu osmanlısporu nasıl yenecez acaba, iki tane zenci santraforlari var tam bizim defansa ters gelen tipte. Kompakt futbol oynuyorlar, savunma zaafları vermezler kolay kolay. Bursaspor oyunu kontrollü sürdürmeli, yoksa kontralarla ciddi fırsatlar veririz.
    • BayBursaspor  
    11 Aralık 2015 | 11:29
    bu maçı alalım da şu karabulutlar azda olsa dağılsın yetti gayri kaç haftadır canımızın sıkıldığı bi nefes alalım lan
    • sseko34  
    11 Aralık 2015 | 11:17
    -2
    bilet transferi yapabilecek varmı acaba

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR