KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

E-Bileti tanımıyoruz!

17 Nisan 2014 | 10:51

37 yorum

14025 okunma

Yönetim Kurulumuz gündeme ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

1) İlker Meral'i ve onu bu hale getiren sistemi protesto ediyoruz.

2) Şiddeti önleme konusunda aktif rol almaktan vazgeçtik

3) e-bilet uygulamasını tanımıyoruz

Biz hem temiz bir kulüp hem de temiz bir şampiyonuz ve Türk futbolundaki kirliliğin halen devam ettiğini dün gece bir kez daha görmüş olmanın şaşkınlığını ve öfkesini yaşıyoruz.

Türkiye'de futbolu yönetenler artık şu tarihi yanılgının farkına varmalıdır;

Tribün, şiddetin meydana geldiği yerdir ama asla sebebi değildir... Şiddetin temelinde yatan gerçek, adaletin eşit dağıtılmamasıdır ve dün gece bu gerçek bir kez daha gözler önüne serilmiştir.

Sistem, şampiyonluğumuzu hazmedememiş ve şampiyon olduktan sonra sistematik bir şekilde kulübümüz ve takımımız, saha içinde veya dışında sayısız kez cezalandırılmıştır.

Yarı final rövanş maçını yöneten hakemin, final biletini bizim cebimizden alıp rakibe vermesinin acı ama gerçek tek izahı budur.

Bu durum artık bizim adımıza bardağı taşırmıştır.

Verilen haksız penaltı ve rakibimizi sahada ısrarla on bir kişi tutmak isteyen hakemin taraflı tutumu, maalesef şiddet karşıtı en sakin insanı bile çileden çıkarmaya yeter bir durumdur.

Bu sebeple, Bursaspor Kulübü olarak, bugüne dek sorumluluk içinde gerçekleştirdiğimiz bütün şiddet karşıtı çabalarımızı sonlandırıyor ve şiddetin önlenmesi hususunu, bu işin resmi sorumlusu olan federasyonun yürütmesini bekliyoruz.

Kamuoyuyla paylaşmak istediğimiz bir diğer önemli husus da e-bilet uygulamasıdır.

Bu uygulama bizim adımıza ölü doğmuş olmakla birlikte özellikle Bursaspor'un ötekileştirilmesine yönelik çabanın da somut bir parçasıdır.

E-bilet sürecini yönetenleri, yani Türkiye'deki şampiyon takım sayısını e-bilet uygulamasında tanıdıkları ayrıcalıklarla '4' olarak kabul ederek Bursaspor'un alın teriyle kazandığı şampiyonluğu 'yok' sayanları biz de 'yok' sayıyor ve e-bilet sisteminin bir parçası olmayı reddediyoruz.

Futbol Federasyonu başta olmak üzere, konunun sorumluları tarafımızdan defalarca uyarılmış ve defalarca müzakere edildiği halde bizim aleyhimize gerçekleşen hak kaybı ve gaspıyla ilgili uyarılarımız dikkate alınmamıştır.

Bursaspor Kulübüyle herhangi bir mutabakat sağlanmadığı halde, bizim kesinlikle onaylamadığımız bir gelir paylaşım modeliyle ve hatta bizim gerçek ve resmi logomuz olmayan bir logo ile 'passolig' satışlarına başlayan ve bu faaliyetiyle ticaret hukuku açısından da kusurlu eylemde bulunan kişi ve kurumlar karşısında, hakkımızı sonuna dek arayacağımızı ve stadımızda oynayacağımız karşılaşmalarda e-bilet uygulamasını tatbik etmeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.

BURSASPOR KULÜBÜ

 Bursaspor.org.tr

    • Death1963  
    19 Nisan 2014 | 23:30
    Erkan K. hiç inandırıcı değilsin her olaydan sonra küçük Emrahı oynamandan bıktık usandık bütün suçlu biziz tek masum sensin iyi niyetli olabilirsin dürüst olabilirsin (bunları divan kurulu gösterecek) amma arkadas sende 1.lig takımı yönetecek vizyon yok bunu anla artık kımseye sesin cıkmıyo Selim le ugrastıgının 1/3ü tüpçüyle ugras delikanlı diyelim Selime tekme atmaya calısacagına Tüpçüye tekme at Orhangazi den Stadın önüne sırtımızda tasıyalım her olaydan sonra acıklama yapıyorsun ama sadece Bursa yerel basın ve resmi sitede kalıyor İstanbula ulastıgı mechul bu acıklamaları neden cincon macından once yapmadın bu yıl ılk defamı ceza aldın passolıg mac bitiminden sonramı yayınlandı ilk defamı hakem hakkımızı yedı neden mactan once değilde mactan sonra baskan sana İNANMIYORUM
    • AMD  
    19 Nisan 2014 | 12:28
    4 takıma passolig de tanınan ayrıcalıklar nelerdir?Bunları bilen var mı?
    • teksaslııı  
    19 Nisan 2014 | 10:54
    bide kalkmış geçmiş olsun mesajı yayınlıyo orda mermi jop gaz yiyenlerin hepsi senin aynen misliyle iade ediyorum dediğin güzel cümleleri kuranlardı e.krstan defool artık kucaklarda çok kaldığın belli kongre zamanı geldi aynı seçim zamanı bi haller olan siyasetçiler gibi sanada bi haller oldu.. defool!
    • escobar  
    18 Nisan 2014 | 22:13
    Bu e-bilet konusunda bugün ilk kez uygulandı Erciyes-Trabzon maçında yalnızca 200 bilet satılmış...
    Türk futbolunu ne kadar vahim bir duruma sokuyorlar.

    Bu e-bilet konusunda tüm tribünler birleşip maçlara gitmeme protestosu gerçekleştirmeli. Gidenlerde en azından belli bir dakkada sırtını dönebilir veya stadı terkedebilir!
    • kurtbasan 33  
    18 Nisan 2014 | 21:51
    Renktaslar sizlerden korustan urunlerini boykota cagiriyorum
    • Yediyol  
    18 Nisan 2014 | 08:50
    He bu arada her sezon elimizden geldiğince storedan formasıydı yeni eşofmanıydı vb... alıp duruyoruz eğer ki boğazından geçtiyse o verdiğimiz paralar BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!!!! 22 BİN KOMBİNE DE G..... GİRSİN

    SANA KARŞI ACAYİP ACAYİP FANTAZİLERİM VAR ALLAH KORUSUN HACI KARŞILAŞMAYAK....
    • Yediyol  
    18 Nisan 2014 | 08:44
    Bunları bu şekilde açıkladın oldu bitti!!! ? hadi aramız ısınsın...

    Kutp buzulları dünyada ısınmaktan erir, senin bu taraftarla ısınmak için kıçını açıp götü kaşınan köpeklerin yaptığı gibi asfalta sürtsen, milyonları döksen kulüp için (!) ki sen kendin için milyon kazanmayı hedefleyen rant peşinde koşan bi insansın !!! mayıs ayındaki kongreye kadar olan zamanda hacca gidip mevlütte okutsan, 7 fakir doyursan ne bileyim başka ne saçmalık yapsan da senin selanı lig başladığında tarftar olarak okuduk ....

    Düşünüyorum ölmüş biri bunları nasıl yapar, kedi gibi 9 canlısın zaar, kedi demişken kedi bile yemeğini peşkeş çekmez yavrusundan hariç hiç bi hayvana sen ne federasyon kaldı ne belediye kaldı ne yanındakiler kaldı herkese herşeyi yaptın,,, bi kulübe bi taraftara sahip çıkamadın zaten bu iki önemli topluluğa sahip olamıyosan senin ben ta....

    Go home körüstan!!!!!
    • bursalıpala  
    18 Nisan 2014 | 01:15
    gelin gitti yak götüne kınayı bizde seni tanımıyoruz basiretsiz yönetim
    • Yesil Bursali  
    17 Nisan 2014 | 23:47
    -1
    Bal; ertugrul saglam hazira konmus biriydi. Taktiksel olarak hic bir bilgisi yoktur. Bu yönetim acizdir. Ibrahim baskan ertugrul saglama hic bir zaman ipleri teslim etmedi. Ipler rahmetli ersel hocanin elindeydi. Takimi Ertugrul Saglam degil, Samet aybabanin kurdugu kadro ve rahmetli ersel agabeyin iletisimi sampiyon yapti. Bak Bal; Bu hoca seneyede bizle kalsin, Yönetim degissin, Inan Bu takim herkezi, ama herkezi yener, sadece yönetimin bir an evvel uzaklastirilmasi gerekiyor! Buna inan!
    • bal  
    17 Nisan 2014 | 22:12
    "Ocak 2009’da Ertuğrul Sağlam’ın Bursa’ya ayak basmasıyla başlayan beşinci büyük hareketi de çok zor günler geçiriyor şu sıralarda. Üç buçuk yıla bir şampiyonluk, bir Şampiyonlar Ligi tecrübesi, bir üçüncülük, bir beşincilik, bir altıncılık, bir Türkiye Kupası finali, bir play-off zaferi sığdıran Sağlam’ın mirası artık tükenmiş gözüküyor. Bursa’nın 2009 ruhunu eski şampiyon oyuncuları kente getirerek aramak yerine Ertuğrul Sağlam’ın mantalitesini hatırlaması, analiz etmesi ve özümsemesi gerekiyor gibi geliyor bana."
    • iritimsah  
    17 Nisan 2014 | 21:04
    finale çıksaydık bu konu gündeme gelmeyip aynen uygulanacaktı, ama şimdi taraftar lehine bir olay yaratıp şirin görünme girişimi...yemezzz.... 1 yılda yediniz bitirdiniz kulübü, perişan ettiniz....defolun !
    • cmlvrd  
    17 Nisan 2014 | 20:51
    biz Bursaspor taraftarı olarak ta bu şerefsiz Bursaspor yönetimini artık tanımıyoruz. bitti......

    körüstan ve sürüsü siktir olup gidin allah belanızı versin hırsızlar kan emiciler
    • Holligan  
    17 Nisan 2014 | 15:56
    8 taşlı federasyon başkanı olursa dahaçok hakkımız yenir rahmetli yazıcı bunlara boruyu öttürüyodu türk futbolunun istanbul pisliğinden kurtulması gerekir
    • mesut can.  
    17 Nisan 2014 | 15:01
    11
    hikayeden nameler,kahramanlık gösterileri,ASIL BİZ SİZİ TANIMIYORUZ TAKIMIN İÇİNE ETTİNİZ...TFF DENİLEN YERE E BİLET İÇİN DEĞİL İLKER DENİLEN ŞEREFSİZ İÇİN AĞIR BİR PROTESTO YAPIN BAKALIM NE KADAR DELİKANLISINIZ GÖRELİM..ama sakın yapmayın onuda elinize yüzünüze bulaştırırsınız....
    • escobar  
    17 Nisan 2014 | 14:29
    25
    Ben bir sezonda bu kadar travma yaşadığımı hatırlamıyorum...
    -Sezon başında Vojvodina gibi kıytırık bir takıma elenmek.
    -Fenerbahçe maçında son saniyede yediğimiz golle yıkılmamız.
    -Batalla'nın facia olayı.
    -Kazım'ın densizlikleri.
    -Daum'un inatçılığıyla katliam gibi futbol.
    -Galatasaray deplasmanında 6-0 yenilgi.
    -Kupa maçında 2-0'dan 5-2 maç kaybetmek.

    Daha sayamadığım vardır arkadaşlar, bu kadar travma yaşadınızmı hiç? Ben dün stadyumda donup kaldım olduğum yerden kıbıldayamadım. Bu kadar rezillik olmaz kardeşim. Bunun sorumlusu olanlar hala o koltukta oturuyor ve ben HAKKIMI HARAM EDİYORUM onlara!

    Onlar; strateji güderek Bursaspor yönetiyorlar. Stratejileri kendi bencillikleri üzerine kurulu.
    Onlar; Bursaspor camiasında artan istifa seslerini bir nebze susturmak için, ''mayısta kongre'' kartını masaya attılar. Neden peki?
    Zaman kazanmak için!!!
    Bursaspor üstünde bir ''poker'' dönüyor. Mayısa kadar zaman kazanmak istendi. Kupada Galatasarayı eleyip, finale çıktığımızda, birde kupayı müzeye götürdüğümüzde, Körüstana karşı öfke %70 oranda dinecekti. İnsanlar normal hale gelecekti. Fakat tutmadı. Şuanda bütün öfke bundan kaynaklanıyor...

    İstifa etti aslında kendisi dün. Fakat çevresinden gelen etkiler sebebiyle etmediğini, öyle birşey olmadığını kulüp aracılığıyla açıkladılar.
    Mayısa kadar bir kez daha kendini taraftarın gözünde temize çekmeye çalışacak. Ama o derece beceriksizler ki, gün geçtikçe yapılan hatalarla gözümüzde daha kötü bir hale sokuyorlar kendilerini.

    FAZLA UĞRAŞMA.
    BursasporU KULLANMA.
    BursasporLULARI ÜZME.
    İNSANLARIN AHINI ALMA
    TERK ET, YOLUNA BAK, GİT! İSTİFA ET!
    • Yeşil  
    17 Nisan 2014 | 14:11
    15
    desenizya biz federasyonu tanımıyoz ne oldu herşeyine cezalara itirazın yoktu senin ne kadar pasif olduğunu bildikleri için maçı salatasaraya verdiler
    • murat saçan  
    17 Nisan 2014 | 14:08
    19
    öldüğüm zaman ahirette hesaba çekileceğim bu orospu çocukları yüzünden
    ŞEREF YOKSUNU İSTİFA ET YETER.!
    • escobar  
    17 Nisan 2014 | 13:55
    12
    Bu arada şu notuda düşmek lazım. ''Yönetimin e-bilete karşı söylediği şeylerle, taraftarın neden e-bileti istemediği arasında hiçbir alaka yok.
    Yönetimin bahsettiği konu tabi önemli bizede büyük takım statüsünde haklar tanınsın falan flan. Ama sonuçta e-bilete hayır demiyor kimse.
    • escobar  
    17 Nisan 2014 | 13:53
    11
    Futboldan anlamayan insanların, gelipte futbolun merkezine oturup ahkam kesmesi kadar berbat birşey olamaz. Bu her konuda böyledir, o işi bilmiyorsan o işi yönetemezsin!

    -İtalya'da bu e-bilet sistemi uygulanıp, holiganizmi %60 azalttığı söyleniyor.
    Eh be kardeşim sizin aklınıza tüküreyim ben. İtalyada futbol bitti futbol!!!
    Tribünler bomboş. İtalya ligini kim izliyor ki artık? Koca İtalya ligi bile dayanamadı bu baskıcı futbol rejimine. Bize gelip hikaye anlatıyorlar, kağıt üzerindeki sonuçlara bakarak konuşuyorlar...

    Bu hayatta hiçbişey kağıt üstündeki gibi olmaz. İnsanlar buna bir tepki reaksiyonu gösterdimi, 5 senede uğraşsanız o tribünlere insanları geri çekemezsiniz daha! Zaten taraftarı olan 5-6 takım var şu ligde, onlarıda soğutursanız Türk Futbolu bitecektir.
    • 16161616  
    17 Nisan 2014 | 13:47
    gaz alma hareketlerinden bi vazgeçmediniz lan yönetim.ömrümde etmediğim küfürü sayenizde bu sene ettim.e o zaman gidin artık.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR