KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Duruşma yine ertelendi

04 Ekim 2012 | 14:16

2 yorum

5335 okunma

Bursaspor Kulübü ile ilgili yürütülen mali yolsuzluk davasında, aralarında Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın da bulunduğu tutuksuz 36 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Bursaspor Kulübü ile ilgili yürütülen mali yolsuzluk davasında, aralarında Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın da bulunduğu tutuksuz 36 sanığın yargılanmasına devam edildi. Bugün görülen duruşmaya, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da izleyici olarak katıldı.

Bursaspor Kulübü ile ilgili yürütülen mali soruşturmanın ardından haklarında 'zimmet', görevi kötüye kullanmak', 'resmi belgede sahtecilik', 'soruşturmanın gizliliğini ihlal etmek', 'örgüt kurmak' ve 'suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak' suçlamalarıyla ilgili alarak açılan davaya devam edildi.

Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında, tutuksuz sanıklar Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor Hukuk Kulübü Hukuk Danışmanı Öztürk Yazıcı, avukat Jale Demir, Sema Çavuşoğlu ve eski yöneticilerden Turgay Dursunoğlu hazır bulundu. Duruşmayı, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da izledi.

"SORUŞTURMANIN GİZLİLİĞİNİ İHLAL ETMEDİM"

Kendisine yöneltilen 'soruşturmanın gizliliğini ihlal' suçlamasını kabul etmeyen kulübün hukuk danışmanı Öztürk Yazıcı, "Hakkımda 'soruşturmanın ihlali' suçlamasıyla dava açılmışsa da ben soruşturmanın gizliliğini ihlal etmedim. Toplantıda yaptığım konuşma sırasında elimin altında gazete küpürleri ve internet çıktıları vardı. Benim söylediklerimden fazlası zaten gazetelerde mevcuttu. Jale Demir de bana herhangi bir belge vermemiştir. Beraatimi istiyorum" dedi.

"BÜTÜN RAPORLAR YETERLİ"

Duruşmada konuşan Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, Avukatı İbrahim Hakkı Sezgin'in aksine, "Bütün raporların yeterli olduğunu düşünüyorum. Yeni bir bilirkişi raporu alınmasına gerek olmadığı kanaatindeyim" dedi.

Mahkeme heyeti, yeni bir bilirkişi incelemesi yapılıp yapılmamasına karar vermek için duruşmayı erteledi.

Duruşma çıkışı İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam'la birlikte Bursa Adliyesi'nden ayrıldı.

 

    • Yuksel  
    04 Ekim 2012 | 20:54
    Ertugrul Hoca senin ne isin var mahkemede ortaklik mi var yoksa cok sinsi bir durusun var kusura bakma hoca
    • hasan yener  
    04 Ekim 2012 | 18:57
    yeter artık yiye biteremediniz yazik lar olsun

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR